Amazon Battle Joc ca la Aparate

Cât de multe știi despre Amazoane și cultul lor? Într-o societate dominată de patriarhie, ele au reușit să instaureze o comunitate populată doar cu femei și condusă tot de ele. Asistă-le în bătălii cu Amazon Battle iar ele te vor recompensa regește!

Amazon Battle

Evalueaza Joc (686voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 30
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 30
 • |
 • Max. Bet: 600
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Mereu văzute ca adversari de temut de către zeii Greci, amazoanele au fost și încă sunt etalonul pentru curaj și sacrificiu. Au biruit toate bătăliile prin care au trecut și mereu s-au întors acasă cu tot ce au obținut prin munca lor asiduă. În Amazon Battle vei putea observa cu proprii tăi ochi cum luptele lor împotriva sorții se desfășoară, și chiar le vei putea da o mâna de ajutor învârtind tamburii!

Ca oricare alt dezvoltator și furnizor de jocuri ca la aparate, EGT Interactive încearcă să ofere păcănele 77777 care nu doar pot să te ajute să lupți cu plictiseala, dar care îți vor face ziua mai interesantă. Iar eforturile sale par să dea roade! De-a lungul a mai mult de 15 ani de activitate și-a clădit popularitatea cu care suntem atât de familiari în zilele noastre. Dacă e să întrebi orice jucător experimentat din România, este cu neputință că el să nu-ți spună că EGT Interactive se numără printre cei mai buni dintre cei mai buni. Până la urmă, acesta a inventat Burning Hot, unul dintre cele mai norocoase jocuri de noroc din lume!

Amazon Battle ca la aparate 77777 – temă și aspect

Toată lumea iubește basmele, miturile și legendele despre eroi care câștigă împotriva forțelor răului. De la cele mai vechi civilizații până în zilele noastre, figurile eroice au fost admirate și slăvite dea lungul întregii istorii a umanității.

Legenda amazoanelor este o poveste pe care a auzit-o toată lumea. Aceste femei neinfricate au rămas la fel de faimoase, în întreaga lume ca acum sute, poate mii de ani, când mitul lor a fost creat. Dată fiind popularitatea lor, nici nu am putut fi surprinși când 4 dintre aceste războinice și-au găsit locul pe tamburii din Amazon Battle și au transformat tabela în ringul lor de luptă. Cu frumusețea, dar și abilitățile lor ele îți promit un lucru, că se vor întoarce la tine cu cele mai mari câștiguri.

Dar până ajung ele să se întoarcă cu prada de război, haide să ne aruncăm un ochi peste joc. Grafica este cât se poate de clară și modernă, perfectă pentru așteptările ridicate ale pieței. Pe fundalul tamburilor unde amazoanele îți desfășoară activitatea se întinde peisajul desprins dintr-un codrul în care, credem noi, se desfășoară bătăliile. Un singur dezavantaj am avea să punctăm la toate lucrurile bune pe care le-am scos în evidență și anume că toate sunetele aparțin pacanelelor cu fructe de pe vremuri. Dar în rest totul arată fenomenal și promite să te distreze cum nu ai mai făcut-o până acum.

Simboluri

Iar acum, tributul amazoanelor! Doar ți-au promis că-ți vor aduce cele mai mari câștiguri, nu-i așa? Deși sumele care pot fi obținute pentru o singură combinație par a fi destul de micuțe, dar, dat fiind faptul că simbolurile apar stivuite, de cele mai multe ori vei obține mai mult decât o singură combinație. Acum revenind la cât poți câștiga atunci când alături 3 sau mai multe simboluri pe o linie de câștig, minumul care poate fi obținut pare a fi de 2, în timp ce maximul poate atinge și:

 • 20 000 pentru 5 cai;
 • 1 000 pentru 5 amazoane blonde;
 • 900 pentru 5 amazoane brunete;
 • 800 pentru 5 amazoane roșcate;
 • 600 pentru 5 amazoane cu par șaten;
 • 500 pentru 5 tigri;

De asemenea:

 • 400 pentru 5 A sau K;
 • 300 pentru 5 Q sau 5 J.

