Fruits'n Sevens Deluxe Păcănele ca la Aparate

Te-ai săturat de toate jocurile ca la aparate clasice care arată la fel, fără prea mari diferențe? Vrei să încerci ceva pe aceeași temă, dar care să nu arate identic cu toate celelalte? Fruits'n Sevens Deluxe te așteaptă să îi învârți tamburii!

Fruits’n Sevens Deluxe

Evalueaza Joc (632voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 2000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm
Flame Dancer

Iubitorii de jocuri de noroc sunt invitați să-și umple buzunarele jucând Fruits’n Sevens Deluxe de la Novomatic. Dar, te avertizăm, există riscul să te îndrăgostești de el, așa că intră în lumea lui pe propriul risc!

Anul 2017, Fruits’n Sevens Deluxe ia cu asalt piețele online de profil și cucerește inimile multor entuziaști ai păcănelelor clasice. Popularitatea sa se datorează parțial aspectului și caracteristicilor sale, și parțial faimei dezvoltatorului său. Novomatic a intrat în industrie undeva prin 1980 și a supraviețuit până în zilele noastre să-și spună povestea succesului. De fapt, mai mult decât faptul că a „supraviețuit”, acesta și-a câștigat un loc de onoare printre cei mai buni dezvoltatori din domeniu. Jocurile sale Sizzling Hot Deluxe și Jackpot Crown au rupt scorurile de audiență și au setat noi limite la care alți doar visează. Nici nu-i de mirare că este cotat atât de bine în România!

Fruits’n Sevens Deluxe ca la aparate 77777 – temă și aspect

În ultimii 50-60 de ani, jocurile ca la aparate clasice au fost aproape identice. Aceeași interpretare, aceleași simboluri și aceeași temă, diferențele fiind mult prea infirme pentru ca noi să le putem numi lucrări unice. Dar acesta nu trebuie să fie cazul pentru toate păcănelele cu fructe. Jocul nostru de astăzi, Fruits’n Sevens Deluxe, dispune de o temă tradițională cu fructe și șeptari cu diferențe vizibile față de tot ceea ce noi cunoaștem.

De la grafica de cea mai înaltă calitate, la fiecare detaliu, acest joc își farmecă utilizatorul atât cu înfățișarea ieșită din comun, cât și cu toate caracteristicile de care dispune. Deși simbolurile sunt fructe, pe lângă bine-cunoscutele cireșe, lămâi, portocale, prune și pepeni apar și mere sau kiwi, care scot  ideea principală din tipare.

Când vine vorba de estetică, nu putem spune că există două păcănele 77777 că Fruits’n Sevens Deluxe. Efectele folosite pe imaginea albastră de fundal pun în valoare tabela neagră cu tamburi, și implicit simbolurile multicolore care se află pe ea. Fiecare dintre fructe își imită omologul din realitate, arătând aproape ca versiunile lor reale. Dar, cum era de așteptat, dacă grafica te poată cu gândul departe, sunetele specifice jocurilor ca la aparate șeptari te aduc înapoi. Toate elementele care definesc acest joc sunt perfect echilibrate pentru a te ține în priză rundă după rundă.

Simboluri

Spre deosebire de păcănele tradiționale, Fruits’n Sevens Deluxe beneficiază de 5 tamburi cu câte 3 rânduri fiecare și 20 de linii de câștig. Acest lucru înseamnă că are câștiguri mai mari și mai multe șanse de reușită. Sumele ce pot fi obținute în cadrul său pot începe de la 2 și, în funcție de pariu, pot ajunge și până la:

 • 1 019 075 pentru 5 șeptari;
 • 75 000 pentru 5 cireșe;
 • 40 000 pentru 5 portocale, 5 prune sau 5 lămâi;
 • 25 000 pentru 5 pepeni, 5 mere sau 5 kiwi.

Aceste câștiguri, în ciuda faptului că sunt fabuloase, se aplică doar pentru versiunea pe care noi o promovăm, care este, de altfel, o versiune ce face parte din rândul jocurilor cu pacanele cu fructe gratis. Dacă dorești să joci Fruits’n Sevens Deluxe pe pagina noastră, află că nu vei putea face nici o tranzacție din și către contul rezervat creditelor, aceste credite fiind de natură fictivă. Dar, din moment ce valuta nu mai reprezintă un impediment, mulți vor găsi atât acest titlu, cât și toate celelalte jocuri gratis fără bani nemaipomenit de atractive și interesante. Iar dacă este să ne întrebi pe noi despre o părere, noi credem că trebuie încercate cel puțin o dată.

Caracteristici speciale

Atractivitatea unui produs stă mereu în caracteristicile sale și în ceea ce acesta oferă. Cu toate că Fruits’n Sevens Deluxe se dorește a fi un joc cât mai tradiționalist, în cadrul său s-au strecurat două caracteristici speciale care-i sporesc atractivitatea:

 1. Rotirile Gratuite – 3 sau mai multe simboluri Scatter activează pe loc 15 rotiri gratuite.
 2. Funcția de Gamble – Orice rundă norocoasă îți da ocazia să accesezi funcția de gamble, o funcție care-ți permite să înmulțești orice suma câștigată atât timp cât ghicești culoarea corectă pentru cartea de poker. Din nefericire, există și o parte proastă în această caracteristică și anume că un răspuns greșit va anula întreagă suma câștigată.

Cum joci Fruits’n Sevens Deluxe ca la aparate gratis?

O parte foarte importantă din experiență pe care un jucător o poate obține este dată de cât de bine acesta cunoaște interfața aplicației pe care o folosește. Dacă acesta este familiarizat cu ea și îi știe toate dedesubturile, nimic nu te va împiedica din a obține cea mai bună experiență pe care aceasta o poate oferi. Dar dacă este prima dată când îți este dat să o utilizezi? Șansele sunt că experiența sa nu fie una neapărat plăcută. De aceea, pentru a evita acest tip de incidente, uite ce ai de făcut atunci când joci Fruits’n Sevens Deluxe:

 • alege numărul de linii favorit dintre cele 20 puse la dispoziție;
 • setează-ți suma preferată pe care ești dispus să o pui la bătaie;
 • apasă butonul Start pentru că tamburii să se învârtă manual;
 • optează pentru funcția de Autoplay dacă vrei că tamburii să se învârtă automat.

Fruits’n Sevens Deluxe este unul dintre jocurile cu șeptari ca la aparate care știe cum să-și răsfețe jucătorii. Totul, de la aspectul impecabil la câștiguri și chiar jackpot, este aici să te trateze așa cum meriți, ca un rege!