Witches Charm Joc ca la Aparate

Witches Charm este un univers plin de mistere, în care orice jucător pasionat este așteptat și binevenit! Vrăjitoarele, pisicile negre și globurile de cristal te vor ajuta să ai un joc curat, plin de câștiguri! Nu-ți fie teamă și alege acest joc!

Witches Charm

Evalueaza Joc (998voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 15
 • |
 • Max. Bet: 300
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Farmece, pisici negre, poțiuni și 2 vrăjitoare sunt doar o parte din povestea pe care Witches Charm o spune. Prin prisma jocului, lasă-te purtat în liniștea nopții spre casa lor din pădure și află ce înseamnă vrăjitoria cu adevărat.

Witches Charm a fost creat de unul dintre dezvoltatorii de top în materie de jocuri cu păcănele, EGT. Cu siguranță ai auzit de Euro Games Technology (EGT), indiferent de ce experiență ai în materie de jocuri de noroc. Creațiile acestei companii sunt printre favoritele tuturor românilor, printre ele numărându-se și Dark Queen, unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale.

Witches Charm jocuri ca la aparate – temă și aspect

Încă din vremuri apuse, vrăjitoarele au fost considerate ființe supraumane ce își foloseau puterile pentru a vindeca oamenii, ori pentru a abate nenorocire asupra lor. Se crede că aceste puternice creaturi cu chip uman nu numai că posedau o putere mai mare decât ne-am putea noi imagina, dar aveau și vaste cunoștințe despre poțiuni și leacuri.

Așa cum probabil ai ghicit deja, tema principală a acestui joc este inspirată de povestea vrăjitoarelor. Cu familiarii lor și ceaunul de poțiuni, cele două vrăjitoare, eroine ale acestui joc, sunt gata să te cucerească. Urmează-le pașii spre casa din pădure, și asistă la ritualurile lor. Vrăjitoarea albă te va încânta cu muzica flautului său, în timp ce vrăjitoarea mov te va uimi cu talentul său pentru farmece. Elementele vizuale, animațiile și sunetele fac Witches Charm un joc extrem de dinamic și plăcut. Trebuie să îl încerci pentru a vedea despre ce vorbim!

Simboluri

În Witches Charm, precum în toate celelalte jocuri ca la aparate, vei găsi simboluri care complementează perfect tema aleasă. Pisici, bufnițe, boluri fermecate și multe alte elemente ce definesc magia au fost folosite drept simboluri. Desigur, fiecare figură are o valoare prestabilită, o cota unică și un câștig fix. Pentru a obține un câștig, 2 sau mai multe simboluri identice trebuie să se alinieze pe una dintre liniile jocului. Pentru pariul cel mai mare, cel de 300, vei obține:

 • 20 0000 pentru 5 globuri fermecate ( simboluri speciale );
 • 15 0000 pentru 5 case în pădure ( simbol scatter );
 • 15 000 pentru 5 vrăjitoare albe sau 5 vrăjitoare mov;
 • 8 000 pentru 5 ceaune cu poțiune;
 • 5 000 pentru 5 pisici sau 5 bufnițe.

Pentru combinațiile de câte 5 pentru fiecare dintre celelalte simboluri vei primi 2 500 pentru A și K, sau 2 000 pentru Q,J, 10 și 9.

Cum joci Witches Charm?

Tu știi care este rețeta perfectă a unui joc de păcănele ca la aparate? Îți spunem noi! 5 tamburi, 3 rânduri și până la 15 linii câștigătoare. Setează-ți numărul de linii cu care vrei să joci și orice pariu preferi între 15 și 300 și apasă butonul de rotire. Trebuie să specificăm că acest buton are încorporată funcția de rotire automată, ceea ce înseamnă că tu nu va trebui să apeși același buton pentru a roti rolele iar.

Te rugăm să nu uiți că aceasta este o versiune gratis a jocului Witches Charm. Ceea ce înseamnă că nu vei putea depozita sau retrage fonduri din această variantă . Toate creditele disponibile sunt fictive și îți vor fi oferite în aceeași formă ori de câte ori pornești jocul.

Caracteristici speciale Witches Charm

 1. Rotiri gratuite – când 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role, această caracteristică se declanșează. Vei fi invitat în casa vrăjitoarelor pentru a roti gratis tamburii de 15 ori. Toate câștigurile din cele 15 rotiri sunt multiplicate de 3 ori.
 2. Funcția de gamble – în momentul în care o combinație câștigătoare se formează pe role, îți poți paria câștigurile obținute din ea ca totul sau nimic. Pariul constă într-o carte de joc întoarsă cu fața în jos a cărei culoare tu trebuie să o ghicești. Dacă nimerești culoarea corectă, câștigul tău se dublează, iar dacă nu reușești să o faci, pierzi toate fondurile obținute în timpul respectivului rând.
 3. Jackpot – în orice moment joci Witches Charm, o vrajă poate fi făcută asupra ta, iar tu poți câștiga un jackpot. Pentru a face față vrăjii și a primi comoara, vei fi rugat să alegi 3 cărți dintr-un total de 12. Dacă alegi 3 de același fel, jackpotul va fi al tău.
 4. Simbol Special – acest simbol reprezentat de bolul fermecat poate înlocui orice alt simbol cu excepția cei de scatter – casa din pădure. Atunci când înlocuiește un alt simbol, combinația creată va avea valoarea dublă decât cea inițială – dacă ar fi fost formată doar din figuri asemănătoare.

Witches Charm, precum și alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale, pot fi găsite doar aici. Joacă-te și distrează-te la maxim!