Jacks or Better Multi Hand Joc ca la Aparate

Jacks or Better Multi Hand este un joc de Poker extraordinar, potrivit atât pentru jucătorii începători, dar și pentru cei experiementati. Nu ezita să pariezi pentru o experiență de neuitat care te va face să adori jocurile online de cazinou!

Jacks or Better Multi Hand

Evalueaza Joc (49voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 1
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Descriere Jacks or Better Multi Hand Slot : Video Poker are cu siguranță o popularitate constantă. Jocurile Video Poker gratuite ale Playtech contribuie la acest lucru, așa cum veți vedea. Jacks or Better este un nume de uz casnic cu acest pasionat de acest tip de joc. Acum, bucurați-vă de acest lucru, în dezlegarea jocurilor. Grafica pentru a vă răsfăța ochii va fi inversarea inversă a jocurilor create de Playtech online, iar rapidul va fi plin de satisfacții, pe măsură ce vă bucurați de jocul liber. În plus, puteți regla viteza, la preferințele dvs.

După cum arată și numele, puteți juca mai multe mâini aici. Gama de valori pentru monede se va potrivi tuturor tipurilor de jucători. În partea de jos, puteți vedea pariul pe mână și pariul total. Câștigul va fi afișat și în partea de jos, extrema dreaptă. Deal este un buton galben peste pariul total. Bet Max este în partea dreaptă și în partea dreaptă este butonul Gamble. În stânga, aranjat de jos în sus, veți avea Jacks or Better, Două perechi, 3 de fel, Straight, Flush, Full House, 4 de un fel, Straight Flush și, în final, Royal Flush. Alegerea numărului de mâini care se joacă poate fi făcută din butonul din stânga sus, iar tabelul de plăți este în partea dreaptă sus. Mâinile de până la 100 pot fi jucate în acest joc . Celelalte opțiuni cuprind 4, 25, 50 de mâini.

Faceți pariul și faceți clic pe butonul Deal. Dacă doriți să câștigați 4000x Royal Flush, trebuie să pariați maxim. Apoi, tranzacțiile vor fi efectuate și vor avea o mână câștigătoare, cărțile vor fi afișate ca fiind ținute. Acum alegeți cărțile pe care trebuie să le țineți și apoi faceți tragerea la sorți. Cu toate mâinile câștigătoare, veți putea să pariați sau să vă dublezi câștigurile, prin alegerea unui card mai mare decât cel al dealerului.

Opțiunile de personalizare sunt o altă capsă Playtech care vă va face plăcerea jocurilor. Prin setările, personalizați în funcție de preferințele dvs. Dacă doriți să jucați pe ecran complet, selectați opțiunea respectivă. Există și un altul, pentru jocul rapid. De fapt, prin utilizarea barei de diapozitive, puteți regla viteza cu care veți juca. Puteți opta pentru a ascunde consilierul de joc, ca o altă opțiune. Puteți opta pentru vizualizarea cărților mari; altă opțiune este și ascensiunea dublă.

Puteți paria folosind 1 până la 5 monede. Intervalul pentru denumirile acestor monede va depinde de numărul de cutii. Dacă joci 100 mâini, de exemplu, poți să pariezi doar cu 0.05 de monede. Cu mai puține cutii, denominația va crește. Străduiți-vă să atingeți obiectivul comun pentru Video Poker. Este pentru a obține o combinație plătită. Aveți posibilitatea să faceți cărți gratis, dar o singură dată. Puntea folosită aici este cu 52 de cărți, adică una standard, fără jokeri. În jocurile de poker ca la aparate gratis, amestecarea cărților se va face înainte de fiecare acțiune. Când joci mai multe mâini, cărțile vor fi împărțite de la punțile noi, nu vor mai fi cărți din cărțile situate deja pe masă.