Rainbow Queen Păcănele ca la Aparate

În sfârșit a apărut un joc diferit de tot ce am văzut până acum pe piață! Rainbow Queen te invită să bei din aceeași poțiunea precum Alice în Țara Minunilor și să te micșorezi pentru a te avânta în regatul insectelor. E puțin spus că te vei distra!

Rainbow Queen

Evalueaza Joc (312voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 30
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 30
 • |
 • Max. Bet: 600
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Atunci când am urmărit Alice în Țara Minunilor, fiecare dintre noi a simpatizat un caracter. Unii s-au regăsit în motanul Cheshire, alții în pălărierul cel nebun, și câțiva s-au identificat cu omida înțeleaptă. Dacă și tu faci parte din ultima categorie, cu siguranță vei vrea să încerci Rainbow Queen, un joc cu păcănele online care îți descrie cum ar putea arăta tărâmul din care acesta a venit.

În 5 tamburi și 3 rânduri, EGT Interactive a reușit să cuprindă întregul farmec al unei întregi povești. Să fie tematica ușor de abordat sau abilitatea dezvoltatorului de jocuri ca la aparate de a pune în scenă un astfel de spectacol? Noi ținem să credem că a două variantă este cea viabilă. Cunoscând de ce anume această companie este în stare doar pentru a le oferi jucătorilor săi o experiență incredibilă, ne este imposibil să credem că tematica a fost ușor de implementat. Doar uită-te la Zodiac Wheel sau Wonder Tree! Ți se pare că au fost niște teme simple? Și cu toate astea, EGT Interactive a reușit să le redea în întregime frumusețea.

Rainbow Queen ca la aparate 77777 – temă și aspect

Rainbow Queen descrie, prin imagini, un tărâm de poveste peste care domnesc doar insectele. Un fel de poveste secundară pentru Alice în Țara Minunilor despre omida Absolem și locul său de baștină. Doar că, personajul principal aici este regina, cea care, de altfel, dă și numele jocului. Dar ea nu este singură, ci este însoțită de supușii săi insecte, supuși care vor avea grijă ca tu să te bucuri de fiecare moment în care învârți tamburii. Cu siguranță vei iubi acest joc plin de culoare! Prin iarba deasă din fundalul jocului, pe deasupra tamburilor, te vei putea întâlni cu regina buburuză, licuricii cu felinare, omizi care fumează sau greieri. Toți aceștia sunt în măsură să-ți pună la picioare întreaga bogăție din ținuturile lor. Regatul își va deschide porțile pentru ca tu să-i afli toate secretele!

Simboluri

În Rainbow Queen fiecare simbol are un rol bine definit și este un participant de neînlocuit în povestea pe care jocul o spune. Și nu doar că au un rol important, dar fiecare are un anumit câștig în funcție de numărul de elemente participante într-o combinație. Aceste câștiguri pot varia între 5 pentru 3 simboluri și:

 • 20 000 pentru 5 greieri;
 • 15 000 pentru 5 omizi albastre care fumează;
 • 8 000 pentru 5 licurici cu felinar;
 • 6 000 pentru 5 omizi mov;
 • 2 500 pentru 5 A;
 • 2 000 pentru 5 K, 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Atunci vei juca, cu siguranță vei observă că nu există nici o opțiune de depozitare sau retragere a fondurilor. Ei bine, surpriză! Aceasta este frumusețea jocurilor 77777 gratis fără bani! Fără că tu să faci o investiție, vei putea să joci atât de mult pe cât îți dorești. Datorită creditelor fictive, ori de câte ori rămâi fără fonduri, nu trebuie decât să restartezi jocul și „Voilà!”, ai din nou suma cu care ai început. Păcănelele gratis se adresează tuturor celor care preferă să încerce un joc înainte de a plăti pentru el sau celor care vor doar să se distreze.

Caracteristici speciale

Ți-am spus până acum de caracteristicile speciale pe care Rainbow Queen le are? Ce? Nu ți-am vorbit încă de ele? Atunci e momentul să o facem chiar acum!  Pe lângă simbolul de Wild care poate ține locul tuturor celorlalte simboluri cu excepția celui Scatter, acest joc se bucură și de:

 1. Rotiri Gratuite – ce pot fi obținute doar în număr de 20 când pe tamburii 2, 3 și 4 se prezintă concomitent 3 simboluri Scatter. În timpul acestor rotiri, simbolul trifoi poate apărea pe tamburul 5 și are rolul de Wild. Aici intervine o caracteristică neobișnuită a trifoiului. Pe o micuța tabelă sub tamburi există 12 poziții care sunt umplute una câte una ori de câte ori acest trifoi se arată. Cu fiecare 3 poziții umplute, câte un nou simbol devine Wild pe tamburii 2, 3, 4, și 5.
 2. Funcția de Gamble – care are puterea de a-ți înmulți sau anula câștigul la sfârșitul unei runde dacă furnizezi răspunsul corect. Funcția este caracterizată de o carte de poker și două culori diferite, unde tu, jucătorul, trebuie să alegi corect culoarea cărții pentru a-ți dubla suma de început. Partea bună a acestei caracteristici este că poate fi activată doar manual și îți multiplică de câteva ori câștigul, iar partea proastă e că există o șansă de 50% de a pierde toată suma cu care ai accesat-o, sau pe care ai obținut-o în urmă ei.
 3. Jackpot Cards – care apare aleatoriu, indiferent dacă câștigi sau pierzi, la sfârșitul unei runde și care te va premia cu unul dintre cele 4 sume de credite puse la bătaie. Filosofia sa este simplă, aduni 3 cărți la fel întorcându-le pe cele 12 plasate cu față în jos și primești premiul asignat simbolului ce se află pe suprafața celor 3.

Cum joci Rainbow Queen ca la aparate gratis?

Ani la rând, EGT Interactive a primit o privire oarecum critică din partea celor mai noi care i-au încercat jocurile ca la aparate cu speciale. Asta pentru că interfața sa nu se aseamănă cu nimic din câte cunoaștem. De la faptul că nu există un buton dedicat de Rotire la întregul ansamblu și cum este el orânduit, acesta a stârnit multe controverse. După cum vei putea observa și în Rainbow Queen, pentru că nici un titlu nu face excepție, există un număr de opțiuni cu care să-ți personalizezi jocul. Dar nu vei avea nevoie de toate pentru că, pentru a obține experiența unică EGT Interactive, tu va trebui doar să:

 • Îți alegi un număr de linii pe care să joci din coloanele aflate pe stânga și dreapta tamburilor;
 • Te uiți pe cele 5 valori de sub tabela și să hotărăști care dintre ele se potrivește cel mai bine cu pariul tău;
 • Apeși butonul sumei nou alese pentru ca tamburii să se rotească manual;
 • Apeși butonul portocaliu aflat sub totalul creditelor pentru a schimba rotirea manuală în automată.

Dacă te declari un fan înfocat la câștigurilor mari, dar și al temelor neobișnuite, cu siguranță vei adora Rainbow Queen. Modul în care acesta a fost pus în scenă, precum și grafica sau caracteristicile speciale sale, trădează munca depusă de EGT Interactive pentru a obține o operă de artă. Nu ezita să te bucuri de unul dintre cele mai colorate și vesele jocuri ca la aparate gratis din câte poți găsi aici!