40 Burning Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Îți este dor să joci acele jocuri cu păcănele de modă veche pe care le găseai în orice bar sau cazinou? 40 Burning Hot este jocul perfect care îți oferă un sentiment de nostalgie, plus doza de adrenalină de care ai nevoie. Intră, pariază, rotește și câștigă!

40 Burning Hot

Evalueaza Joc (9voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 1
 • |
 • Max. Bet: 1
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel
Circus Brilliant
Legendary Rome

Te simți puțin norocos? Joacă 40 Burning Hot ca la aparate și profită de caracteristicile sale speciale și de norocul tău într-o manieră cu totul uimitoare. Nu-ți va veni a crede ochilor când vei vedea cât de ușor și simplu este să câștigi sume uriașe cu acest joc!

Dacă-ți doreai să încerci niște păcănele gratis puțin altfel, este musai să încerci 40 Burning Hot. Acesta păstrează tema clasică a jocurilor ca la aparate tradiționale, dar abordează un stil de joc diferit. În loc de formatul 3*3 care a consacrat păcănelele clasice, putem observa 5 tamburi și 4 rânduri cu 40 de linii de câștig care se amestecă pe suprafața lor și intersectează 5 elemente fiecare.

Creditele pentru creearea unui asemenea joc merg la EGT Interactive, un dezvoltator de mare prestigiu care va împlini în curând 20 de ani de existență. Pe tot cuprinsul activității sale, acesta a lucrat la un portofoliu impresionant care curprinde doar capodopere. Am văzut asta și în 40 Burning Hot, dar și în 100 Super Hot sau în Lucky & Wild.

40 Burning Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

În cadrul păcănelelor cu fructe s-a observat, de-a lungul timpului, o tendință de a folosi focul. De ce? Pentru că focul reprezintă de cele mai multe ori căldura și pasiunea. Prin comparație, elemente precum gheața sunt mai rar folosite pentru că simbolizează frigul și înghețul. În psihologia umană există următorul crez: când o persoană vede culori calde sau elemente care se referă la căldură, în mintea și inima sa apare pasiunea arzătoare de a risca. De aceea, focul sau simbolurile care au o însemnătate comună cu acesta sunt foarte răspândite.

În 40 Burning Hot, focul apare de fiecare dată când câștigi o sumă importantă de bani. De altfel, când joci în mod normal, vei fi întâmpinat de un fundal verde, care simbolizează norocul, și de o mulțime de fructe, șeptari, stele, dolari, clopoței și trifoi. Plus că, din moment ce a fost lansat recent, în 2017, grafica sa este de ultima generație. Dar mai bine decât să ți-l imaginezi , hai să vezi cu ochii tăi despre ce vorbim!

Simboluri

Oh, nu! Ai auzit! 40 Burning Hot te premiază cum doar el știe! Având 40 de linii de câștig și doar 10 simboluri diferite, acesta te întâmpina cu o mulțime de șanse imbatabile de a câștiga. Aliniază cel putin 3 elemente identice și privește cu numărul bănuților din cont crește. Nimerește cele mai complicate combinații și vei putea revendica sume de până la:

 • 240 000 bănuți pentru 5 dolari;
 • 180 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 48 000 bănuți pentru 3 steluțe;
 • 30 000 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
 • 12 000 bănuți pentru 5 clopoței;
 • 6 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 prune, 5 lămâi sau 5 portocale.

Dacă îți făceai griji despre cum și cât ai putea să depozitezi, atunci este momentul să te oprești! Aceasta este o versiune 40 Burning Hot 77777 gratis fără bani care nu necesită nici un fel de depozit pentru a fi jucată. Toate creditele sale sunt fictive, ceea ce înseamnă că nu ai cum să le retragi, și nu pot decât să alimenteze tamburii. Bucură-te în tihna de ceea ce îți este oferit știind că nu există nici o șansă să îți pierzi banii.

 

Cum joci 40 Burning Hot ca la aparate gratis?

Toate jocurile ca la aparate 777 au același reguli, cu mici diferențe. Dacă ești un jucător nou și nu știi cum să începi, urmează acești pași simpli:

 • Alege suma pe care vrei să o pariezi, care variază de la 40 de bănuți, până la 2400;
 • Apasă pe suma respectivă și pornește jocul;
 • Așteaptă până se opresc fructele din rotire;
 • Repetă pașii de mai sus de câte ori vrei.

40 Burning Hot este un joc simplu, amuzant și foarte incitant. Îl poți juca oricând și oricum, fără efort. Dacă în continuare nu ești convins ce trebuie să faci, selectează butonul “i” din partea stânga a ecranului pentru a afla mai multe informații.

Caracteristici speciale

 1. Simbol Special Wild (Trifoi) – Acest simbol apare pe rolele 2,3 și 4. Poate să țină locul celelaltor simboluri exceptând dolarii și steluțele.
 2. Simboluri Speciale (Dolar și Stea) – Deși sunt două simboluri diferite, dolarul și steaua îndeplinesc aceeași funcție. Amândouă pot forma combinații câștigătoare ori de câte ori apar într-un număr de 3 sau mai mare pe tamburi. Singura diferența între ele este că dolarul poate apărea pe toți tamburii, în timp ce steaua își poate face apariția doar pe rolele 1, 3 și 5.
 3. Funcția de Gamble – Cu această funcție îți poți dubla câștigurile. În cadrul ei vor fi afișate câteva carți, iar tu va trebui să ghicești, în ordine, culoarea care se află pe fiecare dintre ele atunci când acestea ajung în primplan. Te poți opri oricând și revendica câștigurile obținute până atunci doar dacă toate răspunsurile tale au fost corecte. Dacă se întâmplă să ghicești greșit, atunci întregul câștig este anulat.
 4. Jackpot Cards (Bonus Special) – Acesta este un bonus misterios de patru nivele care apare când nu te aștepți. În cadrul său sunt afișate pe ecran 12 cărți de joc cu fața în jos dintre care tu trebuie să gasești trei care să conțină același simbol. Odată reperate, premiul corespunzător elementului lor îți va fi înmânat.

Nu mai amâna și joacă acum 40 Burning Hot online gratis. Îți garantăm că îl vei iubi mai mult și mai mult cu fiecare rotire!