Bananas go Bahamas Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Bananas go Bahamas este un joc de păcănele ca la aparate plin de nebunie și culoare! Toți pasionații de jocuri de cazinou online sunt așteptați să îl încerce și să se distreze. Plictiseala va dispărea cu siguranță, iar câștigurile se vor multiplica!

Bananas go Bahamas

Evalueaza Joc (128voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 9
 • |
 • Max. Bet: 900
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Vrei să știi cum te poți distra într-o destinație de vis? Joacă Bananas go Bahamas și răsfață-te virtual într-un loc din paradis alături de cele mai simpatice fructe tropicale.

Novomatic este unul dintre dezvoltatorii de jocuri ca la aparate al cărui portofoliu de produse depășește orice imaginație. Înființată în 1980, această companie s-a extins rapid în Europa și a revoluționat piața păcănelelor cu noi programe și aparate. Unul dintre proiectele lor este și Bananas go Bahamas, ce combină stilul unic specific Novomatic cu tema amuzantă și revitalizantă într-un joc ce te va scoate din monotonie.

Bananas go Bahamas jocuri ca la aparate – temă și aspect

Vrei să pleci într-o vacanță? În timp ce îți faci planurile pentru unde o să mergi și ce o să faci, ar trebui să încerci Bananas go Bahamas, un joc răcoritor ce-ți va da idei despre cum să petreci cu adevărat. Aici, soarele strălucește mereu, iar sunetul valurilor te îmbie la distracție. Cu un design interesant și o idee unică, acest joc de păcănele te invită să te amuzi copios împreună cu cele mai năstrușnice fructe.

Imaginea de fundal a siglei înfățișează o zi însorită la plajă. Unde, personajele principale, ce țin loc de simboluri, se distrează pe măsură. Iar ca tabloul de vis să fie complet, cele mai interactive animații și sunete au fost adăugate.

Crede-ne pe cuvânt când îți spunem că acesta este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate ce te vor ține în priză. Și pentru că e natural să vrei și alte jocuri la fel de captivante, îți recomandăm nume precum Book or Ra Deluxe, Jewels 4 All și Always Hot Deluxe ce pot fi găsite pe pagina noastră în mod gratuit.

Și pentru că am reamintit de faptul că aici poți găsi păcănele gratis, trebuie să menționăm că absolut toate jocurile disponibile pe siteul nostru sunt dedicate distracției și destinderii. Atât Bananas go Bahamas,cât și toate celelalte titluri vin cu un anumit număr de credite ce alimentează rotirile. Aceste credite fictive sunt oferite ori de câte ori jocul este reîmprospătat și nu pot fi retrase.

Simboluri

Probabil am menționat și mai devreme că toate simbolurile jocului Bananas go Bahamas sunt fructe extraordinar de delicioase. Și pe cât de savuroase sunt, pe atât de norocoase. Fiecare combinație de 3 sau mai multe simboluri identice îți vor aduce câștiguri pe care le poți folosi mai departe. Dacă folosești 1000 de credite , poți câștiga:

 • 500 000 pentru 5 simboluri scatter (valiză);
 • 80 000 pentru 5 pepeni sau 5 căpșuni;
 • 40 000 pentru 5 ananași;
 • 25 000 pentru 5 mango sau 5 nuci de cocos.

Cât despre simbolurile standard, dacă linia ta de câștig unește de la stânga la dreapta 5 identice dintre ele, poți obține 12 000 pentru A sau K, și 10 000 pentru Q, J, 10 sau 9.

Cum joci Bananas go Bahamas păcănele ca la aparate?

Nu este nici un secret, jucând Bananas go Bahamas te vei distra la maxim. Acest joc are 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de câștig ce îți vor garanta cea mai bună experiență pe care ai avut-o până acum la păcănele. Iar tot ce trebui să faci este să îți alegi o valoare pentru fiecare credit, un pariu ce ți se potrivește și să apeși butonul de Start. Desigur, poți să îți setezi și numărul de linii pe îl dorești, de la 1 la 10. Deși, în perspectiva noastră, ai toate motivele să joci cu cel mai mare număr de linii.

Știai că rolele se pot roti singure? Apăsând butonul Auto, tamburii acestui joc se vor roti la nesfârșit ori, până când nu vor mai există credite să alimenteze rotirile. Trebuie să îl încerci!

Caracteristici speciale Bananas go Bahamas

Ca oricare alt joc excepțional, și Bananas go Bahamas are o întreagă suită de caracteristici speciale ce îi vor uimi pe cei îndeajuns de curajoși sau curioși.

 1. Funcția de gamble – este o caracteristică ce poate fi accesată după orice rundă câștigătoare. Ea îi oferă jucătorului posibilitatea de a-și dubla câștigul sau, în cazuri nefericite, de al pierde. Totul constă într-o carte de joc întoarsă cu fața în jos pe mijloc și două butoane cu numele celor două posibile culori pe lateral. După cum poți intui, jucătorul trebuie să aleagă posibila culoare a cărții pentru a câștiga ori a pierde.
 2. Rotiri gratuite – atunci când pe tamburii 3, 4 și 5 apar 3 simboluri scatter (valiză), jucătorului îi vor fi oferite 45 de rotiri gratuite. În timp ce această caracteristică este în desfășurare, jucătorul poate câștiga rotiri adiționale ce se adună la numărul celor gratuite.
 3. Simbol Special (Wild) – este reprezentat de o banană și poate înlocui orice alt simbol cu excepția celui de scatter. Atunci când substituie un alt simbol dintr-o combinație, câștigul se dublează.

Ești nerăbdător să joci cele mai tari jocuri ca la aparate gratis cu speciale? Ai nimerit în locul potrivit! Bananas go Bahamas împreună cu o mulțime de alte titluri la fel de interesante te așteaptă aici să le încerci. Nu le rata!