Columbus Deluxe Joc ca la Aparate

Navighează pe mare în Columbus Deluxe împreună cu Cristofor Columb spre lumea nouă și spre o mulțime de bogații nemaivăzute. Fiecare rotire a tamburilor săi te va duce cu un pas mai aproape de a câștiga o avere. Este momentul perfect să te distrezi și să te aventurezi într-o expediție cum nu a mai văzut până acum!

Columbus Deluxe

Evalueaza Joc (146voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.04
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Pornește într-o mare aventură cu jocul cu păcănele online Columbus Deluxe ce are la bază 5 tamburi, 3 rânduri și o temă medievală magnifică. Acesta este alegerea perfectă atunci când simți nevoie de noi jocuri ca la aparate ce abordează o tematică diferită față de tot ceea ce este popular în zilele noastre.

Novomatic este acel dezvoltator de jocuri ca la aparate despre care vorbesc toți pasionații de păcănele. Produsele sale au fost mereu pe buzele tuturor jucătorilor, iar toate noile titluri adăugate portofoliului său au fost mereu primite cu entuziasm de publicul cunoscător. Acesta este și cazul Columbus Deluxe, un joc cum nu s-a mai auzit până acum adus la viață cu succes de cei mai buni ingineri din industrie.

Columbus Deluxe jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Oceanul a fost dintotdeauna o provocare pentru toți cei care s-au avântat să îl străbată. Cu dorința de a deschide noi rute de comerț spre Asia, Cristofor Columb a pornit la drum spre zările unde pământul nu se zărește cu lunile. Datorită curajului și curiozității sale, Europa, lumea veche a descoperit America, lumea nouă.

Acum, tu nu mai poți redescoperi același continent de care s-a aflat cu sute de ani în urmă. Dar, chiar și așa, te poți teleporta înapoi în timp cu Columbus Deluxe și să găsești o adevărată comoară așteptându-te la finalul călătoriei tale.

Haide să îi acordăm jocului o privire critică. Tabela pe care se află tamburii este încastrată în lemnul lustruit al unei corăbii. Deasupra sa se poate observa o reprezentație a unei hărți vechi, în care astrologia juca un rol important. Simbolurile ce se succed pe suprafața rolelor sunt și ele personaje , instrumente sau însemne specifice acelor timpuri. În concluzie, putem spune că, deși tematica încercă să ne ducă cu gândul la cele vechi, grafica este cât se poate de modernă, realizând un mix perfect între cele două perioade.

Dacă de la Novomatic avem Columbus Deluxe ce spune povestea unui mare aventurier, de la EGT aven Magellan, ce transpune în imagini una dintre călătoriile marelui explorator. Îți recomandăm să încerci acest joc cu păcănele online dacă îți dorești să afli mai multe despre oamenii care au contribuit la felul cum arată lumea în zilele noastre.

Simboluri

Pentru a accesa comoara, cel puțin 3 simboluri identice din Columbus Deluxe trebuie să se așeze pe una dintre cele 10 linii de câștig. Rotire după rotire, combinație după combinație, bogățiile lumii noi îți vor fi acordate sub formă de credite. Dacă ar fi să discutăm despre o sumă maximă ce poate fi câștigată doar dintr-o singură combinație, în momentul în care folosești cel mai mare pariu, aceasta ar fi:

 • 500 000 pentru 5 Columbus;
 • 100 000 pentru 5 regine;
 • 50 000 pentru 5 coliere;
 • 25 000 pentru 5 sextante;
 • 15 000 pentru 5 A, 5 K sau 5 Q;
 • 10 000 pentru 5 J sau 5 de 10.

Știm că valorile de mai sus sunt irezistibile, dar nu uita că Columbus Deluxe face parte din lista jocurilor 77777 gratis fără bani disponibile pe pagina noastră. Toate sumele pe care le câștigi întră direct în totalul de credite ce poate fi folosit doar pentru a alimenta viitoarele rotiri. Nu există nici o posibilitate de a le transforma în bani reali, dar asta este o veste care ar trebui să te bucure pentru că ai posibilitatea de a te juca oricât vrei tu. Fără griji și fără existența obligațiilor de a depozita fonduri. Aici vei fi doar tu și jocurile ca la aparate gratis!

Cum joci Columbus Deluxe păcănele gratis?

Care este stilul tău de joc? Cum învârți tamburii? Dacă nu ai dezvoltat încă un astfel de stil sau dacă Columbus Deluxe este primul joc ca la aparate pe care îl încerci, citește în cele ce urmează. Ți-am pregătit un mic ghid, câțiva pași simplii cu care să devii un profesionist în tot ceea ce privește rotirea tamburilor. Ești pregătit? Începem!

 • Alege-ți numărul preferat de linii de câștig. – Ca o paranteză, sugestia noastră ar fi să le păstrezi pe toate cele 10.
 • Setează-ți pariul. Acesta poate lua una dintre valorile 1, 2, 3, 4. 5, 10, 15, 20, 30, 40, 50 sau 100 pentru fiecare linie de câștig. Totalul sumei pariate este o înmulțire între valoarea setată și numărul de linii.
 • Apasă Start pentru Rotire Manuală sau Autoplay pentru Rotire Automată.

Acum uită de toate grijile și distrează-te!

Caracteristici speciale Columbus Deluxe joc cu păcănele ca la aparate

 1. Rotiri Gratuite – Pe lângă toate simbolurile din Columbus ce te vor recompensa cu o mulțime de credite odată apărute într-o combinație, există și simbolurile corabie ce îți vor oferi un tip diferit de recompensă. Când 3 dintre acestea se arată concomitent pe tamburi, 10 rotiri gratuite îți vor fi alocate. Dacă în timpul rotirilor alte 3 corăbii apar, vei mai primi încă alte 10 rotiri adiționale.
 2. Simbol Special – Portretul lui Columb nu doar că este cel mai valoros simbol ce se găsește pe tabela de joc, dar și singurul care are dublu rol. Rolul sau secundar este de a ține locul tuturor celorlalte elemente în cadrul formării unei combinații câștigătoare. Desigur, există un singur simbol pe care nu îl poate înlocui și acela este corabia.

Acestea fiind spuse, este momentul să navighezi spre destinații exotice cu Columbus Deluxe și să te întorci acasă cu bogații inimaginabile!