Oil Company 2 Joc ca la Aparate

Dacă cauți o metodă prin care să te îmbogățești rapid, de ce nu să consideri și opțiunea de a juca Oil Company 2? Doar cu simpla acțiune de a învârti tamburii vei câștiga mai mult decât ai fi crezut că e vreodată posibil!

Oil Company 2

Evalueaza Joc (51voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 40
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 2400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Nu există om pe suprafața acestui Pământ care să nu știe că cele mai mari surse de petrol din lume sunt Țările Arabe. Pe seama acestei resurse, oamenii locui s-au îmbogățit și au ajuns mari magnați. Dacă și tu vrei să câștigi precum unul dintre ei, joacă acum Oil Company 2, un joc cu păcănele 77777 creat de EGT Interactive care te va pune printre printre cei mai influenți dintre pariori anonimi!

Pentru cei care nu știu, EGT Interactive este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dezvoltatori de jocuri ca la aparate cu speciale de la noi. Păcănelele create de acesta au o reputație extraordinară, fiind cunoscute pentru faptul că oferă câștiguri mult mai des decât oricare altele. Poate că ai mai auzit și înainte de Burning Hot, sau chiar l-ai încercat și știi deja cât de fenomenale sunt câștigurile pe care le oferă. Ei bine, exact la fel ca el, și Oil Company 2 este aici să te facă putred de bogat, oferindu-ți în același timp o atmosferă plină de valoare.

Oil Company 2 ca la aparate 77777 – temă și aspect

Cu siguranță că extragerea și rafinarea petrolului nu este cea mai plăcută meserie din lume, dar cu siguranță este una dintre cele mai profitabile idei de afacere la nivel global. Oil Company 2 îi invită pe toți cei care au curajul să-l acceseze să-și facă o idee despre activitatea întreprinsă și beneficiile pe care aceasta le aduce prezentându-le toate secretele și stagiile de prelucrare. Pe suprafața tamburilor vei ajunge să dai atât peste cactuși, cămile, avioane, nave sau sonde, cât și peste magnați arabi, secretarele lor sau sediile exclusive în care are loc activitatea managerială. Aceste simboluri au fost special implementate pentru a nu omite nici cel mai detaliu și pentru a te familiariza cum se cuvine cu domeniul.

Simboluri

De ce anume ai nevoie pentru a optimiza o companie din industria petrolieră? Oricare ar fi acele elemente, sigur le vei găsi sub formă de simboluri pe tamburii din Oil Company 2. Fiecare rotire are proprietatea de a rearanja ordinea în care acestea apar, iar fiecare combinație obținută îți poate aduce până la:

 • 60 000 bănuți pentru 5 sonde de țiței;
 • 24 000 bănuți pentru 5 magnați arabi sau 5 oameni de afaceri;
 • 15 000 bănuți pentru 5 domnișoare sau 5 blocuri Oil Company;
 • 9 000 bănuți pentru 5 avioane sau 5 nave;
 • 6 000 bănuți pentru 5 cămile, 5 cactuși, 5 pompe de carburant sau 5 autocamioane cu cisternă.

Într-o societate cum este cea în care trăim, banii sunt cea mai esențială resursă pe care o utilizăm zilnic. Ei nu pot aduce fericirea, dar, după cum cineva înțelept spunea odată, o pot întreține. Dar ce-ai spune dacă ți-am mărturisi că nu ai nevoie de ei pentru a juca Oil Company 2? Grație faptului că aceasta este o pagină pe care apar doar jocuri 77777 gratis fără bani, tu vei putea să-l joci în mod gratuit după pofta inimii. Iar, din moment ce depozitarea și retragerea creditelor este complet interzisă, nu există limită pentru cât timp poți petrece cu el.

Caracteristici speciale

 1. Rotiri Gratuite – Simbolurile nu pot fi găsite decât pe tamburii 2, 3 și 4. Atunci când 3 apar împrăștiate pe suprafața lor în timpul aceleiași runde, 7 rotiri gratuite sunt activate.
 2. Funcția de Gamble – Orice suma pe care tu o consideri mică poate fi înmulțită în așa fel încât să te mulțumească pe deplin. Atunci când închei o rundă norocoasă, apasă cuvântul Gamble ce se arată deasupra sumei câștigate pentru a activa manual această funcție. În cadrul său,nu va trebui decât să ghicești corect culoarea cărții de poker pentru a-ți dubla exponențial câștigul. Orice răspuns greșit reprezintă finalul sesiunii funcției și anularea întregii sume pe care încerci să o înmulțești.
 3. Jackpot Cards – Bonusul Jackpot Cards e ca un dar de la zei. Nu este declanșat de nici un factor și apare aleatoriu, înlocuind întreaga tabelă cu 12 cărți de poker întoarse cu fața în jos. Scopul este simplu: tu trebuie să descoperi 3 cărți identice pentru a câștiga garantat unul dintre cele 4 câștiguri posibile.

Cum joci Oil Company 2 ca la aparate gratis?

Un personaj cu un caracter atât de puternic precum al tău nu se dă îndărăt de la nici o provocare. Presupunând că nu ai mai jucat până acum nici un joc de la EGT sau nici un joc cu păcănele, iar Oil Company 2 ți se pare puțin complicat, noi te vom ajută să-l biruiești! De altfel, nici nu ai foarte multe lucruri de luat în considerare, întrucât nu poți decât:

 • să-ți alegi numărul de linii dintre 1, 10, 20, 30 și 40;
 • să te hotărăști câte diamante vrei să dai pentru un credit și câte credite vrei să pui pariu pe;
 • să apeși butonul pariului ales pentru a roti tamburii;
 • și adițional, poți să apeși butonul de redare automată pentru a te scăpa de grijă rotirii manuale.

În timp ce mulți dintre noi doar pot visa la a avea o pompă de țiței în spatele casei, Oil Company 2 îți va da șansa să simți acel sentiment satisfăcător de a fi putred de bogat. Prin grafica sa impresionantă și caracteristicile speciale, totul arată aproape la fel de bine și atrăgător ca în realitate!