Shining Crown Păcănele ca la Aparate

Dacă ți-ai dorit tot timpul să ai parte de un tratament regește, joacă Shining Crown. Acest joc de nororc îți oferă tot ce vrei, câștiguri mari, distracție, animație excelente. Intră și încearcă-l!

Shining Crown

Evalueaza Joc (1667voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 600
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Ți-ai imaginat vreodată faptul că poți să ai în mâinile tale bijuteriile coroanei? Poți cu acest joc de pacanele cu 5 tambururi de la Euro Games Technology. Shining Crown este un joc frumos și simplu, care îți oferă acțiuni de învârtire directă, fără nici o ființă neașteptată.

Shining Crown este un joc de păcănele cu tematică de fructe la care a fost adăugat un twist regal. Are 10 linii de plată, astfel vei avea o șansă reală de a aduce acasă câteva câștiguri serioase. Grafica este plăcută și jocul este mai fin decât o pânză de catifea.

Cum se joacă Shining Crown Online

Modul de joc din spatele acestui joc de noroc este foarte simplu. În primul rând, va trebui să selectezi suma pe care dorești să o pariezi, selectând unul dintre numerele afișate în partea de jos a ecranului de joc – poți alege între 10, 20, 50, 100, 200 până la 600 de bănuți.

După ce selectezi suma, rotirile vor începe. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că pariezi  numărul pe care ți-l dorești. De aici, jocul este simplu – continuă să rotești până când vei alinia simbolurile pe o linie de câștig.  Relaxează-te, dă jocul pe modul automat apăsând tasta de “Autoplay” și așteaptă.

Simbolurile implicate în Shining Crown se bazează pe jocurile ca la aparate retro, cu un sortiment de fructe diferite și alte simboluri iconice.  Șeptarii sunt simbolurile  pe care vrei să le aliniezi, 5 dintre ele îți vor aduce 5.000 de credite. Alte simboluri valoroase sunt pepeni verzi și struguri, dar cireșele, lămâile și portocalele îți pot aduce o sumă decentă.

Dublează câștigurile

Acest joc de păcănele îți oferă șansa de a dubla câștigurile care sunt mai mici de 350 de credite. Dacă aterizezi pe o linie de câștig, trebuie să faci click pe butonul “Gamble” aprins pentru a începe această caracteristică de bonus.

Vei fi redirecționat către un nou ecran de joc în care va exista o carte cu fața în jos. Dacă ghicești corect culoare de roșu sau negru poți să ai parte de o surpriză minunată, dar dacă nu nimerești bine, vei pierde tot ce ai câștigat până la momentul respectiv. Este modalitate perfectă de a crește o sumă mică de câștiguri într-un joc de 50/50 șanse.

Nu-ți face probleme dacă pierzi. Jocul este complet gratuit. Așadar, dacă nu te simți pregătit să depozitezi bani reali, poți oricând și oriunde să joci Shining Crown.

Jackpot

Acest joc secundar este o modalitate foarte simplă, dar interesantă de a îți pune mâna pe niște câștiguri suplimentare. Tot ce trebuie să faci este să întorci 3 cărți dintr-un set de 12 și să speri că ai le-ai nimerit pe toate la fel.

La jocuri ca la aparate 777 ai parte de o distracție cum nu am mai văzut de mult. Intră în lumea jocurilor de noroc și dă start aventurii!