Flame Dancer Păcănele ca la Aparate

Dansează cu focul pe ritmurile muzicii hawaiene în Flame Dancer! Cea mai populară destinație de vacanță din lume te așteaptă cu o mulțime de surprinse pe care le poți savura învârtind tamburii.

Flame Dancer

Evalueaza Joc (259voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 100000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Unde plănuiești să-ți faci următoarea vacanță? Te-ai gândit? Dacă nu ești sigur încă, noi avem propunerea perfectă! Ia-ți un bilet doar dus spre Hawaii cu Flame Dancer, un joc plin de culoare oferit de Novomatic.

Ai mai auzit până acum de acest dezvoltator de jocuri ca la aparate? Dacă ai ceva experiență în domeniu, sunt mari șanse să-i fi încercat până acum cel puțin unul dintre produse. În cei 40 de ani de la debutul său pe piața jocurilor de noroc, Novomatic a lansat un număr impresionant de păcănele, fiecare mai bun decât precedentul. Poate că este prima dată când afli de existența jocului Flame Dancer, dar cu siguranță ai mai auzit sau au mai văzut postere ale fenomenalelor sale producții Book of Ra Deluxe and Lucky Lady’s Charm Deluxe. În cele 4 decenii de existență, faima sa a ajuns să acapareze întregul glob, existând puține locuri pe acest pământ în care Novomatic să nu fie cunoscut.

Flame Dancer ca la aparate 77777 – temă și aspect

Dansul cu focul este atestat încă din timpul civilizației Aztece, când dansatorii se foloseau de mișcări ritmate și foc pentru a-l onora pe zeul vulcanilor, Xiuhtecuhtli. Deși această societate a încetat din a mai exista, răpusă de diferiți factori, practicile sale s-au răspândit și au fost asimilate de alte popoare. Desigur, caracteristica religioasă a dansului s-a stins cu timpul, dar mișcările sale au fost conservate la fel de expresive pe parcursul ultimilor 500 de ani.

În zilele noastre, această practică mai poate fi întâlnită doar în locuri precum Hawaii, Bali sau Mexic, locuri aflate, de altfel, la celălalt capăt al lumii față de România. Dar, dacă vrei să asiști la un astfel de spectacol, cu siguranță vei găsi o modalitate de a o face. Fie îți vei cumpăra un bilet de avion, fie vei porni jocul de pacanele gratis Flame Dancer. Indiferent de opțiunea pe care o preferi, cu siguranță vei obține experiențe asemănătoare. Doar că jocul, spre deosebire de prețul unui avion, este cu mult mai ieftin. Doar aruncă-ți un ochi peste el!

Imaginea sa de fundal înfățișează o plajă la malul căreia valurile oceanului se sparg la amurg. Spectrul de culori folosit pentru ea îți va hipnotiza simțurile, mai ales că acesta se regăsește și în simbolurile aflate pe cei 5 tamburi. Având un total de 11 elemente, Flame Dancer îți garantează diversitate și clipe de neuitat. Întregul ansamblu este completat de sunetele păcănelelor clasice care-ți vor reaminti cu fiecare rotire că acesta este doar un joc.

Simboluri

Dansatorul din Flame Dancer nu este singurul care se mișcă ritmic aici. Cu fiecare rotire, simbolurile de pe tamburi se prind în horă și aterizează pe poziții diferite, uneori formând combinații câștigătoare. Aceste combinații apar când 3 sau mai multe elemente identice își găsesc loc pe tamburi alăturați după formă unei linii de câștig. După cum era de așteptat, cele mai mari premii se plătesc doar pentru combinațiile de 5 elemente, astfel că pariul este multiplicat de:

 • 2000x pentru 5 munți;
 • 750x pentru 5 tobe;
 • 400x pentru 5 chitare sau 5 cocktailuri în cocoș;
 • 25x pentru 5 Scatter;

Deși simbolurile care înfățișează instrumente, caractere sau locuri sunt de departe mai bine plătite, aceeași bucurie de a nimeri o combinație câștigătoare ar trebui resimțită și atunci când aliniezi mai multe simboluri de pe cărțile de poker. De altfel, cel mai mare multiplicator pentru pariul tău va fi de:

