Robin of Sherwood Joc ca la Aparate

Ajută-l pe Robin of Sherwood în lupta sa contra răufăcătorilor! Vei avea parte de o aventură de neuitat presărată cu simboluri speciale și câștiguri garantate. Pariază, învârte tamburii și multiplică-ți câștigurile. Eroul englez va fi mândru de tine!

Robin of Sherwood

Evalueaza Joc (201voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 40
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Povestea lui Robin, un legendar eroic – are nevoie de puțină prezentare. O temă extrem de populară în cultura populară, unul dintre elementele deosebite ale folclorului englezesc, a fost acordat unei încarnări splendid in joc datorită Microgaming .

Robin of Sherwood este un nou joc de pacanele cu 5 tambururi, cu 243 de moduri de a câștiga, ceea ce aduce o grafică frumoasă și un gameplay la fel de impresionant. Vibrant – atât în ​​culori, cât și în sunet – acest titlu oferă promisiuni de câștiguri foarte distractive și potențial lucrative.

Cum se joaca Robin of Sherwood?

Robin of Sherwood este un joc clasic cu 5 tambururi. Are 243 de moduri de combinați câștigătoare. Toate liniile câștigătoare sunt active în orice moment, dar jucătorii au posibilitatea de a-și selecta valoarea monedei proprii și mărimea pariului.

Acest joc a fost produs de filiala Microgaming – Rabcat – care a făcut o treabă fantastică în a face Robin of Sherwood un joc de oameni datorită accesibilității sale. Cu cea mai mică miză la € 0.20 și cel mai mare pariu de € 40, acest joc de pacanele inspirat de celebrul joc va fi un mare apel pentru o gamă largă de jucători.

Pentru a câștiga în Robin of Sherwood, jucătorii trebuie să alinieze combinații formate din trei simboluri potrivite în oricare dintre cele 243 de linii câștigătoare – de la stânga la dreapta. De fiecare dată când se obține un combinație câștigătoare, jucătorii vor avea ocazia să joace un joc Gamble. Această caracteristică particulară vă oferă o șansă de a vă dubla câștigurile, alegând ce țintă ar lovi o săgeată. Aveți fie verde, fie roșu, pentru a alege de la a vă face alegerea și speranța că Ladu Luck vă va zâmbi.

Caracteristici joc

Nu puteți scăpa de frumusețea designului general cu pădurea Sherwood și cu șeriful din castelul din Nottingham, care se află mândru în fundal. Toate personajele sunt acolo și Microgaming ne-a binecuvântat cu prezența Maid Marian, Little John, șeriful însuși și Friar Tuck.

Cu toate acestea, entuziasmul general se bazează pe faptul că aceste simboluri se rotesc pe role și se activează.

Wild + Scatter – săgețile lui Robin reprezintă simbolul Wild, care reprezintă orice alt simbol într-o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului. Obiectivul este, evident, Scatter – care este responsabil pentru declanșarea funcției Free Spins, care va fi descrisă în detaliu mai jos.

Wild Turning Feature – este o caracteristică aleatorie declanșată. Odată ce aceasta va continua, toate simbolurile cu plată înaltă pe unul sau mai multe bobine vor fi transformate în simboluri Wild. Cu un tambur intreg transformat Wild, jucatorii vor avea o sansa mult mai mare de a obtine victorii mari (ger).

Free Spins – trei sau mai multe dispersii oriunde pe role vor lansa această caracteristică. Jucătorii vor beneficia de 10 runde gratuite. Această caracteristică poate fi declanșată simultan cu funcția Wild Turning Feature, care va fi activată mai întâi dacă se întâmplă o astfel de coincidență. Singurul dezavantaj al acestei funcții de rotiri gratuite este faptul că poate fi declanșat din nou.

Royal Clearing Feature – Microgaming a asigurat adăugarea unui condiment suplimentar la caracteristica Free Spins prin introducerea funcției Royal Clearing care are loc la fiecare rotire secundară (liberă). Acesta va elimina cel mai mic simbol plătitor pentru a crește șansa de a câștiga o victorie și vine ca un mic cadou frumos până la un joc deja angajat.