Singura noastră mențiune pentru toate aceste simboluri și câștiguri este că aparțin unui joc cu păcănele gratis. Iar, la fel ca toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani pe care noi le promovăm, și Amazon Battle folosește credite fictive pentru a-și alimenta toate rotirile. Astfel, ambele opțiuni de depunere și de retragere a fondurilor sunt indisponibile pe termen nelimitat. Dar nu-ți fă griji, dacă vrei să te bucuri de ceea ce acest tip de joc are de oferit fără a plăti, aici cel mai potrivit loc să o faci!

Caracteristici speciale

Dacă nu ești un fan al jocurilor ca la aparate 77777 simple, atunci nici un joc nu merită jucat dacă nu are câteva caracteristici speciale care să îl scoată din obscuritate. În van putem discuta noi despre cât de bine arată, dacă nu are acel ceva care să stârnească curiozitatea și spiritul războinic. De aceea, dacă vei intra în lupta amazoanelor din Amazon Battle, nu doar că vei da peste 4 femei frumoase, dar vei avea ocazia să vânezi:

 1. Rotirile Gratuite – care se arată în număr de cel puțin 7 și cel mult 30 de fiecare dată când tamburii 2, 3 și 4 sunt plini ochi cu simboluri Scatter stivuite. Cel mai mic număr de rotiri gratuite se acordă pentru 7 simboluri, iar cel mai mare pentru 9 simboluri.
 2. Funcția de Gamble – ce poate fi accesată după fiecare rundă norocoasă și are unicul rol de a te ajuta să-ți înmulțești ultimul câștig cu 2x. Acum, există două modalități în care aceasta se poate încheia, fie tu nimerești culoarea potrivită a cărții de poker și îți dublezi până la capăt suma cu care ai început, fie dai un răspuns greșit și anulezi și funcția și câștigul.
 3. Jackpot Cards – care apare din când în când fără ca vreun element sau vreo combinație să îl declanșeze, este un bonus care a fost implementat cu unicul rol de a te premia. Acesta dispune de 4 premii, dintre care unul va fi al tău garantat. Pentru a deduce care dintre ele îți va reveni, doar întoarce cele 12 cărți de poker pe care caracterstica ți le pune la dispoziție. Odată ce descoperi 3 la fel, un număr de credite egal cu suma oferită pentru simbolul ce se găsește pe acestea îți va fi adăugată fondurilor pe care le ai deja.

Cum joci Amazon Battle ca la aparate gratis?

Dacă nu ai observat până acum, EGT Interactive are propriul mod de a face lucrurile interesante, iar asta variază de la tema până la interfața sa unică. Probabil ți-ai aruncat ochii pe Amazon Battle chiar și pentru o secundă și ai observat că butonul de Play/Rotire nu este de găsit. Nu te panica, cu toate că el nu există, tot vei putea roti tamburii după bunul plac. Iată cum:

Alege un număr de linii de câștig fie de pe coloana din partea dreapta, fie de pe cea din partea stânga a tabelei;

Gândește-te care dintre cele 5 valori de sub tamburi are potențialul de a fi folosită pe post de pariu;

Imediat ce te-ai hotărât asupra pariului, apasă-i butonul și lasă tamburii să se rotească;

Apasă, odată ce te-ai plictisit de rotirea manuală, butonul portocaliu de sub suma creditelor pentru a învarti automat tamburii.

Ce părere ți-ai format până acum din tot ce am vorbit? Noi încă suntem entuziasmați de joc, deși l-am descoperit de ceva vreme. De la grafica impecabilă la multitudinea de caracteristici speciale și câștiguri, Amazon Battle este unul dintre puținele jocuri ca la aparate cu speciale care are puterea de a ne face să ne simțim atât de bine!