Forest Band Joc ca la Aparate

Ai mai auzit până acum de Robin Hood? Dacă răspunsul tău este pozitiv, cu siguranță trebuie să încerci Forest Band, cel mai bun joc ce îl situează pe acest erou al celor săraci în rolul principal.

Forest Band

Evalueaza Joc (612voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Acum îl poți însoți pe Robin Hood și echipa sa de nelegiuiți în lupta lor împotriva bogaților jucând minunatul joc Forest Band.

EGT este unul dintre cei mai populari distribuitori de jocuri la nivel global. În România, această companie se menține pe locurile fruntașe în preferințele oamenilor prin jocurile sale superior calitative în raport cu piața. Încearcă Forest Band și convinge-te!

Forest Band jocuri ca la aparate – temă și aspect

Robin Hood este eroul legendar din folclorul englezesc care era iscusit atât în arta sabiei cât și în cea a arcului. Poveștile spun că el lupta împotriva păturii bogate a Angliei atacând trăsurile și carurile nobililor înstăriți și jefuindu-le pentru a oferi mai apoi celor săraci. Fiind un personaj atât de controversat și apreciat în zilele noastre, i-au fost dedicate nenumărate filme, piese de teatru și jocuri cu păcănele.

Unul dintre aceste jocuri ca la aparate este Forest Band. În opinia noastră, acesta este probabil unul dintre cele mai bune jocuri bazate pe această temă. Imaginea de fundal surprinde un peisaj din codru, iar simbolurile completează perfect tabloul de poveste. Totul este adus la viață de animațiile și sunetele excepționale ce îi conferă acestui joc dinamism și profunzime.

Preferi jocurile cu teme asemănătoare? Tot de la EGT îți recomandăm Brave Cut ce are la bază povestea motanului încălțat. Cu siguranță nu te vei plictisi dacă ne urmezi îndrumarea.

Simboluri

Simbolurile folosite pentru Forest Band sunt cu mult peste orice ne-am fi imaginat noi. Sunt impresionante atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere al valorilor pe care le iau. De pildă, dacă folosești pariul de 400, poți obține:

 • 20 000 pentru 5 Robin Hood;
 • 15 000 pentru 5 domnițe Marian;
 • 8 000 pentru 5 vulturi sau 5 pungi cu galbeni;
 • 3 000 pentru 5 cornuri sau 5 pălării.

Combinațiile de câte 5 simboluri standard identice se plătesc cu câte 2 000 pentru A și 1 000 pentru K, Q și J.

Cum joci Forest Band păcănele ca la aparate?

Știai că Forest Band are până la 20 de linii de câștig ce se pot forma pe cele 5 role și 3 rânduri? Acestea sunt perfecte pentru a avea cea mai bună experiență de joc.

Poți începe să pariezi imediat ce ai deschis jocul alegând valoarea preferată și apăsând butonul asignat ei. Poți alege dintre 20, 40, 100, 200 și 400. Aceste butoane au și rolul funcției de Rotire, ceea ce facilitează schimbarea pariului între două runde. De asemenea, dacă preferi ca tamburii să se rotească automat, poți opta pentru funcția de Rotire Automată aflată lângă butonul de Informații.

Te rugăm să nu uiți că aceasta este o versiune de păcănele gratis a jocului Forest Band. Ceea ce înseamnă că suma creditelor acordate la începutul jocului este fictivă și atât ea cât și ori care alte câștiguri rezultat nu pot fi retrase. Pe pagina noastră poți juca jocuri ca la aparate cu speciale doar pentru distracție.

Caracteristici speciale Forest Band

 1. Rotiri Gratuite – este o caracteristică specială ce se declanșează când simbolurile de scatter (țintă) apar în timpul unui singure runde pe tamburii 1, 3 și 5. Jucătorul poate primi doar 10 runde gratuite.
 2. Funcția de Gamble – această caracteristică poate fi activată ori de câte ori jucătorul a realizat o combinație câștigătoare. Funcția de gamble constă într-o carte cu fața în jos a cărui culoare trebuie ghicită. Un răspuns corect îi va dubla utilizatorului câștigul obținut în timpul respectivei runde, pe când unul greșit i-l va anula complet.
 3. Bonus Misterios – se poate activa întâmplător după ce jucătorul a câștigat o rundă și constă în 12 cărți de joc întoarse cu fața în jos. Utilizatorul va trebui să aleagă 3 dintre ele, iar dacă toate cele 3 sunt identice, el a câștigat un premiu pe care îl poate folosi în Forest Band.
 4. Simbol Special (Wild) – este un simbol ce are posibilitatea de a înlocui oricare altul cu excepția celui de scatter pentru a forma combinații câștigătoare . În timpul rotirilor gratuite, simbolul special se lipește de poziția în care apare inițial pe întreaga durată a rundelor gratuite.

Deci? Există vreun motiv bun pentru care să nu joci acest joc excepțional? Ia-ți arcul și săgețile și alăturate imediat lui Robin Hood și trupei sale în Forest Band!