London Hunter Joc ca la Aparate

London Hunter este jocul de păcănele ca la aparate perfect pentru cei care își doresc o experiență misterioasă și plină de surprize! Nu rata ocazia de a învârti tamburii presărați cu simboluri speciale ce-ți vor aduce câștiguri garantate. Atmosfera mistică te va cuceri!

London Hunter

Evalueaza Joc (5voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 20
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

London Hunter este unul dintre noile versiuni de jocuri cu pacanele care va este oferit de Habanero, jucătorii se vor bucura de un design unic steampunk cu tema victoriană. Jocul este un joc de pacanele standard cu cinci role, care oferă 25 de linii de plată și mai multe opțiuni de pariere.

Cu London Hunter, jucătorii se vor bucura de mai multe teme de joc care sunt toate rulate într-una pentru a prezenta un joc de pacanele unic și palpitant care poate duce la unele victorii majore.

Cum se joaca London Hunter?

Pentru a începe acest joc Habanero, jucătorii vor alege să joace gratis sau pentru bani reali.

Jocul acceptă pariuri multiple, astfel încât cei care au un buget de cazino dimensionat pot începe să plaseze pariuri pentru șansa lor de a câștiga. Jocul permite jucătorilor să parieze cât mai puțin cu 0,256 € pe rotație și există un pariu maxim masiv de 5000 €, care va atrage tichetele mari.

Imediat ce s-au ales sume de pariuri, jucătorii pot controla jocul manual făcând clic pe Spin sau pot folosi butonul Max Bet pentru pariuri rapide. Există, de asemenea, o funcție de redare automată pe care jucătorii o poate folosi în orice moment și aceasta este o modalitate excelentă de a accelera jocul și de a vă bucura de mai multe rotiri la o sumă de pariu selectată.

Caracteristicile jocului Hunter

Jocurile de pacanele Habanero sunt cunoscute pentru a oferi teme incredibile, plăți mari și caracteristici unice de joc. Cu London Hunter, jucătorii se vor bucura de o varietate de caracteristici care pot îmbunătăți jocul și vor oferi mai multe șanse de a colecta plăți în bani reali.

Wild – Există un simbol sălbatic util care este folosit în joc și acesta este jokerul dinozaurilor. Poate apărea pe prima și ultima rolă a jocului și va înlocui toate simbolurile jocului pentru a crea mai multe combinații câștigătoare.

Wild Expansion – Când primul rezervor de apă din partea laterală a rolelor este umplut, această caracteristică va începe. Aici, vânătorul va trage la dinozaur și pictograma monstru se va extinde pentru a umple o grilă de 2 × 2. Atât monștrii, cât și dinozaurii trebuie să apară pe ecran pentru a genera plățile de top care vor fi de trei ori mai mari decât suma normală.

Free Spins – Când un vânător apare pe primul tambur, o pistol pe al doilea și un dinozaur pe al treilea, vor începe rotirile gratuite. Aici, jucătorii se vor bucura de un multiplicator triplu, iar rezervorul de apă din stânga este plin. Multiplicatorul va crește cu fiecare încărcare a rezervorului din stânga, iar în cazul în care rezervorul drept se va umple, jucătorii vor primi încă două rotiri gratuite.

Progresiv Jackpot – După orice rotire reală a jocului, jucătorii vor avea șansa de a câștiga un jackpot. Nu există o sumă necesară pentru pariuri și nu sunt necesare combinații specifice. Acest jackpot este acordat la întâmplare.

Aceste avantaje extraordinare fac London Hunter un joc palpitant pentru a vă bucura și există multe șanse suplimentare pentru a crea niște victorii superbe când jucați jocul cu bani reali.