Jungle Adventure Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Vino în junglă! Cea mai tare și amuzantă formație de animale sălbatice este gata să cânte doar pentru tine. Cu fiecare rotire a tamburilor îți vor dedica o piesă unică care are șansa să se încheie cu o mulțime de câștiguri!

Jungle Adventure

Evalueaza Joc (385voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 10
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 200
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Frog Story

Jocul cu păcănele gratis Jungle Adventure este aici să-și teleportează jucătorii în mijlocul junglei Africane. Acolo atât tu, cât și toți ceilalți care s-au îmbarcat în această aventură va veți întâlni cu o mulțime de animale petrecărețe care va vor încânta ochii și urechile cu muzica bună și un spectacol pe măsură. Ah, și nu uitați să treceți și pe la bar pentru un cocktail nemaipomenit!

ETG Interactive a făcut-o din nou, nu-i așa? A dezvoltat o idee ce pare banală la prima vedere într-un joc atrăgător ce schimbă preferințe și remodelează gusturile jucătorilor. Este deja o practică bine-cunoscută a acestui dezvoltator de jocuri ca la aparate. În cei circa 15 ani de existență, mereu a încercat să se întreacă pe el însuși și să vină cu cele mai tari păcănele din industrie. Fie în

cazinourile reale sau în mediul online, EGT interactive a reușit să captiveze o mare majoritate a jucătorilor români, fapt ce l-a propulsat în primele locuri din topurile din România.

Jungle Adventure ca la aparate 77777 – temă și aspect

Animalele sunt personificate zilnic atât în reclamele pe care le vedem la televizor sau pe internet, cât și în fabule, jocuri sau melodii. În zilele noastre nu mai putem spune că suntem surprinși atunci când un animal face ceva ce i-ar sta în caracter doar unei ființe umane. De aceea, nu ne putem declara surprinși atunci când în Jungle Adventure hipopotamul cel roz începe să cânte la trompetă, sau… Da! Ai citit bine, un hipopotam roz cântă la trompetă alături de trupa sa neobișnuită de artiști. Rinocerul agită vesel din macaras, maimuța bate tobele, iar cameleonul dă voce întregului ansamblu. La petrecerea organizată de cei 4, leul dansează, lemurianul amestecă niște băuturi fine, iar șarpele se delectează cu cele mai bune cocktailuri.

O asemenea apariție în mijlocul savanei africane trebuie urmărită din primul rând, de aceea e musai să joci Jungle Adventure. Teleportează-te pe cel mai bun loc din cea mai bună lojă, și nu uită să-ți arunci un ochi și pe părți la Stampede sau Wild Orient pentru a ține lucrurile interesante pentru cât mai mult timp!

Simboluri

Gașca cea trăsnită de animale și-a împărțit tabela și simbolurile, iar acum așteaptă ca tu să învârti tamburii pentru ca petrecerea să poată începe. Simbolurile se vor amesteca cu fiecare rotire, iar când cel puțin 3 se regăsesc sub forma uneia dintre liniile de câștig, răsplata pe care o vei primi va fi de un minimum de 5 credite și un maximum de:

 • 100 000 pentru 5 lei (Wild);
 • 20 000 pentru hipopotami roz;
 • 10 000 pentru 5 rinoceri cu maracas sau 5 lemurieni (Scatter);
 • 5 000 pentru 5 papagali;
 • 4 000 pentru 5 șerpi sau 5 cameleoni;
 • 2 000 pentru 5 banane, 5 cocktailuri sau 5 ananași;

La ce te ajută să știi despre câștiguri dacă Jungle Adventures este unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani? Ei bine, factorul psihologic este deosebit de important în astfel de situații. La fel ca atunci când joci cu fondurile tale proprii, te bucuri mai mult atunci când câștigi o sumă mai mare decât atunci când nimerești doar un premiu mediocru. Chiar și în cazul păcănelelor gratis, unde nu poți face depozite sau retrageri în valută, pentru a te simți bine și a crea amintiri memorabile te vei strădui să pleci acasă cu cele mai mari câștiguri.

Caracteristici speciale

EGT Interactive este caracterizat de cuvântul generozitate, iar acest lucru este foarte vizibil atunci când ne uităm la caracteristicile speciale implementate. Jocul său Jungle Adventure este o nebunie de culori, câștiguri și caracteristici dintre care putem aminti:

 1. Rotirile Gratuite – Lemurianul cel jucăuș nu doar că-ți pregătește un cocktail plin de câștiguri atunci când 3 din simbolurile sale se arată pe tamburi, dar îți și oferă 12 rotiri gratuite de pe urmă cărora tu să poți să beneficiezi chiar mai mult. În cadrul acestor rotiri există un simbol special care înfățișează o maimuță și care dublează suma câștigată ori de câte ori se arată pe cel de-al treilea tambur.
 2. Funcția de Gamble – Pentru toate câștigurile care nu depășesc suma pariului folosit multiplicată de 35x se poate activa manual funcția de gamble. Această funcție va lua suma obținută și o va dubla în momentul în care vei ghici în mod corect culoarea cărții de poker întoarsă cu fața în jos. Ca o penalitate pentru cât de copleșitoare această caracteristică ar putea fi, atunci când ghicești greșit culoarea, întregul câștig se anulează.
 3. Jackpot Cards – Care apare doar din când în când fără a fi declanșată de vreun factor extern și te premiază garantat cu unul din cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Pentru a pune mâna pe acel premiu garantat, tu va trebui să întorci cărțile de poker aflate cu fața în jos până când găsești 3 identice. Astfel, câștigul îți va fi oferit în funcție de simbolul care se regăsește pe toate cele 3 cărți.

Cum joci Jungle Adventure ca la aparate gratis?

Înainte de a te avânta cu capul înainte și a-ți începe expediția în Jungle Adventure, ai idee ce presupune acest joc? Cam care ar fi atribuțiile tale și cam ce ar trebui să faci? Nu pleca la drum nepregătit! Dacă nu știi ceva, consultă următorii pași care-ți vor spune cum exact poți juca acest joc. Fără alte  introduceri, tu va trebui să ai în vedere că trebuie să:

 • alegi numărul de linii care pot fi de la 1, 3, 5, 7 la 10;
 • te hotărăști care dintre pariurile 10, 20, 50, 100 și 200 reprezintă un avantaj pentru ține;
 • apeși suma pariului selectat pentru a pune manual în funcțiune tamburii;
 • sau să apeși butonul de rotire automată aflat în stânga butonului albastru cu credite;

Jungle Adventure este exemplul perfect de joc cu păcănele online în cadrul căruia te pot îmbarca într-o aventură memorabilă. Acesteia i se alătură pasiunea, buna dispoziție, distracția și, cu puțin noroc, o mică avere. Dacă-ți dorești o sesiune de joacă amuzantă și productivă, cu siguranță nu vei vrea să ratezi acest joc!