Venezia D'oro Păcănele ca la Aparate

Dacă ți-ar fi plăcut să vizitezi Veneția în vremurile în care domnițele se plimbau cu gondola, iar domnii mergeau la baston, află că nu te poți reîntoarce în timp. Dar poți să trăiești senzațiile de atunci cu fiecare rotire a tamburilor din Venezia D'oro!

Venezia D’oro

Evalueaza Joc (239voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 25
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 243
 • |
 • Max. Bet: 500
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Veneția este reprezentarea la scară largă a rafinamentului. Carnavalele selecte, istoria de sute de ani, arhitectura orașului, dar și oamenii simbolizează prosperitatea și opulența ce și-a găsit locul aici acum sute de ani. Cu Venezia D’Oro vei descoperi o bună parte a secretelor acestui oraș și vei deveni de-al locului!

Performanța de a capta frumusețea unui întreg oraș nu poate fi obținută chiar de orice dezvoltator de jocuri ca la aparate. Într-adevăr, toate se întrec pentru a le oferi jucătorilor lor cele mai bune produse, dar, în termeni de calitate, EGT Interactive câștigă detașat față de multe dintre acestea. Înființată după anii 2000, această companie și-a setat drept țel personal mulțumirea tuturor utilizatorilor săi prin crearea unor păcănele care să fie îndrăgite și acum, dar și după 10-20 de ani.

Venezia D’Oro ca la aparate 77777 – temă și aspect

Nimeni nu poate rămâne indiferent la vederea frumosului oraș italian Veneția! Dar dacă nu-l poți vedea la fața locului, acesta poate fi admirat, de acasă, pe fundalul excepționalului joc cu păcănele online Venezia D’Oro.

Pe deasupra peisajului de poveste care redă formele orașului, se întind 5 tamburi cu câte 3 rânduri ce adăpostesc o serie de 12 simboluri diferite dintre care 6 îți oferă o perspectivă asupra culturii ce poate fi întâlnită aici, iar alte 6 care oferă mai multă diversitate. Cele 6 din urmă sunt reinterpretări ale celor mai valoroase simboluri de pe cărțile de poker și au rolul de a pune în evidență cele mai importante elemente precum: domnii și domnițele care se pregătesc de carnaval, măștile, felinarele sau statuile.

Venezia D’Oro arată precum armonia perfectă dintre jocurile ca la aparate cu speciale și grafica excelență și tema fermecătoare. Putem spune că arată la fel de bine precum Vegas Nights, un alt joc uimitor care redă măreția unui oraș celebru cu fiecare a rotire a tamburilor săi.

Simboluri

Dacă vorbim despre păcănele 77777, se subînțelege că trebuie să vorbim și despre câștiguri. Care sunt ele, cum se obțin, și pentru ce simboluri se oferă? Ei bine, câștigurile variază în funcție de numărul și tipul simbolului. În timp ce elementele ce înfățișează o imagine sunt mai bine plătite, cele ce fac referire la simbolurile de pe cărțile de poker au printre cele mai mici plăți. Totul depinde de noroc, dar în principiu, cea mai mică sumă care ar putea fi obținute este 5, în timp ce cea mai mare poate ajunge și la:

 • 20 000 pentru 5 domni;
 • 16 000 pentru 5 domnișoare sau 5 statui leu;
 • 6 000 pentru 5 măști sau 5 felinare;
 • 4 000 pentru 5 A sau 5 K;
 • 2 000 pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9;

Cu toate că ne-am permis să aducem în discuție simboluri și implicit câștigurile acestora, tu trebuie să iei în considerare faptul că tot ceea ce noi promovăm aici sunt jocuri 77777 gratis fără bani. Acest lucru înseamnă că indiferent dacă e vorba de Venezia D’Oro sau de oricare alt joc cu păcănele gratis, opțiunile de depozitare și retragere sunt inexistente. Toată acțiunea se realizează cu ajutorul creditelor fictive, astfel încât tu vei putea să joci fără a duce grijă banilor.

Caracteristici speciale

Și în sfârșit am ajuns și la partea noastră favorită. Nu știm despre tine, dar noi iubim caracteristicile speciale. Dacă ar fi să le comparăm cu ceva, probabil le-am compara cu un cadou în interiorul altui cadou. Fără doar și poate, jocul este excepțional, dar atunci când luăm în considerare și caracteristicile speciale, acesta devine de cel puțin 10 ori mai bun. Și uite de ce anume te poți bucura în cadrul Venezia D’Oro:

 1. Rotiri Gratuite – De fiecare dată când 3 sau mai multe simboluri Scatter se opresc pe tamburi în timpul aceleiași runde, îți va fi oferită șansa de a alege un număr de rotiri gratuite. Acest număr variază între 5, 8, 10, 15 și 20, iar cu cât mai puține rotiri alegi, cu atât mai mare este multiplicatorul care se aplică pentru câștigurile obținute în cadrul lor.
 2. Funcția de Gamble – După oricare rundă pe care ai câștigat-o, nu uita că poți selecta opțiunea de Gamble în cadrul căreia ai posibilitatea să încerci să înmulțești câștigul abia obținut. Caracteristica se poate încheia în două moduri, fie ghicești corect culoarea cărții de poker ce-ți este pusă în față și îți dublezi suma, fie ghicești greșit și anulezi atât câștigul cât și funcția.
 3. Jackpot Cards – Când și când, după încheierea unei runde, acest bonus te poate surprinde făcându-și apariția de nicăieri și răsplătindu-te garantat cu unul dintre premiile pe care le pune la bătaie. Acest premiu este ales împreună cu tine printr-un mic joc în care 12 cărți de poker sunt întoarse cu fața în jos, iar tu trebuie să descoperi 3 identice.

Cum joci Venezia D’Oro ca la aparate gratis?

Fiecare dezvoltator are propria sa interfață după care este recunoscut. Fie ca unul dintre butoane e stilizat într-un anumit fel sau plasarea opțiunilor este setată într-un mod aparte, un lucru este cert, nu ai cum să atribui unei alte companii creația unui anumit dezvoltator.

Din moment ce am adus în discuție problema interfețelor, este musai să ne uităm acum la Venezia D’Oro și să vedem cum interfața marca EGT Interactive poate fi utilizată în cel mai plăcut și eficient mod. Fără a-ți mai răpi din timp, pentru a juca un astfel de joc trebuie să:

 • alegi cu câte modalități de joc vrei să joci dintre 3, 9, 27, 81 și 243;
 • te hotărăști care dintre cele 5 sume de sub tamburi e cea mai potrivită pentru a da valoare pariului tău;
 • apeși butonul pe care suma aleasă de tine stă scrisă pentru a roți manual tamburii;
 • apeși, adițional, butonul de culoare portocalie aflat sub totalul creditelor disponibile pentru a porni rotirea automată.

După ce am parcurs împreună această „mică” descriere a noastră, ce părere ai despre tot ceea ce ți-am descris? Noi personal recomandăm acest joc pentru grafica sa modernă și experiența pe care o oferă. Simpla acțiune de a învârti tamburii devine mai plăcută și interesantă rotire după rotire, asigurându-te în așa fel că nu va există nici un moment în care să te plictisești.