Frog Story Păcănele ca la Aparate

Universul creat de faimoșii frați Grimm poate fi accesat acum prin intermediul Frog Story. Cu un singur click, povestea broscoiului fermecat se va desfășura în fața ochilor tăi pe măsură ce tamburii se rotesc și-ți oferă nenumărate motive să joci!

Frog Story

Evalueaza Joc (256voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 20
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Poveștile fantastice pot să-ți descrie orice tip de magie. O vrăjitoare poate transforma un tărâm îmbelșugat în sterpă, așa cum poate transforma un prinț fermecător într-un broscoi acoperit de negi. Mulțumită jocului cu păcănele online Frog Story de la EGT, vei putea urmări cum magia acționează chiar din primul rând. Jocul narează desfășurarea clasicei povești a prințului fermecat scrisă de Frații Grimm și te va purta pe tărâmul unde nimic nu este imposibil!

Cât de familiar ești cu dezvoltatorul de jocuri că la aparate EGT Interactive? Știai că, deși nu are cu mult mai mult de 15 ani de când a intrat în industria păcănelor 77777, numărul produselor la care a lucrat depășește ordinul zecilor? Și nu doar că a creat o mulțime de jocuri, dar le-a făcut pe toate peste standardele pieței în materie de caracteristici și calitate. Nimic altceva nu se poate compara cu un joc marca EGT, iar tu ești pe cale să înțelegi exact ceea ce această afirmație vrea să spună jucând Frog Story!

Frog Story ca la aparate 77777 – temă și aspect

Calcă pe urmele protagoniștilor și întră în pădurea fermecată unde prințul broscoi te așteaptă. Croiește-ți calea prin desișuri spre luminișul în care acesta se află, un luminiș care poate fi observat pe imaginea de fundal a jocului. Întâlnește pe tamburi prințul, prințesa, și vrăjitorul și nu uită să îi saluți așa cum se cuvine, pentru că ei te vor recompensa cu cele mai mari câștiguri atunci când învârți tamburii. Fiecare detaliu arată spectaculos, făcând, exact precum jocul cu păcănele Brave Cat inspirat din Motanul Încălțat, cinste povestirii originale.

Simboluri

Din punct de vedere al formatului, Frog Story este asemănător cu toate celelalte păcănele tradiționale, oferind 5 tamburi și 3 rânduri pe care se întind 20 de linii de câștig. Dacă până aici s-a regăsit în tiparul care ne este familiar tuturor, acum începe adevărată distracție. Fiecare dintre combinațiile care se pot forma pe suprafața tabelei sale oferă câștiguri cuprinse între minim 5 credite și maxim:

 • 200 000 pentru 5 castele;
 • 60 000 pentru 5 vrăjitori;
 • 5 000 pentru 5 prințese sau 5 prinți;
 • 3 000 pentru 5 sticle cu poțiuni sau 5 cufere;
 • 1 500 pentru 5 A sau 5 K;
 • 1 000 pentru 5 Q sau 5 J.

Te-ai gândit ce poți să faci cu toate câștigurile? Noi știm deja ce poți face cu ele! Poți doar să le joci în continuare pentru a te bucura de cea mai tare experiență de păcănele gratis. Fondurile disponibile în cadrul Frog Story sunt limitate doar la granițele jocului și nu pot fi retrase sau suplimentate în nici un fel. Ele se reîncarcă ori de câte ori reinprospatezi pagina și-ți pot oferi momente de neuitat așa cum doar jocurile 77777 gratis fără bani pot.

Caracteristici speciale

Degeaba dacă un joc cu păcănele online arată fenomenal, dar nu te poate distra și nu-ți poate oferi câștigurile la care tu te aștepți. De cele mai multe ori, distracția și câștigurile merg mână în mână și se declanșează împreună cu caracteristicile speciale de care jocul dispune. Iar când vine vorba de caracteristici speciale, Frog Story este un adevărat regal! Acesta se bucură de:

 1. Simbol Special Wild (Prințul Broscoi) – Eroul povestirii, prințul broscoi îți va oferi și mai multe șanse de câștig decât cele deja prestabilite. Simbolul pe care îl reprezintă nu doar că poate ține locul tuturor celorlalte simboluri într-o combinație, dar, de asemenea, se extinde pe întreaga suprafață a tamburilor pe care au apărut.
 2. Multiplicatori – Observăm că Frog Story are o caracteristică cât se poate de rară, poate chiar unică, unde, după combinația originală, simbolurile participante dispar pentru a face loc altora. Dacă după dispariția lor alte combinații se formează, multiplicatori începând de la 2x sunt aplicați fiecărui nou val de combinații.
 3. Funcția de Gamble – este o caracteristică ce definește brandul pe care EGT l-a format. Este dificil să găseșți un titlu din toate câte acesta a dezvoltat care să nu-ți ofere șansa de a-ți multiplică câștigurile prin intermediul funcției de gamble. Ce face mai exact această funcție? Îi oferă jucătorului șanse 50% – 50% pentru a-și dubla exponențial câștigul obținut în timpul unei runde printr-un simplu joc în care culoarea cărții de poker trebuie ghicită corect.
 4. Jackpot Cards – Atunci când nu te gandeai că Frog Story poate oferi și mai multe beneficii de cât o face deja, afli că pe lângă toate caracteristicile de care dispune există și Jackpot Cards. Jackpot Cards este o caracteristică care se activează spontan și constă în 12 cărți de poker cu 4 câștiguri diferite, dintre care unul este garantat. Pentru a afla care dintre cele 4 este al tău, tot ce trebuie să faci este să întorci cărțile până aduni 3 identice. Destul de simplu, nu?

Cum joci Frog Story ca la aparate gratis?

Ar fi fost uimitor dacă toți ne-am fi născut învățați, dar din nefericire, acesta nu este cazul. Cu toții începem de undeva, iar în astfel de momente este important este să avem îndrumarea potrivită care să ne ajute să trecem peste situațiile cu care ne confruntăm în cea mai plăcută manieră. Dacă aceasta este prima ta dată când joci un joc de la EGT, sau, pur și simplu, este prima dată când încerci un joc cu păcănele 77777, uite câțiva pari care au potențialul de a te ajuta. Pentru a juca Frog Story nu trebuie decât să:

 • Te hotărăști asupra unui pariu dintre cele 5 disponibile (20, 40, 100, 200 și 400);
 • Apeși butonul pariului ales pentru că tamburii să se învârtă;
 • Apeși butonul de redare automată aflat lângă credite dacă rotirea manuală nu este pe placul tău.

Iar asta e cam tot ce ai de făcut. Aplicând acești mici pași în conformitate cu doleanțele tale vei vedea că jocul va fi atât foarte plăcut, cât și foarte ușor de jucat. Distracție plăcută!

Nu te vom mai reține cu discuțiile noastre interminabile despre cât de magnific este jocul și doar îți vom spune că Frog Story este un joc care merită jucat. Pe lângă faptul că tratează tema unei povești atât de iubite în Europa și nu numai, a reușit să o implementeze într-un fel în care jucătorii o găsesc a fi de nerefuzat. De la grafica sa la fiecare detaliu în parte, totul este ales pe sprânceană pentru a oferi calitatea unei experiențe inedite.