Egypt Sky Joc ca la Aparate

Pregătește-te pentru o aventură de zile mari! Egypt Sky te va purta curând înapoi în trecut, în vremurile în care faraonii domneau. Scopul tău? Să învârți tamburii și să descoperi comorile de mult ascunse. Desigur, distracția e garantată!

Egypt Sky

Evalueaza Joc (638voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 40
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 800
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

 Ce poate fi mai relaxant decât o aventură în mijlocul unei destinații exotice în care poți vâna după bani?Probabil că nimic! Cu ajutorul jocului Egypt Sky ca la aparate nici nu va trebui să-ți părăsești locuința pentru a ajunge în Egipt, pe vremea când faraonii încă erau regii de drept, iar comorile îngropate.

Egypt Sky se numără printre creațiile marca EGT care au cucerit publicul de la prima rotire. Cu ansamblul său ce cuprinde 5 tamburi și 4 rânduri pe care se întind 40 de linii de câștig,dar și toate celelalte caracteristici, putem înțelege perfect de ce acesta a ajuns atât de popular.

O mare parte din munca celor de la EGT Interactive este reprezentată de atât de cunoscutele păcănele cu fructe, dar acestea nu însumează 100% din totalul titlurilor din portofoliul său. Cei drept, mai rar, acest dezvoltator lucrează și la alte jocuri ca la aparate cu o tematică complet diferită față de cea clasică. Și rezultatele sunt fabuloase. Nici n-ai spune că nu se ocupă zilnic cu asta. Fiecare nou joc ce nu face parte din rândul păcănelelor cu fructe are acel ceva ce îl face extraordinar de interesant. Dacă vrei să verifici, începe cu Egypt Sky și nu uita să-ți arunci un ochi și pe Legendary Rome sau Almighty Ramses II.

Egypt Sky ca la aparate 77777 – temă și aspect

Este un lucru deja cunoscut că în Egiptul Antic, aurul era un metal prețios foarte răspândit în rândul nobililor din clasele sociale înalte. Atât de răspândit încât templele lor erau construite cu el ca material de bază, iar atunci când mureau, erau îngropați cu toată averea lor alături pentru a le asigura o viață ușoară și pe lumea de apoi. Așadar, e puțin spus că erau bogați.

Egypt Sky descrie, prin imagini, această perioada și îți da, puțin cu puțin, acces la averile vechilor faraoni. Grafica sa modernă îți conferă abilitatea de a vedea fiecare element în detaliu, aducându-ți experiența de joc cu mult mai aproape de realitate. Deși are două seturi de simboluri, unul dintre ele este majoritar în ceea ce privește numărul lor. Este vorba de simbolurile care înfățișează diferite imagini care-și spun propria poveste. Arată aproape ca un tablou, deși este cu mult mai mult decât atât. Fiecare element vizual are propriul rol și lucrează în perfectă sincronie cu toate celelalte pentru a-ți prezenta cea mai bună versiune de Egypt Sky.

Simboluri

Ok! Acum că știm ce ne aștepta la prima vedere când deschidem jocul, este momentul să descoperim ce ne așteaptă ori de câte ori învârtim tamburii. Până la urmă, simbolurile au un rol și a venit timpul să aflăm care este acela. În definitiv, toate păcănelele online sunt setate să te răsplătească, dar ce le diferențiază pe cele bune de cele rele sunt valorile cu care te recompensează.

În timp ce combinațiile de doar 3 simboluri nu-ți vor oferi prea multe, atunci când legi 4 sau 5 simboluri, lucrurile se vor schimba din bine în mai bine. De ce? Pentru că poți câștigă astfel o sumă de credite de până la:

 • 160 000 pentru 5 Scatter;
 • 40 000 pentru 5 faraoni;
 • 10 000 pentru 5 Cleopatra;

De asemenea:

 • 8 000 pentru 5 caruri de lupta;
 • 4 000 pentru 5 corăbii;
 • 2 500 pentru 5 scarabei cu aripi;
 • 2 000 pentru 5 A, 5 K sau 5 Q.

Te-am în pus în temă în ceea ce privește aspectul, dar și în ceea ce privește câștigurile, acum este momentul să îți spunem și de limitările pe care acest joc le are. Din moment ce este o versiune a Egypt Sky 77777 gratis fără bani, retragerile nu sunt permise. Complet logic, nu-i așa? Nu există nici o opțiune prin care tu poți realiza fie această acțiune, fie un depozit. Dar asta este fenomenal, înseamnă că te poți bucura de esență jocului fără restricții.

Cum joci Egypt Sky ca la aparate gratis?

Dacă ai deschis deja jocul și ți s-a părut cumva complicat să îl pornești, nu-ți fă griji! Mulți dintre noi am întâmpinat aceeași problemă când am încercat pentru prima dată în joc de la EGT Interactive. Deși s-ar putea să nu ne dai crezare, interfața specifică acestui dezvoltator este chiar foarte ușor de utilizat. Și uite cum:

 • îți petreci privirea pe deasupra celor 5 valori din mijlocul bordului de comandă pentru a alege doar una;
 • apeși butonul sumei alese, care reprezintă pariul, și aștepți ca tamburii să se învârtă;
 • odată încheiată acțiunea, o poți repeta;

În cazul în care te plictisești de a apăsa același buton încontinuu, poți apasă doar o singură dată butonul portocaliu din partea stânga, iar tamburii se vor orienta spre o rotire complet automată. Asta îți va permite să iei o pauză în timp ce ești martor la cum câștigurile se adună.

Caracteristici speciale

Egypt Sky nu este jocul tău clasic cu păcănele 77777 în care întreaga modalitate de a-l juca constă în a-i invartii tamburii. Nu! Aici te poți implică la maxim pentru că îți pune la dispoziție următoarele caracteristici speciale care completează oferta:

 1. Simbolul Special Wild – Este elementul care nu dispune de o valoare proprie și poate prelua caracteristicile celorlalte simboluri pentru a crea combinații norocoase. El își poate face apariția doar pe tamburii 2, 3 și 4.
 2. Rotiri Gratuite – Nu doar că simbolul Scatter este cel mai bine cotat element, având cea mai mare recompensă, dar declanșează și rotirile gratuite atunci când formează o combinație. În funcție de numărul de simboluri care participă la această combinație, jucătorul va primi 3, 5 sau 7 rotiri gratuite.
 3. Funcția de Gamble – Pentru a ajunge la cele mai mari premii disponibile în joc nu este musai să obții combinații de câte 5, e de ajuns să aliniezi și 3. Cum este posibil? Simplu! Prin intermediul funcției de gamble. Această funcție poate fi activată doar manual apăsând cuvântul Gamble atunci când acesta apare pe deasupra câștigului. Atunci când activezi caracteristica, tabela jocului va fi automat înlocuită de o serie de cărți de poker și două butoane pe care stau scrise numele a două culori. Ori de câte ori ghicești culoarea corectă care se află pe cartea din mijloc, pariul tău este dublat exponențial, dar cu prima ocazie în care ai răspuns greșit, tot ce ai câștigat este anulat.
 4. Jackpot Cards (Bonus Misterios) – Dacă credeai a Funcția de Gamble este incredibilă, așteaptă până când bonusul misterios se declanșează. Acesta se activează aleatoriu și te premiază garantat cu unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Pentru a afla care este suma de care vei beneficia de pe urma sa, nu trebuie decât să descoperi, dintre cele 12 cărți de poker întoarse cu fața în jos, 3 cărți identice.

Chiar dacă noi am ajuns la sfârșitul prezentării noastre, acesta este doar startul unei aventuri de neuitat pe plaiurile de la malul Nilului.