The Big Journey Păcănele ca la Aparate

Îți dorești să călătorești la Paris, New York sau Sydney? Vrei să vezi turnul Eiffel, Statuia Libertății sau Opera? Atunci aventurează-te în lume cu The Big Journey și vizitează toate locurile la care doar ai visat!

The Big Journey

Evalueaza Joc (232voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 10
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 200
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Care e țara sau locul pe care ai vrut să-l vizitezi dintotdeauna? Ești constrâns de resursele materiale și nu te poți gândi atât de departe? Ce-ai zice dacă ți-am spune că acum o poți face? Cu jocul cu păcănele 77777 The Big Journey nimic nu este prea departe sau prea scump. Rotește-i tamburii și așteaptă-te la o vacanță de vis în cadrul său!

EGT Interactive este fără doar și poate un fan înrăit al păcănelelor cu fructe, dar când și când, pentru a-și diversifica selecția de jocuri ca la aparate, vine cu idei inovative ce abordează diferite arii de interes. De la jocuri despre Egipt cum ar fi Rise of Ra la jocuri despre nestemate (20 Diamonds), acesta le-a bifat pe toate. Astfel, nici nu e de mirare că a ajuns acum să le ofere utilizatorilor săi produse cu tematici care mai de care mai interesante, cum ar fi cea de astăzi care descrie dorința cea mai arzătoare a omenirii: călătorirea.

The Big Journey ca la aparate 77777 – temă și aspect

Dacă ar fi să întrebăm la întâmplare oameni pe stradă care ar fi lucrurile pe care le-ar face dacă ar avea o sursă de bani nelimitată, cu siguranță, fără excepție, toți ar răspunde că ar călători. Fiecare dintre noi are cu siguranță o listă cu locurile pe care și-ar dori să le viziteze sau reviziteze.

Realizând toate efectele pozitive ale călătoritului asupra minții și spiritului, EGT Interactive a încercat să le aducă tuturor jucătorilor săi un joc care să-i ajute să ajungă în diferite locuri fără a-și părăsi locul în care s-au așezat confortabil. The Big Journey spune, pe o grafică splendidă și într-un cadrul modern, povestea a doi îndrăgostiți ce călătoresc prin lume. De altfel, portretele lor pot fi găsite pe tamburi, alături de simboluri precum turnul Eiffel sau Statuia Libertății. Obiectivul lor? Să ajungă să viziteze alături de tine toate operele de artă ce pot fi văzute pe fundalul tamburilor. Crezi că poți să-i ajuți să-și atingă obiectivul?

Simboluri

O călătorie în jurul lumii presupune o mulțime de costuri. Deși poți alege să ți le asumi de la bun început, cu The Big Journey poți câștiga bani direct în orașele în care ajungi. Trebuie doar să aliniezi tamburii pentru a obține combinații câștigătoare și să te bucuri de câștigurile care pot ajunge și până la:

 • 200 000 bănuți pentru 5 avioane;
 • 100 000 bănuți pentru 5 trenuri;
 • 16 000 bănuți pentru 5 femei sau 5 bărbați;
 • 8 000 bănuți pentru 5 turnuri Eiffel;
 • 5 000 bănuți pentru 5 statui ale Libertății sau 5 Opere din Sydney;

De asemenea:

 • 2 500 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
 • 2 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9.

Cu siguranță ai observat că nu există nici o opțiune pentru a depozita fonduri, iar aceasta se datorează faptului că The Big Journey este un joc cu păcănele gratis. Acestea fiind spuse, este de la sine înțeles că nu există nici o opțiune de retragere a creditelor disponibile. Această pagină oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani tuturor celor care au un interes vizavi de jocurile ca la aparate cu speciale dar nu vor să investească într-un astfel de hobby.

Caracteristici speciale

Pentru că vorbeam de câștiguri, știai că simpla rotire a tamburilor nu este singura modalitate de a le obține? Aici intervin, ceea ce noi numim, caracteristicile speciale și adaugă o notă și mai palpitantă întregului concept al jocului. Începând cu speciala care poate înlocui oricare alte simboluri cu excepția celui de Scatter, caracteristicile au un sigur scop, să-ți pipereze experiența de joc și să te facă să câștigi cât mai mult. De aceea, în The Big Journey te vei putea bucura de:

 1. Rotiri Gratuite – care sunt oferite în număr de 25 doar când 3 sau mai multe simboluri Scatter se arată pe tamburi în timpul aceleiași runde. Pe toată durata pe care acestea se desfășoară, un multiplicator 2x este aplicat tuturor câștigurilor obținute.
 2. Funcția de Gamble – care este o caracteristică ce implică un mic joc de noroc a cărei miză este dublarea exponențială a câștigurilor. Aceasta dispune de o carte de poker, și două butoane, fiecare având inscripționată o culoare. Scopul este de a ghici corect culoarea cărții pentru a multiplică ultima sumă, cu mențiunea că primul răspuns greșit duce la anularea întregului câștig.
 3. Jackpot Cards – ce este un bonus de pe urma căruia vei beneficia garantat. Acesta pune la bătaie 4 premii diferite dintre care unul îți va fi acordat în funcție de primul simbol care se regăsește pe 3 cărți de poker. Aceste cărți de poker sunt obținute întorcându-le cu fața în sus pe cele 12 de pe tabelă.

Cum joci The Big Journey ca la aparate gratis?

Stilul EGT Interactive este unic în lumea jocurilor ca la aparate 77777. Vei recunoaște instant orice produs dezvoltat de acesta doar după interfața sa specială. În primul rând, butonul dedicat Rotirii Manuale este inexistent, acesta fiind înlocuit cu o serie de alte butoane după cum vom afla în cele ce urmează. Iar din moment ce suntem aici, uite și câțiva pași pe care ar trebui să îi urmezi pentru a avea o experiență satisfăcătoare:

 • alege cu câte linii de câștig vrei să joci de pe coloanele aflate pe stânga și dreapta tamburilor;
 • gândește-te care dintre cele 5 valori de sub tabela ar putea da suma pariului;
 • apasă butonul pariului nou stabilit pentru a activa rotirea manuală;
 • opțional, apasă butonul galben de sub suma creditelor pentru a roti tamburii automat.

Concluzie

Când vei începe să joci The Big Journey vei crede inițial că jocul este lipsit de farmec, dar nu-l închide! Învârte de câteva ori tamburii și vei vedea că o mare de posibilități se va așterne la picioarele tale!