Queen of Rio Păcănele ca la Aparate

Carnavalul de la Rio de Janeiro se mută pe tamburii din Queen of Rio! Dansează alături de regina festivalului și las-o să-ți așeze pe cap coroana regelui! Tu ești acum noul conducător al paradei și simbolul bogăției!

Queen of Rio

Evalueaza Joc (291voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 5
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Great Adventure
Jungle Adventure
Frog Story

Acum nu mai ești nevoit să călătorești până la Rio pentru a participa la extrem de cunoscutul festival! Cu Queen of Rio te vei putea teleporta acolo imediat ce-i învârti tamburii! Bucură-te de magia carnavalului de oriunde ai fi!

După ce am jucat o perioadă bună de timp jocurile ca la aparate dezvoltate de EGT Interactive, am realizat că acest dezvoltator nu se dă în lături de la nimic pentru a-și surprinde utilizatorii. În cazul de față, răsfățându-i cu tematica spectaculosului Carnaval de la Rio. Dar, în anii săi de activitate, acesta nu este unicul titlu memorabil pe care se bazează popularitatea sa. Nume precum Lucky & Wild sau Age of Troy au contribuit la faima pe care acesta a dobândit-o în decursul celor mai bine de 15 ani de la înființare și l-au adus unde este acum, în topurile de popularitate din România și din lume.

Queen of Rio ca la aparate 77777 – temă și aspect

Brazilia este asociată cu multe elemente pozitive precum plajele superbe, oamenii extraordinar de prietenoși, cultura vibrantă, muzica dinamică și mâncarea senzațională. Aceasta se numără printre destinațiile de top de călătorie și atrage un număr record de turiști în fiecare an. Dar dacă portofelul nu-ți permite să te îmbarci în primul zbor spre această țară din America de Sud, atunci Queen of Rio este cea mai bună șansă de a ajunge acolo.

Acest joc special este plin de simboluri și peisaje inspirate din orașul Rio de Janeiro, având, chiar, o imagine panoramică a plajei Copacabana pe fundalul tamburilor. De la statuia impozantă a lui Iisus Hristos până la munții și plajele ce sunt învăluite în lumina difuza a apusului, Queen of Rio arată mai mult ca o vedere decât că un joc cu păcănele.

Pe de asupra acestei imagini de poveste au fost adăugați tamburi și butoane care respectă tematica de sărbătoare și care se vor a fi extrem de intuitiv de utilizat. Per total, jocul este cu adevărat superb, având o multitudine de elemente relevante pentru tema aleasă.

Simboluri

Carnavalul de la Rio este motiv de sărbătoare indiferent de țara în care trăiești. Muzica, dansul și bogăția ce-și găsesc calea pe străzile capitalei Braziliene sunt imposibil de ignorat chiar dacă ele nu-ți bat în ușa.

Și că tot am amintit de bogăție, jocul nostru de la EGT Interactive cuprinde întregul entuziasm al marelui eveniment în cei 5 tamburi și 3 rânduri ai săi. Cu fiecare rotire a acestor tamburi, tot ce are acest oraș mai de preț îți va fi oferit sub formă de credite ce variază între 5 credite și:

 • 15 000 pentru 5 bărbați cu tobă;
 • 10 000 pentru 5 șeici sau 5 bărbați cu trompete;
 • 8 000 pentru 5 bărbați cu maracas sau 5 flori violet;
 • 4 000 pentru 5 coroane cu pene sau 5 cocktailuri;
 • 2 000 pentru 5 A, 5 K sau 5 Q.

Acum, nu știm dacă mai e necesar sau nu să îți reamintim că acesta este un joc de păcănele gratis, dar o vom face oricum pentru a te obișnui cu ideea. Toate creditele din cadrul jocurilor 77777 gratis fără bani sunt de natură fictivă, ceea ce înseamnă că nu pot fi depozitate sau retrase. Toate fondurile pe care tu le vezi în micul spațiu negru pe deasupra căruia stă scris cuvântul Balanță pot fi folosite doar pentru a alimenta rundele de joc. Simplu, eficient și foarte distractiv!

Caracteristici speciale

Dacă ai crezut că tot ce ți-am descris până aici este tot ce are Queen of Rio de oferit, atunci mai gândește-te! Nici nu am ajuns la caracteristicile speciale, raiul tuturor câștigurilor! Pe lângă speciala despre care știm cu toții, jocul îți oferă 3 caracteristici excepționale care te vor îmbogăți. Aceste caracteristici sunt:

 1. Rotirile Gratuite – 3 sau mai multe simboluri Scatter ce apar oriunde pe tabelă în timpul aceleiași runde declanșează 15 rotiri gratuite. Aceste rotiri se desfășoară pe un set alternativ de role unde simbolurile Wild apar stivuite, astfel facilitând obținerea de combinații câștigătoare pe toată durata lor.
 2. Funcția de Gamble – este o caracteristică specială ce poate fi activată doar manual în momentul în care ai câștigat o rundă. Această funcție acționează că un multiplicator atunci când toate cerințele sale sunt îndeplinite, și un nulificator când unul dintre pașii parcurși este greșit. Pentru a beneficia de tot ceea ce ea oferă, va trebui să o activezi apăsând cuvântul Gamble de sub suma câștigată si ghicind culoarea corectă a cărții de poker.
 3. Jackpot Cards – Aleatoriu, fără a fi obținut o combinație secretă sau un mix particular de elemente care ar putea să activeze o caracteristică, vei declanșa Jackpot Cards. Acest bonus îți garantează că vei primi garantat unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Doar că pentru a intra în posesia unui astfel de premiu, tu va trebui să descoperi 3 cărți identice de poker din totalul celor 12 așezate pe tabelă.

Cum joci Queen of Rio ca la aparate gratis?

Interfața pe care EGT Interactive s-ar putea să nu fie pe placul tuturor din moment ce nu are un buton definit pentru funcția de Rotire. Cum acest lucru s-ar putea să îi ducă în eroare pe mulți sau să îi facă să urască jocul înainte de a începe să îl joace, ne-am gândi că putem explica aici ce tu, jucătorul, trebuie să faci pentru a juca atât Queen on Rio cât și toate celelalte jocuri ca la aparate dezvoltate de acesta. Fără a mai bate pe lângă subiect, uite care sunt pașii pe care trebuie să ii urmezi:

 • Selectează un număr de linii de câștig dintre 1, 5, 10, 15 și 20 din una dintre coloanele de pe stânga și dreapta tabelei;
 • Hotărăște care este pariul cu care vrei să joci dintre cele 5 valori dispuse sub tamburi;
 • Apasă pe suma pentru care te-ai hotărât și da astfel startul rotirii manuale;
 • Opțional, pentru o rotire automată, apasă butonul portocaliu de sub Balanță.

Concluzie

Șansa de a juca Queen of Rio nu trebuie ratată. Dat fiind numărul numărul mare de rotiri gratuite, premiile puse în joc, dar și tema fantastică, acest joc are tot ce ți-ai putea dori de la pacanelele online.