Book of Ra Deluxe 6 Joc ca la Aparate

Ești fan al Egiptului Antic sau ești doar în căutarea unor jocuri ca la aparate gratis cu speciale mai spectaculoase decât cele obișnuite? Book of Ra Deluxe 6 îți va satisface toate nevoile! Indiferent dacă abia ai descoperit păcănelele sau ai mai jucat până acum, cu siguranță vei fi uimit de calitatea acestui joc. Nu mai pierde timpul și rotește tamburii plini de simboluri egiptene!

Book of Ra Deluxe 6

Evalueaza Joc (182voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.04
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Pornește într-o expediție cu totul aparte și descoperă toate secretele faraonului în Book of Ra Deluxe 6! Intră în grandioasele piramide ce au fost construite în inima Egiptului și lasă istoria scrisă pe pereții lor să te ghideze spre faimoasa carte a zeului Ra.

Novomatic și-a făcut mereu utilizatorii fericiți prin intermediul produselor pe care le creează. Încă de la fondarea sa în 1980, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale a revoluționat piața jocurilor de noroc cu o mulțime de păcănele și alte produse asemănătoare. În cei aproape 40 de ani de existența, acesta a acumulat un impresionant număr de păcănele ce sunt la fel de apreciate acum, precum atunci când au apărut. Delectează-te cu Book of Ra Deluxe 6 și vezi despre ce vorbim!

Book of Ra Deluxe 6 jocuri ca la aparate – temă și aspect

În Book of Ra Deluxe 6 au fost investite ore întregi de muncă asiduă pentru a crea cel mai bun joc de păcănele de până acum, dar, chiar și așa, rezultatul este cu mult peste așteptări. Cu efecte sonore vizuale moderne, dar și un design ce întrece orice așteptare, acesta este pe departe unul dintre cele mai bune produse oferite de Novomatic.

Imaginea de fundal este reprezentată de camera mortuară a unui faraon. În cadrul acesteia, tabela de joc este flancată atât în stânga cât și în dreapta de două coloane din aur pline de simboluri egiptene. Iar despre coloana sonoră putem spune că este una foarte clasică specifică jocurilor ca la aparate, cu mici efecte audio ce imită banii de fiecare dată când o combinație câștigătoare este obținută. Totul este potrivit la milimetru pentru a garanta una dintre cele mai bune experiențe.


Iar Book of Ra Deluxe 6 nu este singurul joc ce abordează o astfel de temă din cadrul portofoliului oferit de către Novomatic. Dacă vrei să vezi minunile Egiptului din toate unghiurile așa cum Novomatic le prezintă, îți recomandăm Golden Ark sau Book of Egypt Deluxe.

Simboluri

Toate simbolurile folosite în cadrul acestui joc de păcănele sunt dedicate scrierilor antice sau folosesc modelul acestora. Simboluri de pe cărțile de joc ce par mai degrabă a fi rune desprinse de pe pereții cavourilor egiptene, sarcofage sau statui, toate așteptând să te răsplătească regește. Și fiindcă Book of Ra Deluxe 6 are un al șaselea tambur, combinațiile ce se pot forma pe liniile sale de câștig pot avea până la 6 elemente identice. Mai multe simboluri înseamnă o valoare mai mare pe care aceste combinații o iau. Cu un pariu total de 100 000 credite poți câștiga până la:

 • 75 000 000 bănuți pentru 6 aventurieri;
 • 25 000 000 bănuți pentru 6 sarcofage;
 • 20 000 000 bănuți pentru 6 cărți;
 • 10 000 000 bănuți pentru 6 statui sau 6 scarabei;
 • 3 750 000 bănuți pentru 6 A sau 6 K;
 • 2 500 000 bănuți pentru 6 Q, 6 J sau 6 de 10.

Cum joci Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis?

Book of Ra Deluxe 6 nu se bazează doar pe designul sau excepțional. Având la baza 10 linii de câștig, 3 rânduri și 5 tamburi cu un al șaselea ce poate fi activat manual, acest joc îți va oferi cele mai tari senzații de păcănele online. Indiferent de experiența pe care o ai cu acesta, mereu vei fi surprins de tot ceea ce îți poate oferi.

Înainte de a da startul la distracție, începe prin a-ți alege numărul de linii și valoare pe care vrei să o dai pariului. În funcție de modul în care preferi să rotești tamburii există două opțiuni, prima fiind cea de Rotire Manuală (Start) unde trebuie să apeși același buton după fiecare rundă. Și a două fiind cea de Rotire Automată (Autoplay) unde tamburii sunt puși în funcțiune fără a mai primi confirmare din partea ta.

Indiferent de stilul tău de joc, dacă alegi să te delectezi cu lista noastră de jocuri 77777 gratis fără bani este nevoie să cunoști că toate creditele disponibile în cadrul lor sunt fictive. Astfel, nu există nici o nevoie de a depozita bănuți pentru a alimenta păcănelele, dar suma pe care o primești sau câștigi nu poate fi retrasă în nici o circumstanță. Toate produsele disponibile pe pagina noastră sunt perfecte pentru atunci când vrei să te bucuri de jocuri de calitate fără a fi nevoit să investești.

Caracteristici speciale Book of Ra Deluxe 6

 1. Rotiri Gratuite – una dintre cele mai răspândite caracteristici speciale în rândul păcănelelor moderne este cea de rotiri gratuite. În cadrul Book of Ra Deluxe 6, acestea sunt oferite în număr de 10 în urma apariției pe tamburi a cel puțin 3 simboluri carte (Scatter).
 2. Simbol Expandabil – înainte că rotirile gratuite să pornească, mereu este ales un simbol la întâmplare ce se va extinde pe toate cele 3 poziții ale unui tambur. Acesta are rolul de a stimula formarea de combinații câștigătoare.
 3. Funcția de gamble – Suma obținută în urmă oricărei combinații câștigătoare poate fi multiplicate dacă îți asumi riscul de a o pierde în proces. Activând funcția de gamble îți vei pune la bătaie într-un nou pariu întreaga sumă câștigată. Pentru a câștiga, tot ce trebuie să faci este să ghicești corect culoarea cărții ce ia locul tabelei de joc. Pe de altă parte, dacă răspunsul este unul greșit, întreaga valoare obținută este anulată.
 4. Al 6-lea tambur – poate fi activat sau dezactivat după bunul plac și reprezintă un pariu în plus pe care îl faci pentru a obține combinații mai bine recompensate.

Având o temă îndrăzneață, o selecție de caracteristici cum rar găsești și posibilitatea de a câștiga sume incredibile, Book of Ra Deluxe 6 este jocul la care nu-l vei putea uita prea curând!