Secrets of Alchemy Joc ca la Aparate

Secrets of Alchemy este un joc plin de mister, dar totodată cu multe beneficii. Vei avea partea de un design atractiv, iar simbolurile speciale care îți vor aduce multe câștiguri nu vor întârzia să apară. Este timpul să te relaxezi și să te bucuri de magie!

Secrets of Alchemy

Evalueaza Joc (55voturi)

Salveaza Jocul

 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 25
 • |
 • Max. Bet: 500
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel
Circus Brilliant
Legendary Rome

Secrets of Alchemy este un joc de pacanele gratis cu 5 tambururi stivuit cu 25 de linii de plată ajustabile și o mulțime de oportunități de a câștiga. Complet compatibil atât cu dispozitive desktop cât și cu dispozitive mobile, acest joc enigmatic intens va fi o alegere extrem de populară, cu o audiență foarte largă.

Cum se joaca Secrets of Alchemy?

Alchimia a fost unul dintre subiectele dezbătute în mod hotărâtor prin istoria științei, mulți cercetători încercând să stăpânească disciplina care le-ar permite să transforme tot ce voiau în aur.

Jocul Secrets of Alchemy de la EGT vă va ajuta să trăiți cel mai mult acest vis de lungă durată, deoarece butoanele pe care le atingeți sunt responsabile pentru producerea de aur în această clipă.

De la simbolurile cărții de joc ca simboluri de valoare redusă la trandafirul de aur, o bară de aur, o carte magică și două personaje principale – bărbați și femei – rolele sunt îngrămădite cu plăci colorate și vibrante. Efectul vizual general este complimentat de un Wild and the Scatter – un regat care zboară și un om de știință vrăjitor, respectiv.

Comenzile de joc sunt situate sub bobine și lovesc oricare din cele cinci valori pariuri – 20, 40, 100, 200 și 400 – vor face jocul să meargă și bilele se vor roti. Gama opulentă de opțiuni de pariere face ca acest joc să fie disponibil unui public larg, începând de la începători până la cele mai experimentate role înalte.

Jocul plătește cel puțin trei simboluri potrivite în oricare dintre cele 25 de linii de plată – sau 20, 15, 10 și 1, în funcție de numărul pe care îl alegeți să-l activați în timpul rotirilor dvs.

Caracteristici joc

Secrets of Alchemy vă invită într-un laborator ascuns în care căutarea aurului începe cu trei dintre acelea care vor fi suficiente pentru prima caracteristică în acest joc de pacanele extraordinar.

Gamble – Orice câștig egal sau mai mic de 3.500 de monede este eligibil pentru caracteristica jocului de noroc. Este o alegere populară, cu un număr tot mai mare de dezvoltatori, iar jocurile EGT sunt deja cunoscute pentru această funcție. În principiu, vă permite să dublați valoarea jocului de bază dacă alegeți un costum corect al unei cărți. O alegere greșită vă va face să pierdeți câștigurile, firește.

Stacked Wilds – omul de știință cu aspect de sorășor, cu un punct în mână și o carte cu vrăjile în fața lui, este jocul Wild. Acest simbol specific va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Cel mai bun lucru în legătură cu aceasta este însă faptul că va apărea în stive și va crește astfel potențialul dvs. câștigător.

Bonus Free – În plus față de declanșarea unei câștigări de 500 de monede, insula care zboară Scatter este responsabilă pentru bonusul Free Spins. Scatterul se adresează numai primelor trei role și, odată ce îl vedeți, amintiți-vă că există 7 rotiri gratuite care vin în cale. Bonusul Spins gratuit poate fi repetat, ceea ce înseamnă că poți spera la o plimbare extinsă dacă ai noroc.

Bonus Jackpot Progresiv – Secrets of Alchemy are un Bonus Jackpot Progresiv si este un joc bazat pe cărți, care vă va ridica 3 cărți dintr-un set de 12. Notching-ul a trei cărți de același cost va declanșa jackpot-ul corespunzător.

  Clubs – level 1
  Diamonds – level 2
  Hearts – level 3
  Spades – level 4 (the highest level)

Acest Bonus Jackpot Progresiv vine cu prefixul – Mystery, ceea ce înseamnă că nu poți spune niciodată când te va lovi. Singurul lucru pe care vă puteți baza atunci când vine vorba de această caracteristică este că va veni după oricare dintre rotirile câștigătoare.