Book of Maya Joc ca la Aparate

Pornește în căutarea averilor civilizației mayașe de mult apuse cu Book of Maya. Asistă-l pe aventurierul cu care te vei explora pădurile mexicane în misiunea sa de a descoperi cartea maya și îți promitem ca la final vei fi așteptat de o mulțime de câștiguri cu care să-ți umpli buzunarele. Ești pregătit?

Book of Maya

Evalueaza Joc (599voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.10
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 500
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Book of Maya reprezintă o reinterpretare a Tomb Rider, doar că, de data aceasta, cu un altfel de personaj principal. Pe cei 5 tamburi și 3 rânduri se întinde o poartă spre cunoașterea culturii mayașe. Aceasta este cea mai bună șansă de a te aventura într-o expediție în căutarea aurului maya uitat de vreme în templele acestei civilizații și de a te distra în același timp.

Când vine vorba de a crea un joc care să poată să-și surprindă jucătorii cu brio, ne gândim indubitabil la Novomatic. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate iubește să abordeze teme imprevizibile pe care, mai apoi, să le condimenteze cu un mix inedit de caracteristici speciale. Fiecare dintre produsele care fac parte din portofoliul său au cel puțin un element aparte care să te facă să exclami cu uimire “ Asta e un joc de la Novomatic!”.

Book of Maya jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Civilizația mayașă este una dintre culturile care au stat la baza dezvoltării lumii moderne așa cum o știm noi în zilele noastre. Ea este cunoscută atât pentru realizările și tehnologia înaintată pe care o poseda în acele timpuri, cât și pentru aurul pe care îl deținea. Deși ultimul regat Maya a fost cucerit în 1696 de către conquistadorii spanioli, ruinele sale s-au păstrat aproape intacte până în ziua de astăzi, oferind cadrul perfect pentru toți ce vor să îi descopere secretele.

Poate că nu poți să îți rezervi chiar acum un avion cu destinația Mexic pentru a ajunge să vizitezi templele lăsate în urmă de mayași, dar cu siguranță poți învârti tamburii din Book of Maya. Acest joc cu păcănele 77777 debordează de frumusețe. Grafica sa este sublimă, iar felul în care tema a fost implementată ne deschide o nouă perspectivă asupra calității superioare pe care o au jocurile 77777 ca la aparate.

Atunci când aruncăm o primă privire la întregul ansamblu, putem observa că pe fundalul jocului se întrevede o pădure ce se întinde cât vezi cu ochii. Pe deasupra acestui fundal, așezată între două coloane mayașe, uitate de timp și îmbrățișate de natură, stă tabela de joc ce strânge laolaltă toți cei 5 tamburi. Simbolurile care se perindă pe suprafața acestora sunt fie elemente din cultura mayașă, fie simboluri de pe cărțile de joc ce au un design inspirat din aceasta.

După cum poți vedea, toate se completează perfect pentru a rezulta această opera de artă intitulată Book of Maya.

Vrei să călătorești și mai mult și să vizitezi și alte locuri de unde poți câștiga o avere? Aventurează-te în Book of Ra 6 Deluxe, un joc creat tot de Novomatic, care te va purta în Egiptul antic, într-unul dintre cele mai mari și bogate morminte ale faraonilor.

 

Simboluri

Ești gata să fii câștigător? Pe locuri, fii gata, start! Sau? Nu era așa? Oricum ar fi, tu trebuie să învârți tamburii și să obții combinații de cel puțin 3 elemente identice pe role vecine, de la stânga la dreapta, pe una dintre cele 10 linii de câștig. Sună ușor, nu-i așa? Atunci nu ezita să începi numaidecât. Iar dacă aspiri pentru cele mai bune combinații, aici sunt valorile cu care sunt recompensate, în momentul în care cel mai mare pariu este folosit:

 • 50 000 bănuți pentru 5 exploratori;
 • 20 000 bănuți pentru 5 cărți sau 5 busturi verzi;
 • 7 500 bănuți pentru 5 statui sau 5 capete sculptate în piatră;
 • 1 500 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
 • 1 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Am vrea să îți spunem că poți să iei acasă toate sumele pe care le-am amintit în cele de mai sus, doar că nu poți. Ele sunt obținute din credite fictive, deci, drept urmare, fac parte din aceeași categorie. Vestea bună este că în jocul Book of Maya, la fel ca în oricare altul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care noi le oferim, te poți distra fără a-ți face griji. Nu trebuie să faci depozite cu fondurile proprii, pentru că aceasta este o versiune gratuită unde te poți juca și distra în voie cât vrei tu. Doar învârte-i rolele și vezi pentru tine însuți!

Cum joci Book of Maya păcănele gratis?

Din când în când, în rândul jucătorilor cunoscători apar și novici care nu au pus niciodată mâna până acum pe un aparat cu păcănele. Dacă nu ai mai fost niciodată într-un cazino sau nu ai mai jucat până acum jocuri ca la aparate cu speciale, această secțiune îți este dedicată. Aici vom învață împreună cum se ajunge la cele mai tari senzații.

Bordul de comandă este puțin diferit față de cel folosit în majoritatea produselor dezvoltate de Novomatic. Există mai multe butoane, dar doar câteva dintre acestea ne interesează pe noi. Acum, de la stânga la dreapta trebuie să:

 • îți alegi numărul de linii de câștig pe care vrei să pariezi;
 • setezi valoarea pariului total. Poți totodată să apeși și Max Bet dacă vrei să sari direct la suma maximă.
 • apeși unul dintre butoanele de rotire.

Există două butoane de rotire, unul pentru Rotire Automată și unul pentru Rotire Manuală și au fost implementate pentru a mulțumi două tipuri diferite de jucători.

Cam astea sunt indicațiile noastre. Rămâne la latitudinea ta cum îți configurezi variabilele după bunul plac. Noi nu putem decât să îți urăm distracție plăcută și mult noroc!

Caracteristici speciale Book of Maya joc cu păcănele ca la aparate gratis

 1. Rotiri Gratuite – cărțile maya reprezintă aici simbolurile Scatter. Nu doar că ele pot forma combinații, ignorând liniile de câștig, dar totodată îți pot acorda 10 rotiri gratuite când 3 sau mai multe apar concomitent pe tabelă.
 2. Simbol Expandabil – înainte ca startul să se dea pentru rotirile gratuite, un simbol la nimereală este ales pentru a se extinde pe tamburi în momentul în care acesta se arată pe tabelă.
 3. Pariu extra – atunci când această caracteristici este activă în perioada în care rotești tamburii normal, atunci când îți vor fi acordate rotirile gratuite, vei putea beneficia de rotiri adiționale. Aceste rotiri adiționale se aplică doar pentru rolele pe care nu a apărut simbolul expandabil și acționează în favoarea ta, pentru a te ajuta să câștigi mai mult.
 4. Funcția de gamble – are simplul rol de a-ți înmulți exponențial câștigul. Ea nu se poate declanșa automat, ci trebuie accesată de către jucător. Odată activată, aceasta înlocuiește tabela de joc cu cadrul unui cărți de joc ce are două opțiuni pe laterale. Pentru a câștiga, și a nu-ți anula complet suma obținută, trebuie să dai răspunsul corect la întrebarea “Ce culoare are simbolul de pe cartea de poker” apăsând butonul pentru respectiva culoare.

Dacă te numeri printre cei ce preferă să joace cele mai noi jocuri ca la aparate gratis care aduc un strop de prospețime în această industrie repetitivă, atunci Book of Maya este mai mult decât potrivit pentru tine. Pornește acest joc și dă piept cu toate provocările sale pentru a fi marele său câștigător!