Cash Farm Joc ca la Aparate

Jocul cu păcănele online Cash Farm a fost creat pentru toți amatorii traiului la fermă care apreciază locurile pitorești de la țară. Dacă și tu faci parte din acea categorie, cu siguranță vei iubi acest joc mai mult și mai mult cu fiecare rotire!

Cash Farm

Evalueaza Joc (613voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 25
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 25
 • |
 • Max. Bet: 125000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Flame Dancer

Indiferent dacă ai copilărit la țară sau nu, este imposibil să nu fi trăit sau să nu fi auzit de aventurile care se petrec la o fermă. Deși poate părea un loc plictisitor, așteaptă până joci jocul cu păcănele 77777 Cash Farm de la Novomatic. Cu siguranță îți vei aminti cu drag de vremurile trecute și-ți vei crea noi amintiri de neprețuit!

Dacă nu ai aflat deja, Novomatic este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri ca la aparate de pe piață, iar singurul său scop este de a crea produse de cea mai bună calitate despre care să se vorbească ani la rând. De exemplu, Crash Farm a fost lansat în 2013 și este în vogă chiar și acum. Iar acesta nu este singurul exemplu relevant, Lucky Lady’s Charm Deluxe, care a apărut în 2010, fiind încă unul dintre cele mai populare jocuri din România.

Cash Farm ca la aparate 77777 – temă și aspect

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți oameni care trăiesc la oraș își doresc să dea griul betonului și negrul fierului pe verdele smarald al câmpiilor și albastrul turcoaz al cerului. Considerând acest aspect, nici nu mai este de mirare că jocurile cu tematică de fermă s-au înmulțit. Dintre toate aceste noi sloturi online, Cash Farm este probabil cel mai interesant.

Novomatic a dat tiparul tradițional după care se ghidau toți ceilalți dezvoltatori pe o nouă abordare a jocurilor ca la aparate cu speciale. De la felul în care se rotesc tamburii până la animațiile folosite, totul este diferit. Întreaga înfățișare este 3D, fundalul ieșind în evidență prin prisma faptului că reprezintă un gard ale cărui șipci țin loc de tamburi. Acești tamburi nu se învârt după modelul clasic, mișcarea lor rotativă fiind înlocuită de revărsarea simbolurile în spațiile desemnate. Și fiindcă aminteam de simboluri, acestea înfățișează diferite animale de la curte, precum și litere, respectiv cifre care s-au adunat împreună pentru a da naștere celui mai captivant joc de noroc.

Simboluri

În momentul în care vei accesa Cash Farm, vei observa că nu doar aspectul este uimitor, ci și câștigurile pe care acesta le generează. Având 25 de linii de câștig, și doar 12 tipuri de simboluri diferite, șansele ca tu să fii răsplătit regește sunt destul de mari. De altfel, dacă vei obține o combinație de 5 elemente identice, întregul tău pariu va fi înmulțit de:

 • 1000x pentru 5 vaci;
 • 500x pentru 5 porci sau 5 oi;
 • 300x pentru 5 iepuri sau 5 cocoși;
 • 200x pentru 5 tractoare, 5 A sau 5 K;
 • 150x pentru 5 Q sau 5 J;
 • 100x pentru 5 de 10 sau 5 de 9;

Noi românii iubim lucrurile gratuite! De aceea, versiunea aceasta de Cash Farm face parte din rândul jocurilor 77777 gratis fără bani pe care pagina noastră le pune la dispoziția tuturor celor care vor să încerce ceva diferit. Acest tip de păcănele gratis nu necesită depozitarea de fonduri și nu are nici o opțiune pentru retragerea câștigurilor, întregul ansamblu funcționând pe baza unui anumit număr de credite oferite odată ce jocul pornește.

Caracteristici speciale

Mulți jucători își aleg jocurile în funcție de aspectul acestora, dar rămân doar dacă caracteristicile speciale puse la dispoziție se identifică cu dorințele lor. Acesta fiind cazul, care sunt preferințele tale în materie de caracteristici speciale? Pentru că Cash Farm îți oferă:

 1. Pick & Win (Alege și Câștigă) – 3 sau mai multe simboluri tractor activează bonusul Pick & Win. În cadrul său, tu vei acea ocazia să-ți alegi unul dintre baloții de paie pentru a descoperi ce ai câștigat.
 2. Reel Refill – O caracteristică foarte rară și interesantă, deopotrivă, Reel Refill se declanșează doar când, pe tamburi, o combinație a fost formată. Aceasta acționează automat înlăturând simbolurile participante în combinație și reumplând tabela cu numărul de simboluri necesar.

Cum joci Cash Farm ca la aparate gratis?

După cum bine știi, toți începem de undeva și probabil, printre jucătorii noștri se află și fețe noi care nu au mai intrat până acum pe un site cu jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Din fericire, noi avem rețeta succesului pentru toți cei care îndrăznesc să ne calce pragul. Și ghici ce! Este cu mult mai simplă decât te-ai putea aștepta vreodată! Pentru a te bucura în cadrul Cash Farm de o experiență de păcănele online pe cinste, tot ce trebuie să faci, indiferent de cât de nou sau veteran ești în acest domeniu, este să:

 • îți alegi valoarea pariului în așa fel încât să te mulțumească;
 • apeși butonul de Start sau butonul de Autoplay.

Ce? Credeai că o să fie ceva super complicat? Ei bine, nu! Atunci când joci la păcănele 77777, cel mai important lucru este să ții cont de preferințele tale. Atât timp cât tu ești mulțumit, indiferent de rezultatul jocului, tu te vei simți fenomenal.

Părerea noastră asupra acestui joc este că merită fiecare secundă din timpul tău, fiind super interesant și dinamic. De altfel, ni se întâmplă deseori să-l jucăm ore în șir, fără a ne plictisi. Dacă ești în căutarea unei provocări care să arate incredibil și care să te răsplătească exact așa cum meriți, atunci Cash Farm este jocul tău!