Chicago Joc ca la Aparate

Poate că o călătorie spre Chicago nu se află în lista ta de priorități, dar ți-ai schimba părerea dacă ai putea călători în timp în anii '20? Jocul Chicago te teleportează cu fiecare rotire înapoi pe vremea Prohibiției și îți dă ocazia să devii un erou!

Chicago

Evalueaza Joc (242voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 2000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm
Flame Dancer

Hey tu! Da, tu! Te-ai uitat mereu la filme cu mafioți dorindu-ți să participi la acțiune? Probabil ai simțit la un moment dat că ai fi putut fi eroul de care toată lumea avea disperată nevoie. Ei bine, dorința ta poate fi acum realitate! Joacă jocul cu păcănele Chicago online și fă-ți visul să devină realitate!

De această dată, Novomatic s-a abătut de la stilul său clasic în care fiecare joc este reprezentat de o nebunie de culori și a abordat un concept unic. Desigur, nu este prima dată când face ceva asemănător, titluri precum Big Catch sau Book of Ra 6 Deluxe fiind dovada vie că acest dezvoltator își dă toată silința pentru a-și surprinde utilizatorii în mod consecvent.

Chicago online ca la aparate 77777 – temă și aspect

Prohibiția a fost una dintre cele mai negre perioade ale Americii moderne. Desfășurată între 1920 și 1933, aceasta era o măsură legislativă menită să interzică și să pedepsească producerea, consumul, vânzarea, exportul și importul de băuturi alcoolice. O astfel de reglementare a dus la foarte multe neregularități, clanurile mafiote întinzându-și sferele de influență într-un ritm alarmant. Gangstarii deveniseră ceva obișnuit, iar crimele erau doar o parte a vieții de zi cu zi. Poate că traiul pe atunci nu era cel mai plăcut, sau fericit, dar grație jocului Chicago tu nu te vei întâlni cu astfel de detalii.

Chicago online este un joc care portretizează exact acea ramură a prohibiției ce pune față în față mafia cu poliția. Pe fundalul orașului al cărui nume îl poartă jocul, desenate în nuanțe de gri în stilul benzilor desenate, pe cei 5 tamburi, stau simbolurile care-l imaginează atât pe Al Capone cât și pe pe polițiștii cu care acesta este în antagonie. Exact ca într-un film din secolul trecut, aceștia se luptă pe tabela de joc pentru supremația factiunii pe care o reprezintă. Un astfel de peisaj cu siguranță merită văzut!

Simboluri

Un joc cu păcănele 77777 nu ar fi nimic fără simbolurile care-l definesc și care formează câștigurile, nu eșți de acord? De aceea, noi considerăm că două dintre cele mai importante caracteristici ale unui astfel de joc sunt felul în care simbolurile arată și câștigurile pe care acestea le acordă.

Având în vedere că Chicago online are 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii de câștig, sumele care pot fi obținute în cadrul său sunt fantastice. Începând de la cel mai mic câștig, și anume cel de 2 credite pentru 3 simboluri și ajungând și până la:

 • 1 000 000 pentru 5 orașe Chicago;
 • 200 000 pentru 5 Al Capone sau 5 șerifi;
 • 100 000 pentru 5 doamne cu țigaretă;
 • 50 000 pentru 5 polițiști sau 5 băieți;
 • 25 000 pentru 5 A sau 5 K;
 • 10 000 pentru 5 Scatter, 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9.

Sperăm că ai fost informat că pe această pagină nu vei găsi decât jocuri 77777 gratis fără bani. Deși sumele câștigurilor sunt relevante pentru toți cei care vor să verifice cât de norocoși au fost, ele nu au nici o altă întrebuințare, fiind la bază fictive. Nu pot fi retrase și nici nu pot și suplimentate cu valută, ele având unicul scop de a alimenta rotirea tamburilor. Dacă ești în căutarea unui joc de păcănele gratis, cu siguranță îl vei găsi aici!

Caracteristici speciale

Un adevărat gangster al păcănelelor va căuta mereu jocurile ca la aparate cu speciale, cât mai multe speciale. Din fericire, Chicago are atât tema în care să te simți că un adevărat erou care lupta cu mafioții, cât și caracteristicile speciale pe care toți le apreciază. Atunci când îl vei juca, te vei întâlni cu:

 1. Rotiri Gratuite – oricare 3 sau mai multe simboluri Scatter (Mașînă) activează 12 rotiri gratuite în cadrul cărora fiecare rundă are un multiplicator diferit. Multiplicatorul este ales aleatoriu cu ajutorului bonusului Bottle Shooting.
 2. Simbol Special Wild (Chicago) – La fel ca majoritatea celorlalte simboluri Wild care se arată pe tamburii altor jocuri, și simbolul Wild de aici, ce înfățișează orașul Chicago, are rolul de a substitui toate celelalte elemente cu excepția celui de Scatter. Astfel, poate lua parte la formarea uneia sau mai multor combinații câștigătoare.
 3. Funcția de Gamble – De fiecare dată când o rundă se încheie cu un câștig, îți este oferită posibilitatea de a îi înmulți suma obținută în prima instanță cu ajutorul funcției de gamble. Funcția de gamble poate fi accesată doar manual, apăsând butonul său dedicat, și se manifestă printr-un număr de dreptunghiuri puse unul peste altul care licăresc pe rând, de jos în sus.

Cum joci Chicago online ca la aparate gratis?

Nici nu încape îndoială că știi cum Chicago online poate fi jucat! Fie vorba între noi, dacă ești complet începător, dar nu vrei să pari că și cum experiența ta se reduce la zero, nu trebuie decât să urmezi pașii pe care noi îi vom înșira ceva mai jos. Te asigurăm că nimeni nu-și va da seama care este diferența dintre un jucător experimentat și tine. Acum, fără alte introduceri:

 • apasă butoanele plus și minus de sub Lines pentru a-ți alege numărul de linii de câștig;
 • setează-ți valoarea pariului din cele două butoane albastre de sub Bet/Line;
 • învârte tamburii apăsând Start sau Autoplay.

Este important să reții că atunci când joci folosindu-te de funcția de Autoplay, funcția de gamble nu mai poate fi accesată.

Jocul Chicago online se bucură de o grafică uimitoare ce a fost adaptată stilului benzilor desenate. Acest aspect le-a permis celor care au muncit la dezvoltarea sa să creeze un model unicat și memorabil ce iese în evidență în marea de jocuri ca la aparate cu speciale gratis identice. Fiecare detaliu a fost atent selecționat și implementat pentru a-ți oferi ție, jucătorul, sentimentul autentic al anilor ’20.