Rich World Joc ca la Aparate

Bogăția nu trebuie să fie doar un concept la care ai visat mereu, dar pe care nu vei putea să îl atingi vreodată! Cu Rich World această realitate e doar la un pas distanță! Învârte tamburii, câștigă premii nemaipomenite și simte-o!

Rich World

Evalueaza Joc (451voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 25
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 25
 • |
 • Max. Bet: 500
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Ai visat vreodată să fii atât de bogat încât luxul a devenit este ceva obișnuit? Te-ai visat trăind în cele mai exclusiviste locații și petrecând fără a ține cont de bani? Află că visurile tale ar putea deveni realitate dacă învârți tamburii din Rich World! Niciodată până acum nu a fost mai ușor să strângi o avere făcând ceea ce-ți place!

Calitatea nu ține cont de tema abordată așa cum EGT Interactive o dovedește în Rich World. În cei 5 tamburi și 5 rânduri acesta a reușit să cuprindă nu doar calitatea excelentă a produsului, ci și esența tematicii alese. Dar asta nu ar mai trebui să ne surprindă din moment ce, pentru acest dezvoltator de jocuri ca la aparate, nu este prima dată când reușește o astfel de performanță. Încă din 2002, această companie a oferit atât păcănele online cât și aparate pentru cazinouri care niciodată nu i-au dezamăgit utilizatori. De la bine-cunoscutul Burning Hot la mai puțin popularul Fast Money, tot ce a creat a stârnit curiozitate și entuziasm, de aceea e musai să-i încerci operele!

Rich World ca la aparate 77777 – temă și aspect

Opulență! Splendoare! Strălucire! Iată doar 3 cuvinte care ar putea defini cel mai bine stilul de viață al celor pentru care banii sunt simple hârtii! Lingourile de aur sunt simple ornamente, iar cărțile de credit au propriul lor album, ori asta ne învață Rich World.

Într-o lume în care tu deții puterea, ce ai face? Asta este o întrebare la care să te gândești mai târziu, după ce vei câștiga o avere în cadrul acestui joc. De altfel, tematica sa s-ar putea să-ți dea câteva indicii. Situată în zilele noastre, acțiunea îl înfățișează într-o grafică modernă pe un milionar aflat la o a două tinerețe alături de o tânără domnișoară și părți din averea sa fabuloasă. Fiecare dintre simboluri are o frumusețe aparte și se diferențiază de toate celelalte prin modul în care a fost abordat.

Simboluri

Banii învârt lumea! Și ce poate fi mai interesant decât un joc despre avere unde poți să câștigi o mulțime de bani? Probabil că nimic, de aceea Rich World e alegerea evidentă atunci când vrei să devii bogat peste noapte. Fiecare 3 sau mai multe simboluri ce apar aranjate pe una dintre cele 25 de linii de câștig, începând de la primul tambur din stânga spre dreapta, te vor răsplăti ca pe un rege. Desigur, câștigurile variază în funcție de numărul de simboluri aranjate și tipul lor, dar, cu toate acestea, tot vei obține sume situate între 10 credite și:

 • 100 000 pentru 5 femei sau 5 simboluri Bank (Scatter);
 • 17 000 pentru 5 clădiri sau 5 lingouri;
 • 9 000 pentru 5 ziare, 5 carduri bancare, 5 A sau 5 K;
 • 4 000 pentru 5 Q sau 5 J;
 • 2 000 pentru 5 de 10 sau 5 de 9.

În ciuda faptului că toate câștigurile au potențialul de a te îmbogăți, ele nu o vor face decât în joc, pentru că toate fondurile folosite sunt credite fictive care nu pot fi depozitate sau retrase sub nici o circumstanță. Această teorie ce stă în spatele tuturor jocurilor 77777 gratis fără bani care fac parte din oferta noastră a fost implementată pentru ca tu, jucătorul, să te poți simți bine și fără a face investiții. Dacă te-ai săturat să investești în hobbyul tău sau doar vrei să te distrezi, păcănelele gratis sunt soluția!

Caracteristici speciale

Putem doar să ne imaginăm ce-ți trece prin cap acum, în momentele în care citești această descriere. Entuziasmul probabil ți se citește în ochi și vrei să afli cât mai multe despre ce are Rich World de oferit. Ține-te bine, e momentul să aducem în discuție caracteristicile speciale! Aceste caracteristici sunt exact ca sarea în bucate, făcând jocul, care este deja fenomenal, și mai uimitor. De la speciala care poate ține locul oricărui alt simbol cu excepția celui de Scatter, până la premii la care nu te-ai fi așteptat vreodată, vei putea declanșa aici:

 1. Rotirile Gratuite – instanțe speciale care nu necesită consumul de credite pentru a roți tamburii ce sunt activate de apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe tabela în timpul aceleiași runde. În funcție de numărul de simboluri, tu vei primi 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite.
 2. Funcția de Gamble – caracteristică specială ce poate fi accesată doar manual după o rundă câștigătoare și care îți oferă o posibilitate de 50% de a-ți înmulți câștigul obținut de câteva ori. Această se desfășoară după același model de fiecare dată, tu având misiunea de a ghici corect culoarea cărții de poker care se află cu față în jos. Deși, cu fiecare răspuns corect vei avea ocazia să-ți dublezi mai mult și mai mult suma cu care joci, la primul răspuns greșit vei pierde tot, caracteristică fiind anulată în acest fel.
 3. Jackpot Cards – total aleatoriu, la sfârșitul unei runde, după ce toate câștigurile (dacă există) au fost colectate, există o mică șansă că acest bonus să se activeze. În timpul sau vor apărea 12 cărți de poker întoarse cu față în jos. Pentru a câștigă garantat unul dintre premiile puse la bătaie de această caracteristică, tu va trebui să descoperi 3 cărți identice. Astfel, simbolul care apare pe suprafață lor va decide cu care dintre cele 4 premii vei fi răsplătit.

Cum joci Rich World ca la aparate gratis?

Este inevitabil să nu te întrebi cum poți să joci Rich World imediat cum îl vezi, indiferent de experiența pe care ai acumulat-o în ceea ce privește păcănelele online. Asta pentru că, contrar a tot ceea ce ai văzut până acum, EGT Interactive are o interfață specială cu care iubește să se laude. Această interfață are câteva butoane lipsă și câteva secrete pe care le vei descoperi pe măsură ce joci. Dar înainte de a porni la drum, haide să ne uităm împreună la joc și să vedem care e modalitatea cea mai potrivită în care te poți delecta cu el:

 • Alege un număr de linii din coloanele aflate pe stânga și dreapta tabelei;
 • Aruncă-ți un ochi peste cele 5 valori de sub tamburi și hotărăște-te asupra uneia;
 • Atunci când ai ales care dintre ele e potrivită pentru a da valoare pariului tău, apasă-i butonul pentru a roți manual tamburii;
 • Totodată, poți apasă butonul portocaliu aflat sub totalul creditelor pentru a schimbă rotirea manuală pe cea automată.

Acum nu trebuie decât să pui în practică tot ceea ce ai învățat aici pentru cea mai tare experiență de joc!

Rich World este un joc plin de substanță în care jucătorul nu va găsi nici un moment în care să se plictisească. Datorită structurii dinamice și a tuturor caracteristicilor speciale, acesta se încadrează în rândul jocurilor ca la aparate gratis care te pot captiva pentru mult timp! Nu-l rata!