40 Mega Clover Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Te poți considera un norocos începând de astăzi! Încearcă 40 Mega Clover, un joc de păcănele cu fructe deosebit! Pariază și învârte tamburii fără teamă, căci acest joc îți va aduce doar momente unice și câștiguri excepționale!

40 Mega Clover

Evalueaza Joc (1001voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 40
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 800
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Duci dorul jocurilor de păcănele clasice, dar pare că nimic din ce ai încercat până acum nu îți poate satisface pofta? Încearcă 40 Mega Clover și desființează toate limitele pe care credeai că le ai într-un astfel de joc.

Încă de la prima vedere putem spune că acesta este un produs marca EGT. Cu stilul său unic și abordarea extraordinar de expresivă, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate a avut mereu ca unic scop satisfacerea nevoilor pe care jucătorii săi le au. Așa au fost create toate operele de artă oferite de acesta. Opere printre care se numără și 40 Mega Clover.

40 Mega Clover jocuri ca la aparate – temă și aspect

Nu mai e nici o surpriză că 40 Mega Clover are o tematică clasică. Având o combinație de roșu pentru imaginea de fundal și verde pentru fundalul tamburilor, acest joc inspiră ideea de noroc. Și pentru că folosește doar culori ce au o simbolistica a norocului, totul este înrămat în rame aurii.

Cât despre simboluri, acestea sunt prezente în număr de 12 și reprezintă doar cele mai consacrate elemente clasice ale păcănelelor cu fructe și șeptari. Am putea spune că acesta joc este un hibrid între toate cele mai populare jocuri cu șeptari ca la aparate, mai ales că nu doar simbolurile dar și sunetele și animațiile confirmă acest lucru.

Dacă 40 Mega Clover ți-a stârnit interesul pentru creațiile oferite de EGT, poți încerca, în mod gratuit, titluri precum Burning Hot, 30 Spicy Fruits sau 100 Super Hot ce împart aceeași idee de bază cu tema noastră de astăzi.

Simboluri

Când spunem păcănele clasice, ne gândim instant la simboluri cu fructe, șeptari și clopoței, și asta este exact ceea ce 40 Mega Clover îți livrează. Acest joc a strâns laolaltă toate cele mai cunoscute simboluri clasice pentru a crea o capodoperă. Învârte-i tamburii și crează combinații câștigătoare pe liniile de câștig. Provoacă-te și folosește cel mai mare pariu. O combinație câștigătoare poate fi răsplătită cu:

 • 320 000 bănuți pentru 5 steluțe;
 • 40 000 bănuți pentru 5 trifoi cu patru foi;
 • 8 000 bănuți pentru 5 șeptari sau 5 clopoței;
 • 4 800 bănuți pentru 5 potcoave aurite sau 5 dolari;
 • 4 000 bănuți pentru 5 struguri sau 5 pepeni;
 • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 lămâi, 5 portocale sau 5 prune.

Cum joci 40 Mega Clover păcănele online?

Minunat! Ai decis să joci 40 Mega Clover! Până acum am vorbit de elementele vizuale ale acestui joc, acum este momentul să cunoști ceva mai mult despre partea mecanică ce pune în funcțiune întregul ansamblu.

Totul începe cu 4 rânduri, 5 tamburi și 40 de linii de câștig. Da, știm, are cu mult mai mult decât majoritatea păcănelelor existente, dar asta nu este tot! Privește bordul de comandă! Ce vezi? Foarte multe butoane, nu-i așa? Probabil te simți pierdut, dar fii fără grijă, nu este cazul să renunți acum! După cum poți vedea, primele 4 butoane mici de sub numărul de credite sunt destinate controlării sunetului și dimensiunii jocului, oferirii de informații, dar și Rotirii Automate. Până aici nu a fost greu, nu-i așa? Acum urmează partea și mai ușoară! Butoanele disponibile pe mijloc, în număr de 5 , ce conțin numere de la 40 la 800 au rolul de a seta valoarea pariului și a acționa drept buton de Rotire. Asta este tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de cea mai bună experiență de jocuri ca la aparate cu speciale.

Și pentru că tot ești aici, nu se poate să ratăm șansa să îți reamintim că pe pagina noastră poți găsi doar jocuri ca la aparate 77777 gratis fără bani. Și nu doar atât! Nu există nici o limita la cât de mult te poți juca și distra. Doar nu uita că nu există nici o opțiune de a retrage bănuții disponibili în cadrul lor. Deci dacă ești aici pentru a câștigă bani reali, noi putem doar să îți oferim doar o incredibilă experiență gratuită de păcănele cu fructe.

Caracteristici speciale 40 Mega Clover

 1. Funcția de Gamble – este foarte răspândită în rândul păcănelelor oferite de către EGT, și ilustreză o carte de joc întoarsă cu fața în jos a cărei culoare trebuie ghicită de către jucător. Această funcție poate fi activată doar manual după fiecare rundă câștigătoare și îi permite utilizatorului să își pună la bătaie suma câștigată pentru a o multiplica. În cazul unui răspuns greșit, întreaga valoare câștigată este anulată.
 2. Simbol Special – În 40 Mega Clover apar două simboluri speciale. Primul este cel Wild, ce înfățișează un trifoi cu patru foi și poate înlocui oricare altul cu excepția celui Scatter. Al doilea este, așa cum probabil ai ghicit, cel de Scatter, ce sfidează liniile de câștig și poate forma combinații indiferent de poziția în care se află.
 3. Bonus Misterios – un bonus marca EGT, acesta este reprezentat de 12 cărți întoarse cu fața în jos pe care se află 4 simboluri diferite. Jucătorul le poate întoarce în orice ordine dorește până când obține 3 de același fel. Și fiindcă este un bonus, acesta va obține suma corespunzătoare simbolului obținut.

Pornește 40 Mega Clover și distrează-te așa cum nu ai mai făcut-o până acum pe un joc de păcănele 77777!