Silver Fox Păcănele ca la Aparate

Nu-i permite plictiselii să-ți domine timpul liber! Alung-o împreună cu jocul de pacanele online Silver Fox și lasă buna dispoziție să se instaureze cu fiecare rotire! Învârte-i tamburii, obține combinații și bucură-te de multe câștiguri și zâmbete!

Silver Fox

Evalueaza Joc (220voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 9
 • |
 • Max. Bet: 900
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm
Flame Dancer

Dacă bună dispoziție și veselia ar fi fost să ia forma unui animal, cu siguranță s-ar fi transformat într-o vulpe. De o blândețe neobișnuită și foarte energică din fire, vulpea polară își face apariția pe tamburii din Silver Fox și te invită în stilul ei unic să i te alături!

Înainte de a începe să-ți spunem despre joc, cine crezi că este geniul care a stat în spatele Silver Fox? Crezi că-i poți ghici stilul? Ei bine, suspansul ne omoară așa că-ți vom da cel mai evident indiciu: Novomatic. Da! Novomatic, prestigiosul dezvoltator de jocuri ca la aparate a cărui popularitate este mai mare ca niciodată în România. Produsele sale au înseninat zilele multor români până acum, propulsându-l în pozițiile fruntașe din topurile cu cei mai îndrăgiți creatori. Jocuri precum Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm Deluxe au fost pe buzele tuturor pentru mai bine de 10 ani și nu pare că le vor părăsi prea curând. Iar Silver Fox arată precum candidatul perfect care abia așteaptă sa sealăture celor două.

Silver Fox ca la aparate 77777 – temă și aspect

Teritoriul polar este foarte rece și, pentru câteva luni din an, complet învăluit de bezna nopții polare. Cu toate astea, destul de surprinzător, există animale care s-au adaptat acestui mediu de viață și care formează un lanț trofic destul de strâns, neputând exista unele fără de celelalte. Deși, atunci când ne gândim la domeniul arctic, asociem cu numele doar frigul și zăpada, Silver Fox ne va descrie un peisaj unde cele două nu sunt singurele elemente care definesc climatul. De exemplu, imaginea de fundal înfățișează o stâncă acoperită de zăpadă pe care au crescut diferite plante. Albul ce se întinde în partea superioară și inferioară, contrastează cu răceala negrului stâncilor și albastrului tamburilor. Iar totul este complementat de stilul și coloritul unic al simbolurilor.

Din moment ce se numește “Vulpea argintie”, ai vaga impresie că întregul joc se concentrează doar pe acest animal, doar că nu este așa. Pe lângă vulpea ce pozează foarte fermecător, pe suprafața tamburilor mai pot fi întâlnite bufnițe, nevăstuici, iepuri, arici sau șoareci, fiecare aducând o notă personală întregului ansamblu.

Simboluri

Este un fapt concret că fiecare simbol te va cuceri cu stilul său unic. În definitiv, nu ai cum să rezișți drăgălășeniei animalelor polare gingașe care decorează tamburii din Silver Fox. Naturalețea dar și simplitatea lor ar putea să te ducă în eroare, crezând că doar asta este ceea ce le definește, când, în realitate, nu doar că arată sublim, dar sunt și extrem de valoroase. O combinație cu ele te poate răsplăti cu cel puțin 2 credite și un maxim de:

 • 900 000 pentru 5 vulpi argintii;
 • 450 000 pentru 5 aurore boreale;
 • 75 000 pentru 5 bufnițe sau 5 nevăstuici;
 • 40 000 pentru 5 iepuri;
 • 25 000 pentru 5 arici sau 5 șoareci;

De asemenea:

 • 12 500 pentru 5 A sau 5 K;
 • 10 000 pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9.

Când admiri așa minunăție de potențiale câștiguri, trebuie să ai în minte că acestea nu sunt aplicabile decât pentru această versiune de păcănele gratis Silver Fox. În funcție de interfață, sau de website-ul pe care îl accesezi, vei putea găsi, de regulă, sume similare sau complet diferite, după caz. Cert e că, variata noastră este cea mai bună din câte există pe internet, la fel ca toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani pe care noi le oferim aici. În definitiv, noi ne dorim să îți asigurăm cea mai bună calitate pentru ca tu să te poți bucura de hobbyul tău fără a fi obligat să depozitezi. Singurul dezavantaj notabil, dar logic, este că fondurile fictive disponibile nu pot fi retrase sub nici o formă. În rest totul este permis și nimic nu este prea mult!

Caracteristici speciale

Care sunt criteriile care determină un jucător să joace un anumit joc cu păcănele 77777? Cu siguranță că aspectul joacă un rol foarte important, dar alături de acesta, caracteristicile speciale sunt un detaliu pe care mulți îl vor integrat în jocul pe care urmează să-l joace. Potențialul acestora este de a îmbunătăți întreaga experiență printr-o serie de bonusuri menite să îl ajute pe utilizator să obțină mai mult decât ar face-o în mod normal. Acum, fără alte introduceri, cele două caracteristici speciale disponibile în Silver Fox sunt:

 1. Rotirile Gratuite – Simbolul Scatter este al doilea cel mai bine plătit dintre toate simbolurile și nu doar că o combinație de 3 sau mai multe te răsplătesc cu o mulțime de credite, dar iți oferă și 15 rotiri gratuite. Acestor rotiri li se aplică un multiplicator de 3x pentru toate câștigurile obținute în timpul lor.
 2. Funcția de Gamble – O rundă norocoasă este întotdeauna motiv de fericire, indiferent de sumele obținute în timpul ei. Desigur, câștigurile sunt subiective, și nu tot ce ne-ar mulțumi pe noi se aplică și pentru tine, fapt pentru care funcția de gamble a fost implementată. Ce face mai exact această funcție? Ei bine, ea dublează câștigurile obținute sau le anulează în funcție de corectitudinea culorii pe care tu o alegi pentru a desemna culoarea aflată pe fața cărții de poker.

Cum joci Silver Fox ca la aparate gratis?

Percepția unui parior asupra jocurilor ca la aparate poate fi influențată direct de interfața și modul de joc al acestora. Novomatic este conștient de aceste detalii și nu lasă nimic la voia întâmplării. Cum poți observa și în Silver Fox, interfața este una foarte simplistă și ușor de utilizat, și presupune doar ca jucătorul să:

 • Își aleagă un număr de linii care pare cel mai avantajos pentru el;
 • Își modifice valoarea pariului în funcții de stilul său;
 • Apese oricare dintre butoanele Start și Autoplay, cu mențiunea că cel dintâi pornește rotirea manuală, pe când cel de-al doilea dă startul unei rotiri automatizate.

În ciuda faptului că ținutul polar poate fi friguros și întunecat, jocul ca la aparate cu speciale gratis Silver Fox are acel ceva ce aprinde o lumina caldă în sufletul oricui îl joacă. Fiecare caracteristică doar contribuie la farmecul său colectiv, iar fiecare câștig este un motiv de bucurie.