Stunning Hot 20 Deluxe Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Hai la jocuri de păcănele 77777! Stunning Hot 20 Deluxe este gata să te facă să uiți de toate jocurile anoste pe care le-ai încercat până în prezent. Nu este deloc greu de jucat: pariezi, rotești tamburii și câștigi. Între timp te și distrezi, deci rețeta perfectă este pregătită pentru tine!

Stunning Hot 20 Deluxe

Evalueaza Joc (25voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 50
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Hot Target
Dolphins Pearl Deluxe
Fruit Cocktail 7
The Money Game
Plenty on Twenty
Bananas go Bahamas
Sizzling 6
Reel King

Stunning Hot 20 Deluxe este ultimul joc creat din seria Novomatic ‘Stunning’, care aduce o nouă întorsătură într-o temă familiară, cu până la 12.500 de monede. Disponibil în toate cazinourile online care rulează Novomatic, acest joc vă va oferi o pauză de la aceste gameplay-uri elaborate moderne și vă va duce înapoi la epoca jocurilor clasice.

Acest joc are 5 tamburi și 20 de linii de plată reglabile, care pot fi selectate în funcție de preferințele personale ale fiecăruia. Proiectat pentru a fi de mare aptitudine pentru iubitorii de jocuri clasice și entuziaștii de sloturi arcade, Stunning Hot 20 Deluxe este setat a fi arma lor de alegere.

Cum se joaca Stunning Hot 20 Deluxe?

Jucătorii care au jucat deja jocul Novomatic’s Stunning Hot vor fi cu siguranță dornici să încerce cea mai recentă tranșă care promite mari câștiguri de pe 20 de linii de plată reglabile și 5 tambururi pline cu simboluri clasice.

Redarea acestui joc din categoria pacanele gratis este destul de simplă. Stunning Hot 20 Deluxe nu vine cu reguli complicate și tot ce trebuie să faceți înainte de a atinge butonul de spin este de a selecta numărul de linii de plată pe care doriți să le activați în timpul rotirilor dvs. și o valoare corespunzătoare a pariurilor.

Pornind de la 0.05 € pe rotație până la 50 €, Stunning Hot 20 Deluxe de la Novomatic este un joc pe care o gamă largă de jucători o va putea permite.

Unul dintre toate comenzile de joc sunt setate după preferințele dvs., apăsați butonul de spin și sperați să aterizeze cât mai multe simboluri de potrivire într-o linie de plată activă, după cum puteți. Combinațiile câștigătoare încep de la stânga și se mișcă spre dreapta. Rețineți că numai cea mai mare combinație este plătită pe linie.

Caracteristici joc

Simbolurile de pe rolele din Novosti’s Stunning Hot 20 Deluxe includ șase tipuri diferite de fructe – lamaie, struguri, pepene verde, plumb, portocale și cireșe. Toate aceste simboluri de fructe plătesc trei feluri, cu excepția cireșelor care se plătesc în perechi.

Acest joc nu are caracteristici speciale în joc, dar jocul său oferă în continuare mai multe oportunități câștigătoare.

Gamble – Orice victorie în acest titlu al lui Novomatic va fi un subiect de caracteristică Gamble, care vă permite să dublezi câștigul dacă ești suficient de norocos. Dacă alegeți să pariați, veți primi o selecție de două culori – RED și BLACK. Selectarea corectă va crește câștigurile dvs. x2, în timp ce alegerea greșită va duce înapoi la ecranul de redare gol.

Scatter – Simbolul jocului Stunning Hot 20 Deluxe este reprezentat ca o stea. Spre deosebire de alte simboluri pe care trebuie să le aliniați în ordinea exactă de la stânga la dreapta pe o linie de plată activă, Scatters vă va recompensa ori de câte ori aterizați trei dintre ei oriunde pe role. Cel mai tare lucru despre Star Scatter este că va plăti cu amabilitate odată ce reușești să aterizezi toți cei cinci pe grilă. Odată ce se întâmplă acest lucru, vă puteți aștepta la victorii enorme de 50 de ori pariul dvs. de pariere.