Dr. Enlarge-o Joc ca la Aparate

Ia-o pe urmele doctorului Frankenstein și adu la viață câștiguri cum nu ai mai văzut până acum cu ajutorul uimitorului joc Dr. Enlarge-o! Fiecare rotire va reprezenta o nouă aventură plină de surprize pe care trebuie neapărat să le descoperi!

Dr. Enlarge-o

Evalueaza Joc (529voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 25
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 25
 • |
 • Max. Bet: 1250
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Cash Farm
Flame Dancer

Pășește în laboratorul savantului nebun cu Dr. Enlarge-o. Aici, nimic nu este ceea ce pare! Fiecare invenție trăsnită îți va arată cum să beneficiezi de pe urmă științei numite fizică, iar fiecare rundă câștigătoare te va felicita în felul său unic pentru alegerile făcute.

Știai că Novomatic este creatorul acestui joc sublim de păcănele online? Grației experienței sale de 4 decenii în domeniu, acesta a reușit întotdeauna să le ofere jucătorilor săi doar produse de top. Dr. Enlarge-o nu face excepție de la această regulă, fiind la același nivel cu bine-cunoscutele Lord of the Ocean și Book of Ra Deluxe 6. Dacă vrei să afli cum poți să obții o experiență desăvârșită în cadrul acestui joc, citește în continuare și-ți promitem că vei avea numai de câștigat!

Dr. Enlarge-o ca la aparate 77777 – temă și aspect

Haide să pornim jocul de păcănele online împreună! După cum poți observă, încă de la prima vedere, tema sa principală este, cumva, asemănătoare cu povestea doctorului Frenkenstein. Un om de știință nebun, mânat de dorința de cunoaștere, creează diferite dispozitive mai mult sau mai puțin trăsnite, menite să sfideze legile fizicii.

Acum, dacă ne-am lămurit cu tematica, ce spui despre aspectul general? Grafica, în pofida faptului că Dr. Enlarge-o arată precum un poster de desene animate, este de o claritate și frumusețe cum greu întâlnești. Deloc surprinzător, acțiunea are loc într-un laborator, iar fiecare dintre simboluri precum și imaginea de fundal participă la constituirea acestui subiect. Până și elementele sonore sunt de natură să complementeze întregul concept al jocului. Astfel că, deși fiecare detaliu este uimitor, adunându-le, acestea înfățișează o adevărată operă de artă.

Simboluri

Când vine vorba despre simboluri, Dr. Enlarge-o are o colecție cel puțin interesantă de forme și modele. De la doctori nebuni, la invenții nemaiîntâlnite și poțiuni toxice,  jocul ne expune în toată gloria sa cele mai importante elemente care pot fi întâlnite într-un laborator. Pe lângă aspectul lor de necontestat, aceste simboluri ii pot îmbogății într-un mare fel pe toți cei care acceptă provocarea de a juca. Dacă crezi că poți face față, învârte-i tamburii, formează combinații și vei putea fi recompensat cu până la:

 • 75 000 pentru 5 Wild;
 • 50 000 pentru 5 doctori Enlarge-o;
 • 25 000 pentru 5 asistente;
 • 20 000 pentru 5 clești;
 • 15 000 pentru 5 lămpi cu gaz;
 • 12 500 pentru 5 sticle cu poțiuni;
 • 10 000 pentru 5 clești;
 • 5 000 pentru 5 inimi, 5 trefle, 5 carouri sau 5 inimi negre.

Având în vedere ponderea de cazinouri și aparate existente pe întregul teritoriu al României, putem spune că românilor le place să-și testeze norocul. Tu de ce joci? Dacă crezi că este doar un fel de a face timpul să treacă într-un mod plăcut, atunci nu-ți mai paria banii și joacă la păcănele gratis. De exemplu, Dr. Enlarge-o aici prezentat face parte din rândul jocurilor 77777 gratis fără bani pe care le poți juca doar pe această pagină. Uită de eșecurile cauzate de pierderea tuturor fondurilor și bucură-te de un joc unde nu trebuie să te îngrijorezi de nimic pentru că folosește doar credite fictive!

Caracteristici speciale

Știm deja că piața jocurilor de noroc este supra saturată cu nenumărate păcănele online care abordează, de cele mai multe ori, teme asemănătoare. De aceea, multe dintre ele se diferențiază prin caracteristicile speciale care le-au fost implementate. După cum poți vedea, în Dr. Enlarge-o, acestea sunt reprezentate de:

 1. Rotirile Gratuite – 3 simboluri Scatter (bobină) apărute pe tamburii 1, 3 și 5 îți vor oferi instant 10 rotiri gratuite de care să te bucuri cum vrei. În timpul acestor rotiri, monstruleții ce țin loc de simbol Wild se vor mari, acaparând cel puțin un simbol alăturat.
 2. Simbolul Special Wild (Monstruleți) – Monstruleții sunt reprezentări ale simbolului Wild și pot apărea oriunde pe tabelă. Ei își pot însuși proprietățile tuturor celorlalte simboluri cu excepția celui de Scatter, putând participa în formarea de combinații câștigătoare.
 3. Funcția de Gamble – La sfârșitul unei runde, dacă aceasta a fost una norocoasă, ai posibilitatea de a-ți înmulți câștigurile obținute cu ajutorul funcției de gamble. Accesând-o, te expui riscului de a pierde întreaga sumă câștigată, dar, totodată, îți asumi faptul că poți să o înmulțești exponențial cu fiecare răspuns corect. Tot ce trebuie să faci în cadrul ei este să alegi întotdeauna culoarea corectă pentru cartea de poker întoarsă cu fața în jos.

Cum joci Dr. Enlarge-o ca la aparate gratis?

Suntem convinși că oricine s-a întrebat la un moment dat „Cum pot să fac asta” sau „Cum pot să fac aia”, și fără dubiu, unii s-au întrebat și „Cum pot să joc Dr. Enlarge-o?”. Probabil că nu deținem răspunsul pentru primele două întrebări, dar cu siguranță îl avem pentru ultima. Ți se pare că interfața folosită pentru Dr. Enlarge-o este puțin complicată? Dă-ne voie să te ajutăm!

Pentru a juca nu trebuie decât să îți alegi valoarea pariului și să apeși butonul de Start. Adițional, și total opțional, poți apăsa butonul de Autoplay în locul celui de Start. Ce este Autoplay? O opțiune prin intermediul căreia tamburii se învârt singuri, fără nevoia că tu să intervii, spre deosebire de Start, unde tu trebuie să acționezi manual rolele. Destul de simplu, nu-i așa?

Dacă ar fi să tragem o concluzie din tot ceea ce am discutat și după tot timpul în care ne-am jucat acest joc ca la aparate cu speciale, am putea spune că Dr. Enlarge-o este un joc cât se poate de diferit față de tot ceea ce cunoaștem. Tema este foarte interesantă, iar caracteristicile speciale, în ciuda faptului că nu sunt nemaivăzute, au o abordare unică. Rezultatul final fiind ceea ce poți confirma și tu cu proprii tăi ochi, un joc cu păcănele 77777 captivant din toate punctele de vedere.