Poker ca la Aparate

Testează-ți strategiile de poker. Satisfacția pe care acest joc o oferă este incomparabilă. Pe această platformă o să găsești numai jocuri de calitate care îți vor oferii o experiență de neuitat.

Loading...
American Poker V
Governor of Poker 2
Jacks or Better Multi Hand
Cash Draw Poker

Pokerul este unul dintre cele mai vechi și mai căutate jocuri. Deși se practică de multe secole, încă are success în industria jocurilor de noroc. În plus, pentru că tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, fanii au acum posibilitatea să se bucure de acest joc online, fără să se mai deplaseze până la sălile de jocuri.

Intră pe platform noastră și încearcă toată colecția de poker online pe care v-am pregătit-o. Dacă încă nu te simți pregătit să joci poker online pe bani reali nu te ingrijora. Am pregătit special pentru noii jucători o gamă largă de poker gratis online. Tot ce trebuie să faci este să intri pe platforma noastră și să îți alegi jocul preferat. După ce ai adunat suficiente cunoștințe despe joc și ți-ai creat strategii sigure care îți garantează câștigul, te invităm să încerci poker pe bani. Satisfacția unui câștig este mult mai mare atunci când știi că ți-ai îmbunătățit substanțial venitul lunar.

Reguli Generale Cazino Poker

Dacă ești un jucător nou în această lume și încă nu cunoști regulile de bază, ți-am creat o listă cu lucrurile cele mai importante. Când ești în timpul unui joc de poker online, trebuie să ții cont de următoarele două lucruri:

  1. Mâna de poker care este de mai multe tipuri: Chinta roială, chintă de culoare, careu, full, culoare, chină, trei de-un fel, două perechi, o pereche, carte mare;
  2. Acțiunea pe care o faci în timpul jocului: Check, bet, fold, call, raise.

Jocul începe cu împărțirea a câte cinci cărți per jucător dintr-un pachet standard de 52 de cărți. În funție de cățile pe care le ai în mână, cât și cele de pe masă, trebuie să îți alegi modul în care vrei să continui partida. Spre exemplu, dacă ai în mână o chintă (exemplu fiind cărțile cu numerele 2, 3, 4, 5 ,6) poți să pariezi cât consideri că este necesar, iar șansele ca tu să câștigi vor fi destul de mari. Totul depinde de strategia ta, așa că va sfătuim să citiți bine regulile pentru poker. Cu cât mâna ta este mai bună cu atât câștigul este garantat!

Poker Romania

Pe platforma noastră o să găsiți cele mai căutate jocuri de poker online din prezent. Și ca să ne asigurăm că fiecare jucător o să aiba parte de o experiență cât mai bună, mărim constant colecția de jocuri. Încearcă American Poker II, Governor Poker, Jacks or Better, Cash Draw Poker și multe alte titluri de la cei mai buni producători de pe piața jocurilor de noroc și bucură-te de poker-ul ca la aparate. Poți să le accesezi chiar și de pe telefonul mobil, la orice oră și în orice loc.

Este șansa perfectă să îți etalezi abilitățile și să câștigi mult într-un timp scurt!