Garden of Riches Păcănele ca la Aparate

Garden of Riches este povestea idilică care se petrece în grădina bogățiilor între doi îndrăgostiți. Ajută-i să-și împlinească iubirea învârtind tamburii, câștigând și aducându-i mai aproape că niciodată. Povestea lor e în mâinile tale!

Garden of Riches

Evalueaza Joc (487voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 2000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Povestea de dragoste dintre un prinț și o prințesă se scrie chiar în fața ochilor tăi pe măsură ce joci Garden of Roses ca la aparate. Urmărește-le pașii prin grădina bogățiilor și învârte tamburii pentru a nimeri elementele ce au puterea de a-i aduce împreună. Cu fiecare rotire, dragostea lor va crește mai puternică, iar averea ta îți va depăși orice așteptare.

Probabil că aveai o vagă idee despre cine este dezvoltatorul acestui joc uimitor, așa că dă-ne voie să-ți confirmăm suspiciunile. În toamna anului 2014, la puțin timp după lansarea jocului Flamenco Roses, Novomatic a decis să-și surprindă utilizatorii cu un alt joc care combină latura romantică cu câștigurile. Judecând după experiența sa în industrie și după răspunsul pozitiv primit din partea jucătorilor, nu putem spune decât că alegerea acestei tematici a fost una cât se poate de inspirată.

Garden of Riches ca la aparate 77777 – temă și aspect

Dragostea este un sentiment frumos și puternic pe care fiecare dintre noi trebuie să-l experimenteze cel puțin o dată în viață. Dar tot dragostea poate să rănească mai tare decât orice altceva. În Garden of Riches este narată, într-un cadru de o splendoare magnifică, povestea a doi îndrăgostiți. În funcție de acțiunile tale, aceștia vor ajunge să fie împreună și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți sau nu. Dar până să ajungem la felul în care tu vei putea să joci acest joc și să influențezi acțiunea, haide să privim puțin la imaginea de ansamblu.

Novomatic s-a întrecut pe el însuși, folosind elemente simpliste pentru a crea ceva atât de complex. Fundalul îți oferă o idee despre locul în care acțiunea se petrece, în timp ce tamburii așezați pe mijlocul acestui cadru feeric te vor face să te simți ca fiind parte din poveste. Singura ancoră a realității sunt sunetele de păcănele, care-ți vor aduce aminte, ori de câte ori învârți rolele, că acesta este doar un joc.

Simboluri

Dacă fundalul reprezintă locul acțiunii, atunci simbolurile sunt personajele principale care dictează felul în care aceasta se desfășoară. Împărțite în două categorii, acestea sunt reprezentate atât de participanții la acțiune, cât și de simbolurile desprinse de pe cărțile de poker. Desigur, cele dintâi sunt mult mai bine plătite decât cele din urmă, dar toate au rolul de a te îmbogăți, așadar toate ar trebui apreciate. Plata lor este calculată în funcție de pariul folosit și de numărul celor care apar într-o combinație, astfel că, dacă vei folosi pariul de 2 000, în cazul în care vei nimeri 5 elemente, vei obține:

 • 100 000 bănuți pentru 5 prințese;
 • 40 000 bănuți pentru 5 prinți;
 • 30 000 bănuți pentru 5 inele cu smarald, 5 coronițe sau 5 trandafiri auriți;
 • 20 000 bănuți pentru 5 A sau 5K;
 • 10 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Deși, cel mai ușor și des, vei găsi acest joc pe siteurile cazinourilor unde trebuie să faci un depozit pentru a-l juca, siteul nostru este diferit. Aici vei găsi doar jocuri 77777 gratis fără bani pe care le vei putea juca oricât de mult îți dorești. Atât în cazul Garden of Riches, precum și în cazul tuturor celorlalte păcănele gratis disponibile pe această pagină, singură restricție pe care jucătorii o vor întâmpina va fi imposibilitatea de a retrage fonduri. Acest lucru se datorează faptului că toate creditele sunt de natură fictivă, drept urmare, nu pot fi convertite în valută.

Caracteristici speciale

Deși mulți consideră că farmecul jocurilor de noroc se află doar în felul în care acestea arată, dă-ne voie să-i contrazicem. Poate că ceea ce spun ei se aplică pentru păcănelele online simple, dar pentru jocurile ca la aparate cu speciale contează foarte mult și lista de caracteristici speciale ce le-au fost integrate. Uitându-ne la Garden of Riches, putem numi două astfel de caracteristici:

 1. Funcția de Gamble – Este o caracteristică specială ce are unicul scop de a-l ajuta pe jucător să-și înmulțească câștigurile nesatisfăcătoare. În cadrul său, șansele de reușită pentru a dubla o sumă sunt de 50% – 50%. În principiu, întreagă acțiune se rezumă la apăsarea butonului Gamble ori de câte ori ai ocazia pentru a urcă cât mai sus pe schema ce-ți este pusă la dispoziție.
 2. Rotiri Gratuite – Prințesă nu este doar un simbol Scatter sau un simbol Wild, ci este, totodată, un simbol care poate declanșa apariția rotirilor gratuite. Când 3 sau mai multe Prințese se arată pe tamburi, indiferent de poziția în care sunt, 10 rotiri gratuite îți sunt oferite. Pe toată perioada acestor rotiri, prințesele își păstrează poziția pe care au apărut anterior activării lor.

Cum joci Garden of Riches ca la aparate gratis?

Cu fiecare nou joc se pune problema felului sau felurilor în care poate fi jucat. Dar, când vine vorba de produsele dezvoltate de Novomatic, este mai simplu decât oricând să deslușești misterele care se află în spatele lor. Asta pentru că acest dezvoltator preferă să facă lucrurile simple când vine vorba de interfață.

Pentru Garden of Riches s-a folosit cel mai simplist model de interfață, aceasta fiind caracterizată de o multitudine de butoane verzi și albastre amplasate în partea de jos a jocului. Culoarea verde caracterizează o acțiune, în timp ce culoarea albastră oferă informații, astfel, pentru a învârți tamburii, va trebui să:

 • îți selectezi un număr de linii cu care să joci;
 • îți alegi o valoare pentru pariul tău;
 • și în final să apeși fie butonul Start, fie butonul Autoplay (în funcție de modalitatea în care vrei să joci).

Judecând după pașii destul de simplu de urmat, acesta este un joc care poate fi încercat atât de cei care nu au mai jucat vreodată la păcănele online, cât și de veterani. Indiferent de nivelul tău de experiență, vei putea să te bucuri de toate caracteristicile sale, fără excepție.

Presupunând că nu mai este loc de îndoială, putem spune că Garden of Riches strălucește ca o adevărată stea chiar și printre toate celelalte păcănele 77777 de la Novomatic. Deși sunt șanse ca tema să nu fie pe gustul tuturor, din moment ce abordează ideea de dragoste, din punct de vedere vizual și tehnic, acest joc este spectaculos. Nu ai cum să-l apreciezi la adevărată lui valoare decât jucându-l. Așa că, nu te mai ascunde și dă-i o șansă chiar acum!