Always Hot Păcănele ca la Aparate

Îți amintești cu drag de acele momente când te bucurai de adevăratele jocuri ca la aparate 777? Vrei ca acestea să fie mai mult decât parte din trecutul tău? Joacă Always Hot și readu la viață sentimentele de mult uitate pe care nu de mult le simțeai când jucai păcănele cu fructe.

Always Hot

Evalueaza Joc (68voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
 • Min Bet: 0.40
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 5
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Always Hot este o adevărată provocare pentru toți fanii jocurilor ca la aparate cu fructe. Tabela acestuia găzduiește 3 tamburi cu 3 rânduri pe care se întind doar 5 linii de câștig. Dar nu-i așa că fără muncă nu-i răsplată? Cu cât mai dificil un joc cu păcănele 77777 pare, cu atât este mai interesant. Iar cei ce au încercat Always Hot pot confirma.

La fel c toți dezvoltatorii de jocuri ca la aparate ce și-au început activitatea acum mai bine de 30 de ani, și Novomatic a creat păcănele cu teme clasice. Deși pe atunci acestea erau în vogă și lumea se cam săturase de ele, acum ele sunt considerate o raritate și sunt bine primite oricând. Always Hot este unul dintre primele produse online dezvoltate de această companie și, chiar și după atâția ani, reușește să își cucerească utilizatorii prin intermediul tuturor caracteristicilor pe care le afișează.

Always Hot jocuri ca la aparate cu fructe cu speciale – temă și aspect

Always Hot este un nume foarte potrivit pentru un joc ce abordează o tematică tradițională. Grație aspectului și a interfeței sale ce îl fac să arate că unul dintre aparatele cu păcănele fizice, acesta te va face să te simți de parcă joci într-un cazino din Vegas. Simbolurile ce apar pe suprafața tamburilor sunt exact aceleași pe care le știi dintotdeauna: șeptari, stele, clopoței și fructe. Pentru a te scuti de a le căuta valorile în lista de informații, acestea sunt strategic poziționate în partea din stânga a tabelei de joc. Toate acestea sunt mirific încadrate în culoarea roșie de pe imaginea de fundal, culoare ce simbolizează norocul și avuția și complimentate perfect de sunetele clasice ale efectelor audio. Singurul impediment pe care l-am putut descoperi este grafica, din moment ce acest joc a fost creat acum multă vreme, dar nici chiar aceasta n-o să te poată opri din a te distra.

Tu ce părere ai despre Always Hot? Crezi că cele descrise de noi se pliază cu adevărat pe înfățișarea sa? Părerea ta este cea mai importantă. Este acest joc pe gustul tău? Dacă grafica te incomodează, poți încerca versiunea sa ceva mai evoluată intitulată Always Hot Deluxe. Cu siguranță o vei adora dacă ești un fan al păcănelelor tradiționale!

Simboluri

Vorbeam despre faptul că lângă tabela de joc se află o lista cu multiplicatorii care se aplică pariului de linie în momentul unei asocieri de 3 simboluri identice. Aceste combinații se pot formă doar pe una dintre cele 5 linii de câștig, și sunt răsplătite cu următorii coeficienți:

 • 300x pentru 3 șeptari;
 • 200x pentru 3 stele;
 • 100x pentru 3 pepeni;
 • 80x pentru 3 clopoței sau 3 struguri;
 • 40x pentru 3 prune, 3 portocale, 3 lămâi sau 3 cireșe.

Pentru un joc cu 3 tamburi, Always Hot plătește extraordinar de bine. Doar că, nu uita, toate câștigurile rezultate din creditele existente sunt fictive. Indiferent de cât de mult timp vei petrece aici, acest produs face parte din lista jocurilor 77777 gratis fără bani, deci nu există nici o posibilitate de a retrage fonduri din cadrul său. Distrează-te fără limite și fără griji pentru că nimeni și nimic nu te va întrerupe aici. Victoria este doar a ta!

Cum joci Always Hot păcănele cu fructe?

Nu trebuie să fii un distins expert în arta păcănelelor 77777 pentru a învârti tamburii din Always Hot. Tot ce trebuie să cunoști este rolul fiecărui buton de pe bordul sau de comandă. Astfel, îți poți seta pariul de linie din butoanele + și – ,după care poți apăsa fie Start pentru a roti manual rolele sau Autoplay pentru o învârtire automatizată. Aceeași pași pot fi urmăriți pentru oricare dintre jocurile ca la aparate cu speciale de la Novomatic.

Caracteristici speciale Always Hot joc cu păcănele 77777 ca la aparate

Chiar dacă Always Hot este un joc cu păcănele clasice care încearcă să reducă numărul de caracteristici speciale la 0 pentru a lasă totul la latitudinea norocului tău, acesta are totuși o funcție specială. Aceasta este numită Funcția de Gamble și îți permite să îți dublezi exponențial orice câștig obținut prin intermediul unui joc de totul sau nimic. Pentru a-ți înmulți suma primită în urmă unei runde norocoase, trebuie doar să ghicești corect culoarea de pe spatele cărții de joc ce apare odată ce funcția este accesată.

Designul clasic ce a cucerit mulți jucători de-a lungul timpului, simbolurile bine-cunoscute și sunetele ce au consacrat păcănelele își dau întâlnire într-o adaptare de excepție. Joacă Always Hot și bucură-te de senzațiile de mult uitate.