Summer Bliss Joc ca la Aparate

Ți-e dor de atmosfera oferită de vară? Atunci joacă Summer Bliss și căldura va apărea, la fel precum câștigurile. Tot ce trebuie să faci este să intri în acest joc de păcănele ca la aparate gratuit, să pariezi și să te simți bine!

Summer Bliss

Evalueaza Joc (51voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Summer Bliss este un joc de păcănele ca la aparate fierbinte, plin de soare, distracție și bronz. Rotește tamburii și nu vei fi dezamăgit!

Summer Bliss este un joc creat de Euro Games Technology (EGT), dezvoltator de jocuri de care ai auzit cu siguranță, chiar dacă ești începător. Aceștia doresc să ofere pasionaților de jocuri ca la aparate experiențe de neuitat pline de momente extraordinare. Summer Bliss nu este o excepție, te vei distra garantat rotind tamburii plini de culoare. Mai mult decât atât, caracteristicile speciale ale Summer Bliss joc de păcănele ca la aparate îți vor condimenta sesiunile de joc cu siguranța!

Summer Bliss jocuri ca la aparate – temă și aspect

Tema jocului este reprezentată de distracția oferită de zilele petrecute de oricine la mare pe timp de vara. Temperaturile ridicate din acest joc te vor ajuta să treci mai ușor peste zilele obositoare și monotone. Aspectul acestei creații marca EGT completează tema perfect. În fundalul tamburilor se poate observa o plajă însorită, răcorita de valurile line ale marii.Apar bărcuțe, oameni ce se distrează în apă și hoteluri ce-i așteaptă să se odihnească.  Tamburii par a fi făcuți din apă, iar simbolurile sunt un mix de culoare și detalii interesante. Deși efectele sonore sunt clasice pentru un joc de păcănele ca la aparate, tu îți vei imagina cu siguranță sunete valurilor și a pescărușilor. Animațiile vor apărea în momentele în care vei obține combinații castigatore, tocmai pentru a te felicita și a marca reușita ta.

Știm că nu poți schimba anotimpul din calendar. Însă, poți schimba anotimpul din joc. Așadar, dacă ai momente când duci dorul iernii și sărbătorilor de Crăciun, găsești pe site Foxin’ Wins A Very Foxin’ Christmas. Este un joc de păcănele ca la aparate ce îți garantează distracție nelimitată!

 

Simboluri

Simbolurile din Summer Bliss joc de păcănele ca la aparate îți vor liniști pofta de bălăceala indiferent câte grade sunt afară în momentul când vei roti tamburii. Le vom împărți în 3 categorii în funcție de valoarea lor de câștig și rolul lor pe tabela de joc.

Iconițele care îți vor aduce mai multe câștiguri sunt:

 • 5 simboluri domnișoară blondă îți vor aduce 1000 de bănuți;
 • 5 simboluri domnișoară brunetă îți vor aduce 1000 de bănuți;
 • 5 simboluri yacht îți vor aduce 750 de bănuți;
 •  5 simboluri stea de mare îți vor aduce 500 de bănuți;
 •  5 simboluri pahar de cocktail îți vor aduce 500 de bănuți.

Simbolurile cu o valoare mai mică pentru câștigurile tale sunt reprezentate de semnele de pe cărțile de joc: A, K, Q, J, 10 și 9. Dacă vei reuși să combini 5 simboluri de același fel A, K sau Q pe o linie de câștig vei fi recompensat cu 250 de bănuți. În schimb, dacă vei combina 5 simboluri de același fel J, 10 sau 9 pe o linie de câștig vei primi 125 de bănuți.

Există încă două simboluri în Summer Bliss joc de păcănele ca la aparate care fac parte din caracteristicile speciale ale acestui joc.

Cum joci Summer Bliss păcănele ca la aparate?

Summer Bliss este după cum o spune și numele său, o fericire a verii. Însă, pentru tine jocul este disponibil gratuit la noi pe site indiferent de sezon. Te poți distra oricând și oriunde dacă ai un dispozitiv mobil cum ar fi un smartphone sau o tabletă. Indiferent cum și unde alegi să joci Summer Bliss, este foarte ușor. Acesta este format din 5 tamburi, 3 linii și 20 de linii de câștig fixe. Vei începe distracția cu 5000 de bănuți în cont și trebuie să hotărăști ce pariu vrei să folosești. Variantele tale sunt 20, 40, 100, 200 sau 400 de bănuți. Ce poate fi mai simplu de atât?

 

Caracteristici speciale Summer Bliss joc de păcănele ca la aparate

 • Simbolul special (surfer) – Simbolul special reprezentat de un tânăr surfer nu doar că îți va aduce 5000 de bănuți dacă reușești să combini 5 pe o linie de câștig. Mai mult decât atât, acesta este un substitut pentru toate celelalte simboluri în afară de cel scatter. Te va ajuta să primești mulți bănuți în contul tău!
 • Simbolul scatter (val) – Simbolul scatter reprezentat de un val al marii îți va aduce și el tot 5000 de bănuți dacă reușești o combinație de 5 astfel de simboluri pe o linie de câștig. În plus, vei primi 15 rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile tale vor fi multiplicate de 3 ori. Rotirile gratuite presupun ca la începutul lor să nu ti se ia niciun bănuț din cont. Mai mult decât atât, în timp ce tamburii se vor roti gratuit de 15 ori, simbolurile reprezentate de domnișoarele blondă și brunetă se vor transformă în simboluri speciale. Vor avea aceeași valoare ca simbolul special surfer și vor fi un substitut pentru celelalte, în afară de cel scatter.
 • Funcția de gamble – Pentru funcția de gamble poți paria un maxim de 700 de bănuți. Îți setezi suma pe care dorești să o pariezi, apeși GAMBLE, iar pe ecran îți va apărea o carte de joc întoarsă cu fața în jos. Ghicește dacă aceasta este roșie sau neagră, iar suma pariata se va dubla. În caz contrar, suma pariata se va pierde.
 • Bonusul Jackpot Cards Mystery – Această caracteristică specială este un bonus ce va apărea aleatoriu pe tabela ta de joc. Este format din 4 niveluri și îți va aduce multe câștiguri dacă reușești să creezi combinații victorioase cu ajutorul unor cărți de joc întoarse cu fața în jos.

Joacă-te Summer Bliss joc de păcănele ca la aparate pentru cea mai tare experiență de joc de până acum!