Flaming Hot Păcănele ca la Aparate

Ai mai auzit până acum de un joc ca la aparate care devine din ce în ce mai uimitor cu fiecare rotire? Înseamnă că nu ai încercat Flaming Hot până acum! Acordă-i o șansă și cei vedea curând cum o simplă sesiune de joacă devine o experiență pe cinste!

Flaming Hot

Evalueaza Joc (179voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.01
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: N/A
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Odată ce încerci jocul Flaming Hot ca la aparate te vei întreba cum de nu ai auzit de el până acum. Abordarea sa unică asupra mult prea cunoscutei teme cu fructe te va scoate din monotonie și-ți va oferi senzații de neuitat!

Jocurile cu fructe au fost mereu în pas cu moda, iar noi, pariorii, o știm cel mai bine. Încă de când primele jocuri ca la aparate cu fructe a apărut în Las Vegas, lumea noastră s-a schimbat în mai bine, având la dispoziție o nouă modalitate de a ne petrece timpul și a câștiga.

Acum, circa 50 de ani mai târziu, EGT Interactive uimește piața păcănelelor cu cele mai bune jocuri cu fructe din câte au existat vreodată. Deși portofoliul acestuia nu se rezumă doar că această tematică, abordând și alte idei mai diferite, nu este nici un secret că acesta preferă să creeze produse cu teme clasice. Printre capodoperele care trebuie și merită menționate se numără atât Flaming Hot, cât și Burning Hot, 30 Spicy Fruits sau 100 Super Hot.

Cum joci Flaming Hot ca la aparate gratis?

Am auzit noi bine? Ești nou în ceea ce privește jocurile de la EGT Interactive? Atunci stai pe-aproape, cu siguranță nu vei vrea să pierzi nici un detaliu din cele pe care ți le vom prezenta referitor la cum se joacă Flaming Hot! Încă de când pornești jocul va trebui să:

 • Alegi ce valoare vrei ca pariul tău să ia dintre cele 5 sume de pe mijlocul bordului;
 • Apasă butonul pe care stă scrisă valoarea aleasă de tine pentru a roti manual tamburii;
 • Așteaptă până când runda se termină și fă-o din nou;

Dacă nu ești tocmai un fan al lucrurilor repetitive, și dacă ești sigur că vei juca cu aceeași sumă pentru mult timp, poți opta pentru funcția de rotire automată ce poate fi activată apăsând butonul portocaliu din partea stângă.

Acum că știm cum se joacă, de ce nu trecem și la alte elemente, precum aspectul? Dacă ai accesat Flaming Hot, înseamnă că ceva ți-a atras atenția la felul cum arată, așa că acum este momentul să descoperim ce!

Flaming Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

Spune-ne, ce crezi că te-a făcut să alegi acest joc de păcănele cu fructe? Să fi fost oare grafica modernă? Sau poate diversitatea de simboluri de care dispune? Nu doar că are 10 elemente complet diferite unul de celălalt, dar, deși abordează o temă clasică, acesta încearcă să se abată de la traiectoria tradițională pe care o iau majoritatea jocurilor de acest fel.

De la înfățișarea ce cuprinde tonuri de roșu și portocaliu, până la simbolurile care înfățișează banane, piersici sau mere, Flaming Hot surprinde prin însuși esența sa. Și cum nimic altceva nu ar fi mers la fel de bine cu acțiunea de rotire a tamburilor plini de savoare, fiecare acțiune se desfășoară pe fundalul sunetelor specifice păcănelelor clasice. Ce mai! Un adevărat regal!

 

Simboluri

Deși, probabil, ai ales să joci Flaming Hot online gratis pentru felul în care arată, neștiind încă care sunt posibilele câștiguri, putem spune că ai făcut alegerea corectă! Nu doar că aspectul este excepțional, dat fiind faptul că face parte din suita jocurilor cu fructe ca la aparate, dar are și abilitatea de a te răsplăti pe măsură. Fiecare 3 simboluri aranjate pe una dintre liniile de câștig îți vor oferi o sumă moderată, pe când combinațiile de 4 sau mai multe elemente identice îți vor aduce premii de până la:

 • 400 000 bănuți pentru 5 dolari;
 • 20 000 bănuți pentru 5 septuri;
 • 6 000 bănuți pentru 5 Bar;
 • 4 000 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 banane;
 • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 struguri, 5 caise sau 5 mere.

Chiar dacă nu aici nu poți juca decât Flaming Hot 77777 gratis fără bani, nu-ți fă griji! Jocul este la fel de distractiv, nu, poate chiar mai distractiv decât versiunea care necesită un depozit pentru a fi utilizată. Dat fiind faptul că folosește credite fictive, retragerile sunt imposibile. Ceea ce înseamnă că va trebui să îți faci griji doar despre modul în care te poți bucură de acest joc în cel mai dinamic fel.

Caracteristici speciale

 1. Simbol Special Wild– Apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și are abilitatea de a acționa drept element de legătură între 2 sau mai multe elemente identice care pot forma o combinație. Poate lua valoarea oricărui simbol cu excepția celui de Scatter.
 2. Funcția de Gamble– Această caracteristică este foarte răspândită în rândul jocurilor create de EGT Interactive. Rolul său este de a oferi celor mai curajoși șansa de a-și înmulți câștigul prin intermediul unui pariu adițional. Pentru a nu-ți pierde suma cu care accesezi această funcție, va trebui să ghicești corect care este culoarea cărții de poker ce stă întoarsă cu fața în jos.
 3. Jackpot Cards (Bonus Special)– Bonusul Misterios nu poate fi activat de către factori externi, el se declanșează la întâmplare la finalul unei runde și înlocuiește tabela de joc cu 12 cărți de poker întoarse cu fața în jos. Pentru a câștiga unul dintre cele 4 premii garantate puse la bătaie, tu va trebui să întorci cărțile până descoperi 3 identice. Astfel, premiul atribuit simbolului care apare pe ele îți va fi oferit.

Nu mai pierde nici o clipă! Fiecare secundă irosită este o șansă în minus de a juca unul dintre cele mai tari jocuri ca la aparate de la EGT Interactive! Acum este momentul să-l pornești! Nu mai ezita!