Book of Ra Deluxe Joc ca la Aparate

Book of Ra Deluxe este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate. Intră în rândul lumii, pariază și învârte tamburii. Experiența ta de joc va fi cu mult îmbunătățită, iar distracția va atinge cote maxime!

Book of Ra Deluxe

Evalueaza Joc (2704voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Book of Ra Deluxe este un joc de pacanele popular dezvoltat de Novomatic. Jocul este disponibil în cazinouri reale și online și este atât de popular încât a fost lansat într-o ediție deluxe. Jocul original sau clasic are cinci role și nouă linii de câștig, iar Book of Ra Deluxe adaugă o a zecea linie. Această linie extra vă oferă mai multe șanse de a câștiga fără a distruge experiența de bază care a făcut acest joc atât de popular. Puteți juca Book of Ra Deluxe Online cu bani reali sau într-un mod gratuit.

Book of Ra Deluxe Online, linii, monede și pariuri pe spin

Book of Ra Deluxe are 10 linii de plată. Puteți activa toate 10, unu sau un număr între ele. Reglați numărul de linii active folosind butoanele sus și jos de sub eticheta Linii. De asemenea, puteți ajusta mărimea monedei. Monedele și mărimea implicită a monedelor variază de la o singură carte a jocului Book of Ra Deluxe la alta, dar vă puteți aștepta, de obicei, la o valoare de la un cent la cel puțin un dolar. Fiți conștienti de faptul că pariul total pe rotație va fi dimensiunea monedei aleasă ori numărul de linii active. Prin urmare, jocul pentru un cent cu toate cele 10 linii active va costa 0,10 $ pe rotație.

Book of Ra Deluxe Online Spin sau Auto-Play

Odată ce un pariu este blocat, Book of Ra Deluxe vă oferă două moduri de a juca. Utilizarea butonului Spin / Start vă permite să activați mașina o singură rotire în același timp. Aceasta este o abordare minunată pentru jucătorii cărora le place să-și petreacă timpul și să savureze fiecare rundă. În schimb, puteți să faceți clic pe butonul Autoplay. Acest mod pornește mașina și continuă să o rotească la pariul actual până când opriți funcția. Această abordare este excelentă pentru cei care doresc să-și maximizeze timpul disponibil sau doresc să renunțe și să se relaxeze. Caracteristica de redare automată face pauză suficient de lungă între victorii pentru a vă permite să pariați sau să o întrerupeți.

Set de simboluri

Setul de simboluri folosit pentru Book of Ra Deluxe este în concordanță cu Book of Ra Classic. Simbolurile tradiționale sunt toate acolo. A, K, Q, J și 10 necesită trei sau mai multe simboluri adiacente. Scarabeul, statuia de aur și sarcofagul necesită doar două simboluri adiacente pentru a plăti. Protagonistul – un tip de Indiana Jones sau Allan Quatermain – necesită, de asemenea, doar două simboluri, dar este simbolul jackpotului. Book of Ra este un simbol special care servește mai multor scopuri diferite.

Book of Ra Deluxe Online MacGuffin

În povestea jocului Book of Ra este MacGuffin. Este, de asemenea, un simbol sălbatic, un simbol scatter și un simbol bonus. Poate să apară oriunde pe role și să înlocuiască orice alt simbol pentru a forma un combo câștigător. Dacă apare de trei sau mai multe ori oriunde pe role, ea acordă monede pe baza nivelului actual de pariuri. Când apare de trei sau mai multe ori, lansează și o rundă bonus. Prin urmare, când jucați Book of Ra Deluxe Online, este posibil să loviți jackpot-ul cu unul sau mai multe simboluri Book of Ra, în timp ce toate sau unele din aceste simboluri plătesc scatterul și lansează bonusul.

Bonus Book of Ra

Runda de bonus vă oferă 10 rotiri gratuite, acestea fiind jucate la nivelul actual al pariurilor. Prin urmare, dacă vă rotiți pentru un cent pe linie cu toate cele zece linii active, acele rotiri gratuite vor fi și la $ 0.10. Puteți câștiga, de asemenea, mai multe jocuri gratuite în timpul rundei dvs. bonus actuale, și în timp ce există o limită teoretică în loc, nimeni nu-l va lovi vreodată. Runda bonus include, de asemenea, un simbol special de extindere care este ales aleatoriu din setul standard de simboluri. Acesta acoperă întreaga bobină și vă oferă o șansă mai bună de a câștiga.

Risc de joc

Când jucați Book of Ra Deluxe Online și câștigați, Book of Ra Deluxe vă va oferi o oportunitate de a juca câteva sau toate câștigurile dvs. într-un pariu de 50-50 dublu sau nu. Acest lucru nu poate fi un pariu grozav, dar vă poate permite să transformați o mică victorie într-una mai mare. Cum funcționează este că alegeți negru sau roșu, jocul aleg aleatoriu o carte de joc și câștigi dacă alegeți culoarea potrivită.