Spring Queen Joc ca la Aparate

Îți este dor de primăvară? Atunci las-o să te cuprindă în îmbrățișarea sa suavă în Spring Queen! Aici, personificarea primăverii te va lua prin surprindere cu cele mai tari senzații ori de câte ori vei învârtii tamburii plini de verdeață.

Spring Queen

Evalueaza Joc (253voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 40
 • |
 • Max. Bet: 2400
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Dr. Enlarge-o
Cash Farm
Flame Dancer

Primăvara și vestitorii ei au propriul joc cu păcănele online acum creat de bine-cunoscutul dezvoltator Novomatic. Vin-o și întâlnește-te atât cu ea, cât și cu supușii ei animale în Spring Queen și las-o să te răsplătească cum știe ea mai bine, cu multe câștiguri și voie bună!

Orice jucător care are ceva experiență în materie de jocuri ca la aparate știe că Novomatic este unul dintre dezvoltatorii de top ai acestei industrii. Larga sa experiență care se întinde pe circa 4 decenii, dar și standardele înalte de calitate pe care și le impune, fac din acesta un creator de păcănele 77777 de renume mondial. Cele mai cunoscute jocuri ale sale, care împart similarități cu Spring Queen sunt Lucky Lady’s Charm Deluxe și Fairy Queen care, deși au fost lansate cu aproximativ 10 ani în urmă, nu și-au pierdut popularitatea nici pana acum.

Spring Queen ca la aparate 77777 – temă și aspect

Fiecare sezon este diferit și are frumusețea sa. Vara este fierbinte și plină de savoare și culoare. Toamna are un spectru de culori plăcut, ce variază de la verde smarald la galben pe măsură ce plantele se ofilesc și frunzele cad. Iarna se semnează cu cel mai consacrat detaliu al său, zăpada de un alb imaculat ce îmbracă pământul și toate obiectele ce-i ies în cale. Iar primăvară , ei bine primăvara aduce toată natura la viață.

Spring Queen este inspirat după povestea unuia dintre cei 4 conducători care legiferau peste anotimpuri, mai exact, după povestea reginei primăverii. Aceasta a fost renăscută alături de natură pe tamburi sub forma unei domnișoare foarte fermecătoare. Dintre toate simbolurile, verdele folosit pentru fundalul jocului contrastează doar cu părul blond al acesteia și o scoate în evidență. Și, deși ea este cel mai frumos dintre simboluri, păunul, armăsarul și leopardul merită cel puțin locul doi. Pe lângă acestea, în ordine descrescătoare în ceea ce privește aspectul, urmează simbolurile inspirate de pe cărțile de poker. Acestea sunt monocromatice, și, cu toate că le-a fost asignată o sumă de câștig, nu au decât un rol secundar de a accentua caracteristicile celor care înfățișează o imagine. Totul a fost structurat în așa fel încât să se învârtă împrejurul caracterului principal, de la elementele care compun imaginea până la sunete.

Simboluri

Nici tu, nici noi, nu ne putem mulțumi cu descrierea simbolurilor, și știm că vrei, la fel ca noi, să afli care sunt câștigurile maxime ce pot fi obținute pentru fiecare tip în parte. Așa că, fără alte introduceri, dacă tu vei folosi pariul de 2 000, în cazul în care vei câștiga, te vei alege cu:

 • 40 000 pentru 5 globuri magice (Scatter);
 • 25 000 pentru 5 regine ale primăverii;
 • 15 000 pentru 5 leoparzi;
 • 12 000 pentru 5 armăsari negri;
 • 10 000 pentru 5 păuni;

De asemenea:

 • 8 000 pentru 5 A sau K;
 • 5 000 pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9.

În trecut, jucătorii obișnuiau să creadă că nu există păcănele gratis, până când au dat de primul joc care folosea credite fictive. Acum, aceștia se împart în două categorii: cei care preferă să bage bani la aparate și cei care joacă doar pentru experiență. Nu putem să-i ajutăm în nici un fel pe cei dintâi, dar pentru cei din cea de-a două categorie am pregătit o listă de jocuri 77777 gratis fără bani de care se pot bucura fără nici un fel de restricție. De altfel, Spring Queen face parte din această lista, și experiența pe care o oferă este la fel de autentică precum cea care poate fi obținută într-un cazino.

Caracteristici speciale

Toate ca toate, dar fiecare joc cu păcănele 77777 trebuie să aibă anumite particularități care să-l scoată în evidență față de toate celelalte. În cazul Spring Queen aceste particularități se identifică în aspect și în caracteristicile speciale, caracteristici reprezentate de:

 1. Rotirile Gratuite – Care sunt declanșate de apariția pe tamburi a cel puțin 3 simboluri Scatter. Atunci când criteriile de activare sunt întâlnite, 10 astfel de rotiri îți vor fi oferite. În cadrul lor este posibil de a extinde numărul de rotiri gratuite prin intermediul funcției Upgrade ce plasează pe mijlocul tamburului 3 o ramă de portret în care un păun, un armăsar sau un jaguar trebuie să se oprească.
 2. Funcția de Gamble – Este o caracteristică care nu interferează în nici un fel cu jocul, ci mai degrabă cu câștigurile obținute în urmă unei runde norocoase. Această funcție îți oferă posibilitatea de a-ți dubla cu fiecare răspuns corect suma pe care ai obținut-o. Singurul risc pe care ea îl presupune este că la primul răspuns greșit, întregul câștig va fi anulat.

Cum joci Spring Queen ca la aparate gratis?

Este Spring Queen primul joc de păcănele pe care l-ai accesat până acum? Nu te pierde în multitudinea de butoane și detalii aflate pe interfața sa. Pentru a-l juca nu trebuie decât să îți setezi numărul de linii și suma pariului astfel încât să te avantajeze pe ține ca mai apoi să apeși Start sau Autoplay pentru a da startul uneia sau mai multor rotiri.

Probabil vei observa că există butoane colorate în albastru, ei bine, acestea sunt doar pentru a-ți oferi ție mai multe informații cu privire la regulile de joc și câștiguri. Pentru a juca, tu nu vei avea nevoie decât de cele verzi.

Și iată-ne ajunși la finalul momentelor noastre împreună. Acum este momentul ca tu să-ți începi propria aventură alături de regina primăverii! Calitatea jocului sau, grafica extraordinară, dar și modul de joc foarte plăcut vor face și ea cel mai bun companion pe care l-ai avut până acum!