10 Burning Heart Păcănele ca la Aparate

Încearcă jocuri ca la aparate 777 și experiența ta de joc va fi cu mult îmbunătățită! 10 Burning Heart este aici să-ți încânte privirea și simțurile, să te provoace și să te facă să câștigi. Nu ezita să pariezi și să învârti tamburii în zilele plictisitoare.

10 Burning Heart

Evalueaza Joc (41voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 10
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel
Circus Brilliant
Legendary Rome

Dacă ați jucat un joc de la EGT înainte, veți avea fără îndoială conștienți de faptul că multe dintre sloturile lor clasice online sunt cel mai adesea foarte fierbinți. Slotul video liber pentru 10 arsuri de inimă este fierbinte în presă ca una dintre ultimele lor versiuni. Are o inimă care arde, deoarece ajută la atingerea acelor castiguri cu o mulțime de fructe proaspete pe mână pentru a se potrivi de-a lungul celor 5 role.

Fructele bazate pe joc se situează întotdeauna bine cu pariorii care caută acea acțiune de timp veche și acest joc va fi chiar pe strada lor. Cu o căldură adăugată, se fixează fructele pe foc în timp ce se potrivesc, iar un RTP adăugat de 95% și varianta medie spre mare înseamnă că vor exista șanse pentru unele plăți bune, cu șanse de câștig de 100.000 de monede și mai mult.

Jocul este frumos stabilit cu o multime de culori rosii pentru a adauga vibranta la tema incalzita. Fiecare dintre cele 5 role este umplut cu o grafică 3D uimitoare de fructe și alte simboluri clasice. Așa cum v-ați aștepta, sunt prune, struguri, pepeni, portocale și lămâi care dau harului benzilor cu fructe proaspete. Alte simboluri clasice care pun un aspect sunt clopotele, semnele norocoase ale anilor ’70, ale stelelor și ale dolarului, care sunt inerente multor jocuri de pacanele cu fructe.

Inima bate a jocului este inima. Este arzând cu pasiune și frumos animat ca simbol sălbatic. Deși apare doar pe rolele 2, 3 și 4, are utilizările sale atunci când se joacă ca o sălbăticie stivuită pentru a câștiga într-adevăr victorii acolo unde poate. Nu numai că este sălbatic în foc atunci când este folosit, dar orice meci de simboluri, de asemenea, a izbucnit în flacără. Simbolurile star și dolar joacă, de asemenea, ca scatters, cu plăți decente pentru simboluri de 3, 4 sau 5 dolari, iar steaua care plătește de la 3 care apare oriunde pe simboluri în timpul unei singure rotiri.

Setarea pariului la 10 Burning Heart

Plasarea pariurilor se face prin selectarea pictogramei roților din stânga sus a zonei de joc. Aceasta deschide meniul jocului pentru o serie de alte ajustări. Sunetele pot fi activate sau dezactivate și redarea automată poate fi activată dacă este preferată. Cu 10 linii de câștig fixe pentru acest joc, pariurile sunt valori prestabilite, care pot fi selectate făcând clic pe ele și acestea încep la limita inferioară de 10 până la pariul maxim de 200 de monede.

Este posibil să pariați pe câștiguri care nu depășesc o anumită sumă. Această sumă variază în funcție de pariul plasat care poate fi verificat în tabelul de salarizare. De exemplu, jucând la pariul maxim, orice victorie sub 7000 poate fi jucat într-un simplu joc dublu sau pierde. Nimic nou aici, cu o întoarcere a unui card pentru a dezvălui roșu sau negru, dar este în conformitate cu marginea clasică slot la joc. Există o rundă de bonus adăugată, cu un joc de mister Jackpot Cards, care este declanșat la întâmplare. Jucătorii ajung să aleagă cărți din 12 cărți orientate în jos. Se potrivesc 3 simboluri pentru costume de cărți pentru a câștiga jackpotul corespunzător.