Termeni și Condiții

În această secțiune o să regăsiți termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Se va face referință la site-ul jocuri-ca-la-aparate777 folosind pronumele „noi”, „nouă”, „nostru”. În ceea ce privește utilizatorii și vizitatorii, ne vom referi la tine prin termenii „jucător”, „utilizator”, „tu”, „ție”, „al tău”.

1.    Scopul Site-ului

Website-ul nostru are ca scop familiarizarea, explicarea jucătorului în ceea ce privește jocurile de noroc, păcănele etc.. Prin acest lucru ne referim la explicarea bonusurilor existente pe alte pagini de cazinouri online.

2.    Acceptarea Termenilor de Utilizare

Folosirea și navigarea website-ului nostru presupun acceptarea termenilor și condițiilor și faptul că ai vârsta legală de peste 18 ani. Citește cu atenție fiecare secțiune în parte, iar în cazul în care nu ești de acord cu termenii menționați și explicați, avem rugămintea să nu utilizați site-ul nostru.

3.    Utilizarea Site-ului

  • Utilizatorii obișnuiți

Pentru că toate serviciile pe care noi le oferim sunt gratuite, nu este necesar ca tu să îți creezi un cont pe pagina noastră. Nu suntem responsabili în ceea ce privește costul pentru accesarea internetului. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea nici pentru costurile furnizorului de rețea pe care tu îl folosești.

Putem modifica imaginea, structura, modul de folosire a website-ului în orice moment, fără a fii necesar să te înștiințăm în prealabil. Aceste modificări vor fi realizate cu scopul de a îmbunătății experiența utilizatorului.

Ca noi să ne asigurăm că informațiile pe care ți le transmitem sunt sigure, toate legăturile, mesajele publicitare realizate de alte website-uri sunt verificate și testate de către noi. În schimb, aceste informații pot suferi modificări la orice ora și pentru că respectivele informații nu sunt deținute te către noi, nu ne asumăm răspunderea. Din acest motiv, nu putem fi sancționați, pentru conținutul produselor de pe respectivele site-uri.

4.    Condiții de Utilizare

Când utilizați site-ul nostru este interzisă duplicarea, vinderea, retransmiterea sau orice act asemănător asupra conținutului de pe platforma noastră în orice scop. De asemenea, este interzisă introducerea de viruși, materiale ce pot dăuna din punct de vedere tehnologic sau a materiarelor rău intenționate în mod conștient. Îți este interzis să obții access neautorizat pe site-ul aflat în cauză.

5.    Modificarea Termenilor de Utilizare

Avem dreptul de a modifica în orice moment conținutul paginilor de pe site-ul nostru, fără nicio înștiințare în prealabil. Vă recomandăm să vizitați această secțiune de Termeni și Condiții în mod constant.

6.    Actualizarea Informațiilor

Pentru că website-ul nostru este unul cu scop informativ, informațiile sunt preluate de la furnizori. Aceste informații pot suferii modificări, fără ca noi să fim înștiințați sau pot fi furnizate incorect. Din acest motiv, nu suntem răspunzători în ceea pre privește informațiile incorecte oferite de la operatorii de cazinouri online.

În plus, nu suntem răspunzători pentru pierderea de date, pierderi cauzate de indisponibilitatea site-ului sau a defectelor tehnice, pierderilor de date, pierderi cauzate de către viruși sau alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

7.    Politica de Cookies

Când accesezi pentru prima dată platforma noastră, vei primi o notificare prin care vei fi anunțat de faptul că folosim cookie-uri. În cazul în care nu ești de acord, notificarea v-a apărea de fiecare dată când vizitezi site-ul, până când îți dai acceptul.

8.    Prevederi Generale

Orice utilizator al jocuri-ca-la-aparate777 confirmă capacitatea legală necesară de a încheia contracte cu caracter obligatoriu.

Prin accesarea site-ului nostru, confirmi faptul că ai luat la cunoștință că serviciile pe care noi le oferim sunt gratuite. De asemenea, faptul că noi nu putem cauza o pierdere sau o pagubă, cât și faptul că nu putem fi reținuți responsabili pentru daune.

PACANELE POPULARE

Sizzling Hot Deluxe
40 Super Hot
100 Super Hot
Book of Ra Deluxe
Shining Crown
Burning Hot
Egyptian Dreams Deluxe
Egypt Sky
40 Mega Clover
Amazon Battle
Sizzling Hot
100 Burning Hot