 • 150x pentru 5 A;
 • 125x pentru 5 K sau 5 Q;
 • 100x pentru 5 J sau 5 de 10;

Lucrurile gratis mereu au fost pe placul tuturor, de aceea, pe această pagină, poți juca atât acest joc, cât și toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani. Versiunile disponibile aici nu necesită depozite pentru a fi încercate și nu dispun de opțiuni de retragere a sumelor câștigate. Întregul concept este bazat pe credite fictive, fapt pentru care ele sunt destinate doar celor care vor să se distreze sau care vor să încerce titluri noi. Dacă faci parte din rândul celor care au preferat mereu păcănelele gratis în detrimentul tuturor celorlalte sortimente, atunci nu mai amână să le joci!

Caracteristici speciale

Că de fiecare dată, un joc de noroc nu este complet dacă nu are anumite particularități care să-l facă și mai interesant în ochii tuturor celor care-l încearcă. În cazul de față, Flame Dancer beneficiază de 3 caracteristici speciale care-l fac de nerefuzat. Aceste 3 sunt:

 1. Rotirile Gratuite – O combinație dintre simbolurile Scatter nu înseamnă doar că vei fi premiat în credite, ci totodată, înseamnă că vei primi 7 rotiri gratuite.
 2. Simbolul Special Wild (Dansator cu Flăcări) – Presupunând că deja știi că simbolul special poate ține locul tuturor celorlalte simboluri cu excepția celui de Scatter în cadrul unei combinații, este momentul să trecem la specificațiile sale. Acesta nu poate apărea decât pe tamburii 2 și 4, iar atunci când o face, se extinde pe toate pozițiile rolei. De asemenea, în timpul rotirilor gratuite, toate simbolurile munte, tobe, chitară și cocoș se vor preschimba în Wild-uri.
 3. Funcția de Gamble – Cu toate că premiile în credite depășesc de câteva ori pariul folosit, sunt cazuri în care câștigurile nu sunt satisfăcătoare. Pentru toate aceste cazuri a fost implementată funcția de gamble, o funcție care îți permite să îți dublezi exponențial câștigul obținut în urma unei singure runde. Această caracteristică se identifică printr-un mini joc ce înfățișează o carte de poker și două opțiuni pe care se află câte un nume al unei culori. Pentru că funcția să fie benefică pentru tine și câștigul tău, trebuie să dai click pe culoarea corectă.

Cum joci Flame Dancer ca la aparate gratis?

Considerăm că toți merităm șanse egale, indiferent dacă printre noi se află oameni pentru care acesta este primul joc de noroc accesat sau al 999-lea. Din moment ce jucătorii mai experimentați au o idee definită despre modul în care Flame Dancer poate fi jucat, le vom oferi începătorilor noștri toate detaliile pe care trebuie să le aibă în vedere pentru a utiliza interfața din cazul de față.

Pentru a obține o experiență inedită, aceștia nu trebuie decât să:

 • își seteze numărul de linii în funcție de preferințele personale;
 • își aleage valoarea pe care o consideră cea mai potrivită pentru a fi suma pariului;
 • apese Autoplay sau Start;

După cum se poate observa, nu există foarte multe opțiuni de personalizare, dar dacă acestea sunt folosite în mod corespunzător, experiența de joc ce poate fi obținută va fi de departe cea mai bună de până acum.

Pentru a rezuma în câteva cuvinte tot ce am vorbit până acum, putem spune că Flame Dancer are o tematică unică și o combinație interesantă de caracteristici ce-l fac ieșit din comun și atrăgător. Spre deosebire de majoritatea jocurilor ca la aparate cu speciale, elementele sale vizuale captivează prin culoare și formă, jucând un rol important în farmecul pe care acest joc îl are. Uitându-ne la felul în care Flame Dancer arată și se simte, alte cuvinte ar fi de prisos, de aceea trebuie să îl joci acum!