Fairy Queen Joc ca la Aparate

Descoperă o lume de poveste în timp ce te distrezi și câștigi! Fairy Queen este oportunitatea perfectă pentru toate acestea. Rotește tamburii fără limite și te vei simți cu adevărat vrăjit.

Fairy Queen

Evalueaza Joc (2387voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Hot Target
Dolphins Pearl Deluxe
Fruit Cocktail 7
The Money Game
Plenty on Twenty
Bananas go Bahamas
Sizzling 6
Reel King

Fairy Queen este un joc tematic fanteziei, disponibil pe toate cazinourile online acceptate de Novomatic. Acest titlu mistic este plin de magie și va încerca să aducă noroc jucătorilor prin jocul său superb care vine cu o caracteristică excelentă de rotiri gratuite.

Acest joc se joaca cu 5 tambururi si cu 10 linii de câștig, ceea ce îl face un joc foarte variat. Disponibil într-o gamă largă de pariuri, acest titlu va atrage atât entuziaștii jocurilor de tip slot, cât și jucătorii care vor încerca să-și testeze norocul împotriva Fairy Queen-ului magic.

Cum se joaca Fairy Queen?

Fairy Queen de la Novomatic dispune de o omniprezentă generică a coloanei sonore si o grfica de inalta calitate. Fundalul albastru închis cu nuante spumante de aceeași culoare aduce elementul magic și vă scufundă în lumea mistică unde victoriile așteaptă pe cele mai viteji.

În mod neobișnuit plasat sub rolele sunt controalele de joc în care puteți selecta numărul de linii pe care doriți să le jucați, determinați valoarea pariului pe linie și monitorizați suma pariului total pentru un control mai bun al fondurilor.

Fairy Queen recompensează jucătorii care reușesc să formeze combinații de un fel. Aveți nevoie de cel puțin o pereche pe potrivirea simbolurilor de valoare ridicată, dar trei dintre denumirile inferioare pentru a ateriza o victorie. Elfii, zanele, trollurile și spiritele pădurilor completează partea vizuală a jocului, în timp ce simbolurile joase, prezentate ca cărți clasice de joc de la 9 la A, nu iau nici o impresie sănătoasă.

Caracteristicile jocului

În plus față de pur și simplu arata grozav, Fairy Queen vine cu un joc interesant, oricât de volatil ar putea fi. Acest titlu Novomatic, atrăgător de vizibil, nu se poate lăuda cu o mulțime de caracteristici speciale, dar cele pe care le avem la dispoziție vor fi mai mult decât suficiente pentru a ne menține ocupate.

Gamble – Orice victorie în timpul jocului de bază de la Fairy Queen va aduce o șansă clară jucătorilor să dubleze suma. Caracteristica jocului de noroc implică un ecran complet diferit, plin cu cărți orientate în jos, unde jucătorii trebuie să ghicească culoarea. Gândiți-vă bine și premiile dvs. vor fi duble, dar alegeți-o greșit și veți pierde câștigurile dvs. de bază.

Wild & Scatter – Însuși Fairy Queen este simbolul Wild al jocului. În afară de faptul că este cea mai mare plăcintă cu 45.000 de monede oferite pentru cinci la rând, aceasta va înlocui toate celelalte simboluri pe grilă și vă va ajuta să notch o combinație câștigătoare mai ușor. Simbolul magic de lumină este scatterul jocului si Wild Fairy Queen.

Spinile gratuite și rolele extinse – Scatterul este responsabil pentru caracteristica exclusivă a jocului – rotiri gratuite. Trei sau mai multe Scatters oriunde pe role cu jucători de recompensă cu zece rotiri gratuite în timpul cărora fiecare joc câștigă. Cel mai bun lucru despre aceste rotiri gratuite este acela că un simbol este selectat la întâmplare pentru a fi extins. Tambururile extensibile sunt 1, 2 și 3, în cazul în care aceste simboluri vor apărea pentru a crește semnificativ potențialul câștigător.