Politica de Confidențialitate

Termenii din prezenta politică de confidențialitate au rolul de a proteja datele utilizatorului. Din acest motiv, jocuri-ca-la-aparate777, se angajează să fie transparenți și deschiși în ceea ce privește siguranța jucătorului.

Modalitățile și tehnicile pe care jocuri-ca-la-aparate777 le utilizează sunt clar menționate și explicate mai jos.

Colectarea datelor personale

Pentru a îmbunătății  experiența utlilizatorilor și serviciile pe care noi le oferim, informațiile precum IP-ul, browser-ul utilizat și/sau alte informații ajutătoare sunt preluate. Acest lucru se realizează cu ajutorul unor servicii de analiză de web a terțelor părți.

Google Analytics

Cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziție de către Google, urmărim activitatea utilizatorului pe platforma noastră.  Google Anaytics urmărește, interpretează, analizează traficului website-ului cu scopul de a îmbunătății serviciile pe care noi le oferim jucătorilor. Informațiile despre jucător acumulate sunt confidențiale și stocate de către Google.

Link-uri către terțe părți

Datorită faptului că platforma noatră utilizează link-uri, de la și către terțe părți, relevante în ceea ce privește conținutul, nu suntem responsabili în cazul în care informațiile respective sunt eronate sau modificate. De asemenea, în eventualitatea în care informațiile despre confidențialiatea datelor nu sunt asemănătoare cu ale noastre, nu ne asumăm responsabiliatea. Utilizatorul accepta pe propria răspundere faptul că politicile de confidențialitate pot  fi diferite. În plus, jocuri-ca-la-aparate777 își poate schimba conținutul informațiilor de confidențialitate, fără nicio notificare în prealabil. Este datoria oricărui utlizitator să verifice în mod constant conținutul acestor politici.

Contactează-ne

Pentru orice informații suplimentare legate de continutul aceste secțiuni sau probleme legate de aceasta, avem rugămintea să consultați pagina noastră de contact.

PACANELE POPULARE

Sizzling Hot Deluxe
40 Super Hot
100 Super Hot
Book of Ra Deluxe
Shining Crown
Burning Hot
Egyptian Dreams Deluxe
Egypt Sky
40 Mega Clover
Amazon Battle
Sizzling Hot
100 Burning Hot