Great Adventure Păcănele ca la Aparate

Ai visat vreodată să pornești într-o expediție atât de incredibilă încât până și Indiana Jones te-ar invidia? Ei bine, cu Great Adventure poți face exact asta! Așază-te confortabil și dă startul tamburilor care te vor ghida spre aventura vieții tale!

Great Adventure

Evalueaza Joc (293voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 25
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 25
 • |
 • Max. Bet: 500
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Jungle Adventure
Frog Story

Te atrag poveștile despre piramide și exploratori celebrii? Ai văzut toate filmele despre Egiptul Antic? Atunci de ce nu îl vizitezi în persoană? Jucând jocul cu păcănele gratis Great Adventure o poți face din confortul propriei locuințe fără nici un efort și fără a-ți cheltui banii!

Se pare că fiecare dezvoltator de jocuri ca la aparate vrea să le arate jucătorilor săi propria versiune de păcănele online inspirate după Indiana Jones, iar EGT Interactive nu face excepție de la aceasta. Great Adventure este un joc minunat care a fost adăugat în 2014 colecției cu jocuri cu inspirație din basme și povești, colecție din care fac parte și Dark Queen, Forest Band și Brave Cat. Fiecare dintre produsele dezvoltate de această companie are un farmec aparte care redefinește felul în care păcănelele ar trebuie să arate și să te simtă.

Great Adventure ca la aparate 77777 – temă și aspect

Excavarea și explorarea edificiilor Egiptului Antic, ce datează de mai bine de 3000 de ani poate reprezenta o aventură la fel de palpitantă precum cele ce sunt redate în filmele Sci-Fi. Istoria omenirii nu ne este cunoscută în totalitate, de aceea, orice experiență de o asemenea anvergură poate deveni o amintire memorabilă. Joacă acum Great Adventure dacă vrei să ai parte de o astfel aventură pe măsură așteptărilor tale.

Piramidele sau mormintele faraonilor pot ascunde averi nebănuite atât în realitate cât și online. Avântă-te în adâncurile lor cu acest joc uimitor și descoperă simbolurile protejate de zeul soarelui, Ra, ce sunt puse în evidență de grafica modernă. Nu te speria, nu vei fi singur, un explorator asemănător cu Indiana Jones și o domnișoară blondă ce ar putea fi versiunea foarte cochetă a Larei Croft îți vor fi alături. Adună-ți curajul și învârte tamburii pentru a descoperi calea spre bogăție și cunoaștere!

Simboluri

Fiecare joc cu păcănele 77777 are la bază același principiu, indiferent de tema pe care o abordează. Acest principiu spune că, indiferent de numărul de tamburi sau rânduri, simbolurile care apar pe acestea trebuie să se alinieze pentru a rezulta într-un câștig. În cazul de fața avem 5 tamburi, 3 rânduri și 25 de linii de câștig din care pot rezulta câștiguri de cel puțin 2 credite și cel mult:

 • 25 000 pentru 5 jurnale de expediție;
 • 20 000 pentru 5 aventurieri;
 • 10 000 pentru 5 domnișoare blonde;
 • 6 000 pentru 5 măști din aur ale lui Tutankhamun sau 5 scarabei;

De asemenea:

 • 3 000 pentru 5 A;
 • 2 500 pentru 5 K;
 • 2 000 pentru 5 Q

Dar nu te impacienta, înainte de a te grăbi să învârți rolele și să beneficiezi de aceste câștiguri, adu-ți aminte că Great Adventure nu este decât unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care noi le oferim. Deși poți fi răsplătit cu o X, Y, Z sumă, în funcție de combinațiile pe care le obții, nu vei putea retrage nici un număr de credite. Acest fapt se datorează naturii creditelor, care este una fictivă și adoptată pentru a susține cât mai multe rotiri fără nevoia de a plăți pentru a juca.

Caracteristici speciale

Tu cum ai defini un joc cu păcănele online excepțional? Ce atribute ar trebui să aibă pentru a-ți satisface așteptările? Știm că tema este un criteriu eliminatoriu, dar ce părere ai despre caracteristicile speciale? După cum poți observa, Great Adventure este foarte bine pregătit pentru a le oferi fanilor tematicii sale cele mai tari caracteristici speciale precum:

 1. Rotirile Gratuite – De fiecare dată când 3 jurnale de expediție se arată oriunde pe tamburi, în timpul unei singure runde, nu doar că o recompensă va fi activată, dar și caracteristică statuie va fi declanșată. În cadrul acesteia vor apărea 5 statui dintre care tu va trebui să alegi una. Fiecare dintre statui reprezintă un număr de rotiri gratuite, astfel că vei juca cu numărul indicat de cea pe care ai ales-o. De asemenea, pe lângă statui mai pot fi alese și câteva simboluri din aur care să joace rolul simbolului Wild.
 2. Funcția de Gamble – Un joc de noroc uimitor oferă jucătorilor săi cât mai multe modalități prin care aceștia pot obține câștiguri care să-i bucure și care să-i facă să revină, iar din această perspectivă putem spune că Great Adventure este cât de poate de incredibil. Pe lângă rotirile gratuite ce au potențialul de a-i îmbogăți, a fost implementată și funcția de gamble, o caracteristică ce poate fi accesată doar manual după o rundă norocoasă și are capacitatea de a dubla exponențial orice sumă obținută. Odată declanșată, singura sarcină pe care o are jucătorul este aceea de a ghici corect care este culoarea cărții de poker. Orice răspund corect înmulțește cu 2x ultima sumă, iar orice răspuns greșit anulează întregul câștig.
 3. Jackpot Cards – Cum surprizele nu se pot opri aici, aleatoriu, pe măsură ce joci, vei avea ocazia ca Jackpot Cards să se declanșeze. Acest bonus nu este activat de nici o combinație din joc și apare aleatoriu pentru a te face fericitul câștigător al unui premiu garantat. Tot ce vei avea de făcut pentru a obține acest premiu este să descoperi 3 cărți de poker identice întorcându-le pe cele 12 care se află pe tabelă.

Cum joci Great Adventure ca la aparate gratis?

Dacă interfața specifică tuturor jocurilor EGT Interactive ți se pare diferită de tot ce ai văzut sau auzit până acum, așteaptă câteva momente până îți vom explica care este trucul ce se ascunde în spatele său. De altfel, această interfață este extraordinar de ușor de utilizat, dar lipsa unui buton de Rotire îi poate duce pe mulți în eroare.

Pentru a juca Great Adventure, tu vei avea sarcina de a:

 • Alege numărul de linii dintre 1, 5, 10, 20 și 25 de pe coloanele ce încadrează tabela din ambele părți;
 • Te hotărî asupra sumei cu care vrei să joci din cele 5 dispuse central;
 • Apăsa butonul acestei sume pentru a da startul rotirii automate;
 • Apăsa, opțional, butonul portocaliu aflat chiar sub Balanță pentru a porni rotirea automată.

Deci, ce crezi? Te încântă descrierea pe care noi am făcut-o aici? Ești gata să rotești tamburii și să dai startul unei runde fantastice de jocuri ca la aparate cu speciale? Atunci mergi mai sus și pornește Great Adventure! Aventura ta e mai aproape de cât ți-ai putea imagina! Distracție plăcută!