Shooting Stars Joc ca la Aparate

Te simți fascinat de univers ori de câte ori îți îndrepți privirea către cerul înstelat al nopții? Cu Shooting Stars, obiectul fascinației tale coboară de pe cer pe tamburii săi încărcați de simboluri fabuloase!

Shooting Stars

Evalueaza Joc (213voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 1000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm
Flame Dancer

În Shooting Stars, cerul nu a fost niciodată limita! Tamburii săi plini de stele te teleportează în spațiu și te aduc ceva mai aproape de înțelegerea în amănunt a secretelor universului. Fiecare rotire va fi ca o gură de aer proaspăt, iar fiecare câștig ca o oază de relaxare. Putem spune că are tot ce ți-ai dorit vreodată și chiar mai mult, iar pentru exact acest motiv trebuie neapărat să-l încerci!

Este absolut uimitor cum Novomatic reușește întotdeauna să ne surprindă cu titluri care mai de care mai uluitoare. Cu fiecare nou joc se întrece pe îl însuși și le livrează mereu jucătorilor săi doar păcănele de cea mai înalta calitate. Shooting Stars reprezintă doar începutul unui proiect impresionant din care fac parte mai multe jocuri ca la aparate cu speciale care abordează o tematică interstelară. Dintre acestea, ținem să-ți recomandăm și Shooting Stars Supernova, succesorul celui despre care discutăm aici, ce poate fi interpretat ca o versiune mai avansată a celui dintâi.

Shooting Stars ca la aparate 77777 – temă și aspect

Ah, Universul! O noțiune pe care rasa umană nu a reușit să o elucideze întru totul nici până acum. Se presupune că acesta este în continuă expansiune încă de la marea explozie Big Bang care l-a format. Dar nu putem ști cu siguranță că este chiar așa, cum nu putem ști ce se ascunde în toate colțurile sale. Deși există multe întrebări la care nu s-au găsit încă răspunsuri, ce-ai crede dacă ți-am spune că există o modalitate prin care îți poți răspunde singur? Cu Shooting Stars îți vei putea deschide noi orizonturi îmbarcându-te online la bordul navei care te va duce printre stele.

De la bordul navei pe care acest joc o reprezintă vei putea să-ți arunci privirea în spațiu și să vezi pe fundal suprafața unei stele super-fierbinți albastre. În apropierea acestei mese de gaz supraîncălzit, pe cei 5 tamburi e arată alte 8 tipuri de stele și planete care se amestecă și-și schimbă poziția la fiecare rotire. Acest fenomen se produce pe fondul unor sunete venite parcă din altă lume, ce oferă autenticitate întregului concept.

Simboluri

Uită de toate celelalte jocuri ca la aparate pe care le-ai jucat până acum, simbolurile din Shooting Stars sunt singurele de care ai nevoie în viața ta. Sunt splendide, pline de culoare, și foarte norocoase! De altfel, o combinație are abilitatea de a se forma atât de la stânga la dreapta, cât și vice versa și te poate recompensa cu cel puțin 5 credite și un maxim de:

 • 600 000 pentru 5 stele galbene;
 • 400 000 pentru 5 galaxii;
 • 200 000 pentru 5 A, 5 K;
 • 100 000 pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10;

Într-o piață suprasaturată de cazinouri online, jucătorii care vor să încerce noi jocuri ca la aparate fără să plătească s-ar putea simți dezarmați. Aici intervenim noi și produsele pe care le oferim. Pagina noastră dispune de cele mai populare păcănele gratis din industrie în cadrul cărora utilizatorii pot să joace fără măsură și fără a fi constrânși să facă un depozit. Dacă erai în căutarea unui site cu jocuri 77777 gratis fără bani, ei bine, l-ai găsit!

Caracteristici speciale

Nu toate stelele căzătoare sunt la fel, unele sunt mai fierbinți, altele mai reci. Unele au o densitate mai mare, altele mai mică. Exact cum fiecare dintre acestea are propriile particularități, așa și Shooting Star se diferențiază de toate celelalte păcănele online prin tema și caracteristici speciale. Și că tot vorbeam de caracteristicile speciale, uite care sunt cele pe care le vei putea întâlni aici:

 1. Bonusul Shooting Star – este de definit de apariția pe cel puțin unul dintre tamburii 2, 3 și 4 a unei supernove (simbol Wild). Atunci când există potențialul de a participa la formare unei combinații, aceasta acaparează toate pozițiile de pe tamburul pe care și-a făcut apariția și activează o rotire adițională.
 2. Funcția de Gamble – Analizând câștigurile vei putea observa că sumele acestora nu sunt extraordinare, jocul bazându-se pe o rată crescută de apariție a rundelor norocoase. Tocmai de aceea, Shooting Stars dispune de caracteristica intitulată Funcția de Gamble ce-i permite jucătorului să-și înmulțească orice sumă câștigată alegând corect culoarea cărții de poker.

Cum joci Shooting Stars ca la aparate gratis?

Provocările pot fi frustrante uneori, mai ales dacă se dovedesc a fi mai complicate decât ai prevăzut inițial. Cu toate acestea, există metode de a contracara astfel de episoade nefaste. Dacă vei acceptă provocarea Shooting Stars, noi îți vom oferi un set de pași simpli cu care vei putea să atingi experiența mult dorită. De altfel, îi vom lasă chiar aici pentru a avea acces la ei și mai ușor. Nu te complică să încerci deslușești misterele acestui joc pentru că am făcut-o noi deja, iar tu nu trebuie decât să:

 • îți alegi între 1 și 10 linii de câștig cu care să joci;
 • vezi ce pariu ți se potrivește;
 • apeși unul dintre butoanele Start (rotire manuală) sau Autoplay (rotire automată).

Nici noi nu am crezut până acum, dar este cu adevărat o senzație grozavă să învârți tamburii din Shooting Stars. Tematica interstelară redată într-o manieră simplistă și plină de culoare te va cucerii chiar dacă nu te-ai declarat a fi un fan până acum.