40 Super Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Nu lăsa distracția să fie doar un cuvânt pentru tine! Du-o la rang de artă jucând 40 Super Hot. Câștigurile sale de neegalat, dar și totalul caracteristicilor speciale vor transformă fiecare sesiune de joacă într-o experiență de neuitat!

40 Super Hot

Evalueaza Joc (831voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 40
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 2400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Ne plac jocurile de noroc, dar și mai mult ne plac păcănelele. De aceea e musai ca 40 Super Hot ca la aparate să se regăsească pe lista tuturor entuzistilor de senzații tari online.

Jocurile cu fructe sunt sublime. Au reguli care nu dau bătăi de cap, un mod ușor în care pot fi jucate și premii pe măsură. Din moment ce numărul liniilor și al simbolurilor este redus, șansele de câștig sunt peste medie, comparativ cu multe alte păcănele din alte categorii. Probabil că nu vei câștiga milioane, dar sunt perfecte pentru când vrei să te distrezi și să obții o sumă considerabilă.

Ai mai încercat până acum acest gen de păcănele? Șansele sunt că te vei îndrăgosti de ele odată ce o faci! Mai ales dacă începi cu jocurile ca la aparate oferite de EGT Interactive. Dar de ce tocmai acest dezvoltator? Pentru că acesta este unul dintre cei mai buni producători din industie ale cărui produse i-au făcut cunoscut numele la nivel global. De asemenea, datorită experienței de aproximativ 20 de ani în domeniu, jocurile sale au toate caracteristicile pe care mulți pariori le caută. 40 Super Hot este doar una dintre recomandările noastre, dar dacă vrei și altceva asemănător din portofoliul său, poți încerca și 100 Burning Hot sau Ultimate Hot.

40 Super Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

Reproducând jocurile ca la aparate cu speciale din marile cazinouri, 40 Super Hot se remarcă prin tema sa clasică cu fructe și șeptari. Grafica, foarte modernă pentru un astfel de joc, îi oferă pariorului un spectacol vizual în care simbolurile viu colorate contrastează în mod uimitor cu fundalul albastru. Mai mult, tamburii par a fi încadrați în structura unui perete realizat din lemn, conferind o notă de comfort întregului ansamblu.

 

Simboluri

Ideea principală a unui joc de păcănele cu fructe sunt câștigurile, nu-i așa? Iar cu 40 Super Hot ai șansa să câștigi mult, cu mult mai mult decât în mod normal. Dacă combinațiile de 3 elemente plătesc o sumă relativ bună, află că 5 simboluri identice aliniate de la stânga la dreapta pe una dintre cele 40 de linii de câștig te pot premia cu:

 • 400 000 bănuți pentru 5 stele;
 • 20 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 8 000 bănuți pentru 5 struguri;
 • 4 000 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 prune;
 • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 portocale sau 5 lămâi.

Doar pe pagina noastră poți juca 40 Super Hot 77777 gratis fără bani și să te distrezi cum nu credeai că o vei face! Versiunea pe care noi ți-o punem la dispoziție folosește fonduri fictive care nu necesită reîncărcare prin intermediul unui depozit. Toate creditele existente nu pot decât să alimenteze rotirea tamburilor, neavand disponibilă nici o metodă de retragere pentru ele.

Cum joci 40 Super Hot ca la aparate gratis?

Pentru a juca 40 Super Hot online gratis nu ai nevoie de foarte multă experiență în jocurile ca la aparate, ci doar de răbdarea de a învăța și dorința de a câștiga. De restul ne ocupăm noi! Tu trebuie doar să:

 • Îți alegi cu ce sumă vrei să pariezi dintre cele 5 butoane cu valori de pe mijlocul bordului de comandă;
 • Apeși butonul sumei hotărâte pentru a activa rotirea tamburilor;
 • Repeți cele două acțiuni de mai sus după încheierea fiecărei runde.

De asemenea, poți și să apeși butonul portocaliu din stânga pentru ca tamburii să se rotească singuri dacă pașii de mai sus ți se par o acțiune plictisitoare.

Caracteristici speciale

 1. Simbol Special Wild (șeptar) – Cu fiecare apariție pe tamburi a acestui simbol, șansele că tu să obții o combinație câștigătoare cresc considerabil. Motivul este că simbolul șeptarul are funcție de Wild ce îi permite să mijlocească legătura între două sau mai multe elemente de același fel.
 2. Simbol Special Scatter (Stea) – Simbolul Stea îndeplinește rolul de a forma combinații câștigătoare indiferent de poziția în care se află atât timp cât pe tabelă apare într-un număr egal sau mai mare ca 3.
 3. Funcția de Gamble – Există momente când câștigul nu reușește să depășească valoarea totală a pariului. Pentru acele momente și pentru a evita frustrarea care izvorăște din astfel de situații, poți folosit funcția de gamble pentru a-ți înmulți câștigul, cu riscul de a-l pierde complet. Pentru a dubla exponențial valoarea cu care accesezi această caracteristică, va trebui să ghicești corect care este culoarea cărții de poker.
 4. Jackpot Cards (Bonus Special) – Spre deosebire de funcția de gamble, bonusul special te va premia garanta. Cu cât? Asta depinde doar de tine. Există 4 premii diferite, fiecăruia fiindu-i atribuit câte un simbol. Pentru a câștiga unul dintre ele trebuie să întorci cărțile de poker până când obțîi 3 cu simboluri identice.

Haide! Ce mai aștepți? Pornește 40 Super Hot online gratis chiar acum și vezi dacă relatarea noastră se potrivește cu realitatea ta!