20 Super Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Întâmpină plictiseala cu 20 Super Hot și alung-o în cel mai scurt timp învârtind tamburii acestui joc cu fructe fenomenal! Culorile, sunetele, câștigurile și felul în care poate fi jucat îl vor pune cât de curând pe lista jocurilor tale preferate!

20 Super Hot

Evalueaza Joc (552voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 20
 • |
 • Speciala: Nu
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 1200
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

A venit momentul să te oprești din a căuta jocul perfect, căci deja l-ai găsit! Nu trebuie decât să pornești jocul 20 Super Hot ca la aparate și să te bucuri de experiența unică pe care acesta ți-o pune la dispoziție. Cine ar fi crezut că păcănelele cu fructe pot fi atât de interesante?

De la prima vedere, 20 Super Hot pare să fie un joc la fel ca toate celelalte care abordează o astfel de temă clasică. De la cei 5 tamburi cu 3 rânduri până la cele 20 de linii de câștig și selecția de simboluri, totul pare normal, poate un pic banal. Asta până când ajungi la modul în care poate fi jucat și la caracteristicile sale speciale.

Vezi tu, EGT Interactive preferă să se joace cu mințile jucătorilor săi și să ascundă în umbra unor înfățișări oarecum lipsite de originalitate niște opere de artă. Experiența sa de 20 de ani în acest domeniu îi dictează că trebuie să fie diferit, dar în același timp, să respecte cererea pieței. De aceea, modul în care a ajuns să își reprezinte fiecare creație intr-un mod atât de unic.

20 Super Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

Atunci când îți îndrepți atenția spre 20 Super Hot, cu siguranță îți va sări în în ochi grafica modernă de care acesta dispune. Fiind lansat în 2015, nici nu este de mirare că răspunde tuturor standardelor de calitate. De la imaginea de fundal ce înfățișează textura netedă a unui perete din lemn roșiatic până la culorile absolut îmbietoare ale fructelor care joacă rolul de simboluri, acest joc de păcănele știe exact cum să își binedispună utilizatorii. Descoperă-l și tu încetul cu încetul, citind cuvintele noastre și încercându-l pe cont propriu, și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută!

Iar dacă ți-a lăsat o impresie puternică, este musai să îi încerci și versiunile surori: 100 Super Hot și 40 Super Hot. Acestea îți vor oferi și mai multe linii de câștig și momente emoționante!

Simboluri

Chiar dacă ai deschis jocul pentru felul cum arată, cu siguranță vei rămâne pentru premiile pe care le împarte. Câștigurile din 20 Super Hot sunt surprinzătoare și foarte ușor de obținut. Cum pui mâna pe ele? Simplu! Aranjezi 3 sau mai multe simboluri identice pe una dintre liniile de câștig și ka-boom!, vei fi răsplătit cu suma asignată tipului și numărului de elemente participante. Cele mai mari premii pot ajunge și până la:

 • 200 000 bănuți pentru 5 stele;
 • 20 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 8 000 bănuți pentru 5 struguri;
 • 4 000 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 prune;
 • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 lămâi sau 5 portocale.

Așa că, de ce ai pierde timpul în loc să învârți tamburii și să te distrezi?

Apropo, nu suntem siguri dacă ți-am comunicat că aici nu poți jucat decât versiunea 20 Super Hot 77777 gratis fără bani. Pagina noastră oferă doar jocuri ca la aparate pentru care depozitele și retragerile sunt imposibile, ceea ce înseamnă că doar distracție este permisă. De asemenea, nu există o perioadă minimă sau maximă în care să te poți delecta cu cele câte oferă, de aceea, poți petrece cât timp dorești învârtindu-i rolele.

Cum joci 20 Super Hot ca la aparate gratis?

Cum joci 20 Super Hot online gratis? Acționându-i tamburii, desigur! Dar, trecând de la acest răspuns atotștiutor, este o idee bună să citești și cum se face asta, din moment ce EGT Interactive folosește o interfață mai aparte. Dacă este prima ta dată când încerci un joc de la acest dezvoltator, nu trebuie decât să:

 • te hotărăști în privința uneia dintre cele 5 valori disponibile pe mijlocul bordului de comandă;
 • apeși butonul pe care acesta stă însemnată pentru a roti manual tamburii;
 • aștepți că acțiunea să se termine pentru a o lua de la capăt.

În plus, pe lângă tot procedeul ăsta anevoios care trebuie repetat ori de câte ori vrei să începi o nouă rundă, există și posibilitatea de a roti tamburii automat folosind butonul portocaliu din stânga.

Și uite așa ai aflat marea majoritate a informațiilor privind acest joc cu păcănele online. Nu rămâne decât să-ți arunci puțin ochii peste caracteristicile speciale și ești gata de acțiune!

Caracteristici speciale

 1. Simbol Special Wild (Șeptar) – Șeptarul a fost dintotdeauna, indiferent de jocul în care a apărut, un simbol foarte norocos capabil să schimbe soarta unui jucător cu fiecare apariție pe tamburi. 20 Super Hot nu face excepție de la această regulă nescrisă. Nu doar că șeptarul îl poate răsplăti pe jucător cu cele mai mari câștiguri, dar poate și să asigure legătura dintre 2 sau mai multe elemente identice, luând valoarea lor, pentru a forma combinații câștigătoare.
 2. Simbol Special Scatter (Stea) – Steaua este un simbol absolut normal… până când vine vremea să formeze combinații. Asemănarea dintre ea și toate celelalte elemente este că nu poate forma combinații decât cu alte două sau mai multe simboluri identice. Diferența este că nu are nevoie să se afle pe o linie de câștig, așadar are posibilitatea să a-l răsplăti pe jucător ori de câte ori se află pe tabelă într-un număr de cel puțin 3.
 3. Funcția de Gamble – Cu siguranță vei observa cuvântul “Gamble” licărind deasupra sumei pe care ai câștigat-o la sfârșitul unei runde norocoase. Acesta reprezintă o funcție adițională de care dispune jocul care-ți permite să îți înmulțești câștigul până la o anumită limită. Funcția în sine presupune o carte de poker și 2 opțiuni cu culori dintre care una, cea corectă îți permite să avansezi, și altă, cea greșită, îți anulează întregul câștig.
 4. Jackpot Cards (Bonus Special) – Dacă mesajul Jackpot Cards îți apare pe ecran, acolo unde tamburii obișnuiau să fie, nu te panică. Nu s-a întâmplat nimic rău! Ba dimpotrivă! Tocmai ai activat bonusul misterios și ai doar de profitat. În cadrul său există 4 premii dintre care unul garantat. Pentru a-l primi nu va trebui decât să descoperi 3 cărți identice dintre cele 12 întoarse cu fața în jos.

Gata, acum știi tot ce e de știut despre 20 Super Hot. Trage-ți mai aproape gustările și fă-te mai comod, e timpul să dai startul unui maraton de pomină!