Păcănele EGT

Jocurile EGT sunt printre cele mai căutate de către jucătorii români. De ce? Pentru că animațiile sunt de o grafică excepțională și tematica lor este diversă. Încearcă-le și distrează-te la maxim!

Loading...
Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story
Oil Company 2
100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel

ăEGT( Euro Games Technology) este o companie ce se ocupă cu producția, dezvoltarea și distribuția jocurilor de noroc. A fost fondată în anul 2002 în Bulgaria și pentru că a avut parte de o dezvoltare substanțială, și-a deschis sedii în diverse țări, precum România. Din anul 2005, de când a fost înființat EGT România, compania a avut parte de o creștere mare într-un timp scurt. Principalele motive care au stat la această evoluție au fost și sunt în continuare seriozitatea, profesionalismul și calitatea produselor create.

Există o gamă largă în ceea ce privește jocurile EGT precum jocurile video de slot, aparate de joc, sisteme jackpot, rulete electronice, mese de Blackjack și o colecție vastă de accesorii pentru jocurile de noroc. Iar pe site-ul nostru o să găsești produse din fiecare categorie.

În plus, ca să poți să beneficiezi de distracția pe care o oferă jocurile realizate de acest producător, nu trebuie să îti creezi un cont. Trebuie doar să deschizi pagina și să incepi să cauți.

Jocuri ca la aparate EGT

Platfoma noastră îți pune la dispoziție o multitudine de jocuri ca la aparate cu speciale:

  • Cele cu animații autentice;
  • Cele cu coloana sonoră de calitate;
  • Tematică diversă.

Așadar, intră în lumea aventurilor jucându-te Almighy Ramses II, Mayan Spirit, The Story of Alexander, Great Adventure, Forest Tale sau Dragon Rebon și descoperă elementele mistice și magice. Dacă preferi jocurile cu tematică unică, te invităm să încerci 40 Hot& Cash, 40 Lucky King, 20 Dazzling Hot, 50 Horses și multe altele. Este șansa perfectă să îți etalezi abilitățile și strategiile ca să formezi combinațiile cu cele mai mari șanse de câștig. Fiecare slot pe care o să-l găsești pe pagina noastră garantează o experieță amuzantă și posibilitatea de a-ți mării substanțial veniturile. Având grafică și sunete de cea mai bună calitate, orice jucător, fie că este începător sau avansat, v-a avea  parte de o dupa-amiază plină de amuzament.

Alege jocul care îți place cel mai mult și dă start distracției!