Wonder Tree Joc ca la Aparate

Wonder Tree este o lume plină de magie în care orice pasionat de jocuri ca la aparate este binevenit. Pariază și învârte tamburii pentru a descoperi toate simbolurile fermecate ce-ți vor aduce doar beneficii la care nu te aștepți.

Wonder Tree

Evalueaza Joc (30voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 20
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Pădurile reprezintă, de cele mai multe ori, adăpostul multor creaturi printre care unele cu adevărat spectaculoase și magice sau, cel puțin, acesta este cazul jocului Wonder Tree. Ești pregătit pentru o întâlnire cu supernaturalul?

Ești un jucător împătimit al jocurilor cu păcănele? Atunci cu siguranță ai mai auzit despre EGT. Chiar și din perspectiva unul începător, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale este extrem de cunoscut, jocurile sale făcând înconjurul lumii. Asa cum era de așteptat, in portofoliul său de creații regăsim și Wonder Tree, unul dintre cele mai colorate jocuri ale sale.

Wonder Tree jocuri ca la aparate – temă și aspect

Vrăjitori, spiriduși, zâne, dar și alte creaturi fermecate ale pădurii te așteaptă în Wonder Tree. Acest joc te invită în lumea sa magică unde realul se împletește în mod miraculos cu supranaturalul. Pornește-l și delectează-te cu tot ce are de oferit!

Imaginea de fundal înfățișează un lac în inima pădurii ce, împreună cu simbolurile alese, intensifică tema jocului. Animațiile conferă dinamism, iar sunetele completează perfect tabloul de poveste. Totul a fost ales cu grijă și creat cu atenție până la cel mai mic detaliu pentru a-ți oferi o piesă de artă.

Te interesează și alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale ce abordează teme similare? Atunci va trebui să încerci Wild Orient de la Microgaming, ce te va purta departe, în pădurile de bambus ale Asiei.

Spuneam că aici poți juca jocuri de păcănele gratis, ceea ce este complet adevărat. Pe pagina noastră poți alege din mai mult de 200 de titluri pe care să le joci după cum poftești. Ca în toate celelalte cazuri, varianta disponibilă aici pentru Wonder Tree este gratuită, ceea ce înseamnă că nu există nici o opțiune pentru a depozita sau a retrage fonduri. Toate creditele existente sunt simple numere, consumabile ce alimentează jocul.

Simboluri

Wonder Tree are 11 simboluri ce-i complimentează perfect tema. Aceste simboluri au diferite valori și diferite câștiguri, depinzând de combinațiile ce se formează pe tabelă. Dintr-o astfel de combinație, cel mai mult poți obține, pentru un pariu de 400:

 • 1 000 000 pentru 5 căsuțe (wild);
 • 20 000 pentru 5 vrăjitori, 5 zâne cu păr roșcat, 5 spiriduși, 5unicorni sau 5 ciuperci vorbitoare;
 • 3 000 pentru 5 A sau 5 K;
 • 2 000 pentru 5 Q sau 5 J.

Trebuie să menționăm că toate combinațiile se realizează din simboluri identice ce apar pe o anumită linie de la stânga la dreapta în timpul unei runde de joc.

Cum joci Wonder Tree păcănele ca la aparate?

Timpul este prețios, de ce să nu îl petreci delectandu-te cu Wonder Tree? Având 5 tamburi, 3 rânduri și până la 20 de linii din care poți alege, acest joc te va distra peste măsură.

Apasă unul dintre butoanele inscripționate cu numere pentru a-ți seta pariul. Aceste butoane țin locul butonului de Redare și facilitează schimbarea valorii pariului. Totodată, dacă dorești ca rolele să se învârtă automat, fără ajutorul tău, poți apasă butonul de Redare Automată aflat sub credite.

Caracteristici speciale Wonder Tree

 1. Rotiri gratuite – sunt acordate atunci când, în timpul unei runde, pe rolele 2, 3 și 4 apar simboluri scatter (copaci). Pe toată durata acestor rotiri gratuite, toate câștigurile, cu excepția celor de 5 simboluri speciale, sunt multiplicate de 3 ori. De asemenea, dacă un simbol scatter apare pe role în timpul desfășurării acestei caracteristici speciale, alte 2 rotiri gratuite vor fi oferite.
 2. Funcția de gamble – poate fi folosită ori de câte ori o combinație câștigătoare este formată. Imediat ce jucătorul optează pentru această funcție, o carte cu fața în jos va apărea în locul tabelei de joc. Jucătorul trebuie să ghicească culoarea cărții. Un răspuns corect îi va dubla câștigul, în timp ce unul incorect îi va anula câștigul din timpul respectivei runde.
 3. Bonus misterios – poate apărea oricând și îți oferă ocazia de a câștiga un premiu substanțial pe care să îl folosești în joc. Atunci când acestă funcție este declanșată, 12 cărți cu fața în jos vor lua locul rolelor. Din cele 12, ai posibilitatea de a alege doar 3. Dacă aceste 3 cărți sunt identice, ai câștigat!

Wonder Tree este un joc magic ce te va captiva de la prima rotire. Joacă-l aici în mod gratuit și nu uita să verifici și celelalte jocuri ca la aparate gratis disponibile pe pagina noastră. Mult noroc!