Stampede Joc ca la Aparate

Stampede este un joc de păcănele potrivit pentru jucătorii ce iubesc natura și animalele, dar și câștigurile mari! Alătura-te animalelor sălbatice pentru o aventură de neuitat. Pariază iar ele te vor ajuta să îți multiplici monedele!

Stampede

Evalueaza Joc (56voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.4
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 1024
 • |
 • Max. Bet: 20
 • |
 • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Ai visat mereu la o vacanță în Safari? Acum este posibil să călătorești spre această destinație exotică din comfortul propriei locuințe. Nu mai aștepta, joacă Stampede și bucură-te de tot ce are Africa mai bun de oferit!

Tu ce știi despre savana din Africa? Încearcă Stampede și află mai multe despre acest loc și animalele ce trăiesc aici!

Reputația dezvoltatorului de jocuri ca la aparate Betsoft a ajuns pe noi culmi în decursul ultimilor 10 ani. De la o mică companie de jocuri creată în `99, Betsoft a ajuns unul din producătorii globali de jocuri cu păcănele care pot fi catalogate drept un standard pentru calitatea superioară. Stampede este doar unul dintre multele exemple de jocuri excepționale.

Stampede jocuri ca la aparate – temă și aspect

Se presupune că specia oamenilor a izvorât din Africa. În timp ce o bună parte din omenire a emigrat de pe acest continent, animalele au preluat controlul, conviețuind mai departe în armonie. Dacă ești interesat de acest tărâm, trebuie așa încerci Stampede fără doar și poate. Acest joc te va purta în inima savanei, unde cele mai mari vietăți de pe uscat trăiesc.

Haide să privim jocul! Putem observa că imaginea de fundal se potrivește perfect cu tema jocului și înfățișează savana la răsăritul soarelui. Totodată, tabela cu butoane pare făcută din lemn, iar simbolurile folosite se potrivesc ca o mănușă. Și să nu uităm de animații și de sunete, întrucât ele conferă dinamism jocului și îl fac atât de atractiv.

Dacă te atrag astfel de jocuri ca la aparate cu animale, poți încerca și Wild Orient, produs de Microgaming ce abordează o temă asemănătoare.

Simboluri

După cum era de așteptat, simbolurile folosite în Stampede îi completează perfect tema. Nu doar că arată fabulos, dar fiecare dintre ele are o valoare proprie ce determină cât a câștigat jucătorul. Cea mai mare sumă obținută în cadrul acestui joc ca la aparate cu speciale, unde s-a folosit pariul maxim de 100, este:

 • 1 500 pentru 5 elefanți;
 • 750 pentru 5 vulturi sau 5 gheparzi;
 • 600 pentru 5 zebre sau 5 girafe;

Cât despre celelalte simboluri, poți primi 500 pentru 5 antilope sau pentru oricare altă combinație de 5 simboluri standard identice. Toate combinațiile sunt valide atât timp cât se formează de la stânga la dreapta pe una din liniile predefinite.

Cum joci Stampede păcănele ca la aparate?

Crezi că cele 5 role, 4 rânduri și 1024 modalități de a câștiga îți pot satisface nevoile ca jucător de păcănele online? Noi credem că Stampede are tot ce un jucător își poate dori. Începând cu interfața ușor de utilizat și terminând cu toate caracteristicile speciale, cu siguranță nu vei avea timp să te plictisești.

Înainte de a începe să te joci cu adevărat, setează valoarea pariului pe care dorești să îl folosești. Apăsând pe butonul Choose Coin, îți poți alege valoarea monezii de la 0,02 la 1. Mai apoi, îți poți alege câte dintre aceste monezi dorești să pariezi pe linie de la 1 la 5 din butoanele amplasate deasupra cuvintelor „Bet Level”. Odată ce ai terminat cu toate aceste pregătiri, este momentul să apeși Rotire (Spin) și să te bucuri de joc. Poți, totodată, să optezi pentru funcția de Autoredare (Autoplay) ce îți garantează că tamburii se vor roti fără ajutorul tău.

Este musai să-ți reamintim că te afli pe o pagină care oferă jocuri ca la aparate gratis cu speciale, ceea ce înseamnă că poți juca Spampede aici doar pentru amuzament. Toate creditele existente sunt doar simple numere menite să alimenteze jocul, și nu există nici o opțiune de retragere a lor.

Caracteristici speciale Stampede

 1. Funcția de Gamble – Această caracteristică poartă numele, în joc, de Double Up și poate fi accesată ori de câte ori o combinație câștigătoare se formează. Ea este caracterizată printr-o monedă ce se rotește și pentru care tu va trebui să ghicești fațeta pe care se va opri. Ai două opțiuni: cap sau pajură, iar un răspuns corect îți va dubla câștigul, pe când unul greșit ți-l va anula.
 2. Rotiri Gratuite – este o caracteristică ce se activează atunci când 3 sau mai multe simboluri scatter (copac) apar simultan pe tabela de joc. În funcție de câte simboluri apar, poți primi 8,12 sau 20 rotiri gratuite.
 3. Simbol Special (Wild) – este un simbol ce nu are o valoare prestabilită și poate lua locul oricărui alt simbol de pe tabelă cu excepția celui de scatter. Acesta poate apărea doar pe rolele 2,3, și 4. Pe durata rotirilor gratuite, pe lângă funcția sa de bază, mai îndeplinește și funcția de multiplicator.

Dacă îți plac păcănelele gratis, Stampede este un joc pe care trebuie să îl încerci neapărat!