Reel King Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Reel King este dovada clară că există jocuri ca la aparate cu speciale ce îți pot oferi aceeași experiență ca la cazinourile autentice. Rotește tamburii și așteaptă-te să câștigi mai mult decât ți-ai imaginat vreodată!

Reel King

Evalueaza Joc (472voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.02
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Dacă deseori cazi pe gânduri, visând la experiența pe care ai trăit-o sau pe care ai putea să o trăiești la păcănele cu fructe într-un cazino de lux, nu mai aștepta. Aceasta te așteaptă acum pe pagina noastră, unde poți juca Reel King gratis fără bani.

Novomatic este un dezvoltator de jocuri ca la aparate și de păcănele fizice ce se situează în topul preferințelor jucătorilor din toată lumea. Încă de la înființarea sa în 1980, această companie a oferit o calitate excepțională a produselor. Produse ce sunt apreciate la nivel global. Aceasta poate fi testată și în Reel King, jocul despre care vom discuta în cele ce urmează.

Reel King jocuri ca la aparate 77777 – temă și aspect

Imagine de fundal albastră, tabela de joc albă cu 5 tamburi pe care apar simboluri cu fructe sau standard, sunete și animații comune pentru păcănele, nimic nu trădează doar cât de interesant acest joc poate fi. Adevărul este că, sub toată această fațadă, se ascunde un adevărat festin. Reel King este cu adevărat un rege al jocurilor de păcănele cu fructe. Aparențele nu puteau fi mai înșelătoare decât în acest caz. Ar fi păcat să-ți stricăm surpriza, asa că, este cel mai bine dacă îl joci!

Și tot din gama jocurilor extraordinare, îți recomandăm și Jackpot Crown ce vine de la același dezvoltator de jocuri și care abordează o temă similară.

Simboluri

Tu cât crezi că valorează un simbol? Din moment ce toate sunt diferite, este musai ca valorile pe care combinațiile formate cu 3 sau mai multe identice dintre ele să aibă valori diferite. Astfel, pentru toate combinațiile de câte 5 simboluri formate de la stânga la dreapta pe liniile de câștig, folosind pariul maxim, vei primi:

 • 50 000 pntru 5 săculeți Jackpot;
 • 10 000 pentru 5 de Q;
 • 6 000 pentru 5 de J sau 5 de 10;
 • 5 000 pentru 5 de K;
 • 4 000 pentru 5 prune sau 5 cireșe.

Cum joci Reel King păcănele cu fructe?

Trebuie să îți spunem asta! Reel King este un joc extraordinar de ușor de jucat ce îți promite câștiguri semnificative. Uită-te o secundă la felul cum arată. Are 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii de joc ce sunt mai mult decât suficiente pentru scopul tău, și anume câștigul.

Înainte de a apăsa butonul de Rotire, va trebui să îți setezi numărul de linii cu care să joci și pariul în conformitate cu stilul tău de joc. Odată ce ai făcut asta, poți da startul la distracție! Iar dacă nu-ți place ideea de a activa tamburii manual, poți opta pentru funcția de Rotire Automată (Autoplay) ce se întâmplă și fie primul buton din stânga.

Atenție! Pe pagina noastră poți să te delectezi cu o întreagă lista de jocuri ca la aparate gratis. Fără bani și fără reguli ascunse, poți juca Reel King, printre altele, atât cât dorești. Este de la sine înțeles că nu există nici o posibilitate de retragere a banilor din joc, indiferent dacă aceștia au fost oferiți la începutul sesiunii sau au fost câștigați pe parcurs. Dar asta nu ar trebui să te oprească din a te distra la maxim.

Caracteristici speciale Reel King

 1. Regele Tamburilor – poate apărea la întâmplare după o rundă, indiferent dacă aceasta a fost sau nu câștigătoare. Un rege desenat într-un stil amuzant va apărea pe unul sau mai mulți tamburi. Fiecare rege va avea un set de 3 role ce se vor roti individual în același timp cu restul tamburilor de pe tabela de joc. În urmă acestei caracteristici, câștigul este garantat. Regii vor dispărea în momentul unei rotiri necâștigătoare.
 2. Funcția de gamble – deși foarte cunoscută în rândul fanilor sub formă unei cărți de joc, aceasta apare pe într-o nouă versiune în cadrul Reel King. Pentru a-ți multiplica câștigul prin intermediul său, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Gamble la momentul potrivit pentru a lumina fiecare dintre cele 5 linii.
 3. Simbol Special (Wild) – ce apare sub forma unei pălării de bufon, poate ține locul tuturor celorlalte simboluri fără nici o excepție.

Indiferent de criteriile tale de selecție, suntem siguri că lista noastră de jocuri ca la aparate gratis cu speciale le va îndeplini pe toate. Atât Reel King cât și toate celelalte sunt de-a dreptul magnifice. Trebuie să le încerci!