30 Spicy Fruits Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Hai la jocuri ca la aparate 777 gratuite! Nu vei mai dori să joci altceva după. 30 Spicy Fruits este un joc de păcănele cu fructe super antrenant care îți va oferi două beneficii de nerefuzat: o experiență de joc îmbunătățită și câștiguri garantate. Sună bine, nu?

30 Spicy Fruits

Evalueaza Joc (303voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 30
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 30
 • |
 • Max. Bet: 600
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Este timpul să îți condimentezi la propriu experiența de joc cu 30 Spicy Fruits, un joc de păcănele cu fructe ce te va face să uiți ce înseamnă plictiseala.

30 Spicy Fruits este o creație deosebită a Euro Games Technology (EGT), un dezvoltator de jocuri cunoscut în industria cazinourilor online. Deși un joc de păcănele ca la aparate clasic, cu fructe, 30 Spicy Fruits te va surprinde cu grafica modernă, de calitate și câștigurile mari pe care ți le va aduce. Sesiunile tale de joc vor fi pline de fructe suculente, septari, simboluri speciale și simboluri scatter. Ai garanția noastră că toate aceste caracteristici speciale te vor face să adori 30 Spicy Fruits păcănele 77777.

30 Spicy Fruits jocuri ca la aparate – temă și aspect

Cum deja poți bănui din titlul jocului, 30 Spicy Fruits are ca temă centrală fructele. Jocul are o tentă clasică venită din existența simbolurilor de septari și BAR, fapt ce va satisface nevoile de tradițional a multor jucători. Însă, pentru ca atmosferă de joc să fie condimentată, simbolul special al jocului este reprezentat printr-un ardei iute. Simbolurile sunt bine realizate, cu câteva animații moderne adăugate pentru a fi mai atractive atunci când le privești.

În spatele tamburilor albaștri se poate observa un fundal portocaliu în flăcări, fapt ce completează tema fierbinte. Efectele sonore sunt și ele destul de tradiționale pentru acest tip de joc, iar în momentul în care obții o combinație câștigatoare acestea devin mai antrenante, special să îțiîmbunătățească momentele pline de distracție. De asemenea simbolurile ce îți aduc câștiguri la o rundăde joc iau foc.

Dacă iubești jocurile dezvoltate de EGT, însă ai prefera să încerci ceva diferit, cu o temă aparte, poți oricând să rotești tamburii din Kangaroo Land. Este super distractiv, gratuit, iar animalele australiene te așteaptă nerăbdătoare să te distrezi nelimitat.

Simboluri

Deși super cunoscute de pasionații de jocuri ca la aparate, simbolurile din 30 Spicy Fruits au ceva special: sunt frumos realizate și îți vor aduce multe câștiguri și satisfacții. Câștigurile oferite de acestea pot fi împărțite în două categorii.

Cele cu câștiguri mari sunt următoarele:

 • cu 5 simboluri șeptar obții 50 de bănuți;
 • cu 5 simboluri clopoțel obții 45 de bănuți;
 • cu 5 simboluri 3xBAR obții 40 de bănuți;
 • cu 5 simboluri 2xBAR obții 30 de bănuți;
 • cu 5 simboluri BAR obții 25 de bănuți.

Simbolurile cu câștig mai mic sunt prunele și portocalele care îți vor aduce 20 de bănuți pentru 5 simboluri de același fel sau lămâile și cireșele care îți vor aduce 15 bănuți pentru 5 simboluri de același fel.

Vei avea parte și de simboluri speciale în formă unui ardei iute și simboluri scatter în forma unui sac plin cu bani.

Cum joci 30 Spicy Fruits păcănele ca la aparate și ce caracteristici speciale are?

30 Spicy Fruits face parte din categoria de jocuri ca la aparate 777 cu 30 de linii de câștig fixe. Există 5 tamburi și 3 linii, iar jocul îl vei începe cu 5000 de bănuți. Îți poți seta pariul pentru fiecare rotire pentru 30, 60, 150, 300 sau 600 de bănuți. Există de asemenea și variantă de Autoplay care îți va da șansa unor momente de relaxare. Doar apeși butonul și aștepți câștigurile. Un aspect ce trebuie menționat și reținut este faptul că 30 Spicy Fruits, joc de păcănele ca la aparate, este gratuit. Așadar, tot ce pariezi și câștigi este pur fictiv. Acest lucru îți va da oportunitatea de a-ți perfecționa strategia de joc fără să pierzi bani reali din contul tău.

30 Spicy Fruits este un joc cu două caracteristici speciale ce vor completa ideea de condimentare totală a momentelor petrecute rotind tamburii. Astfel, poți beneficia de următoarele:

 • Simbolul special (ardeiul iute) – acesta se comportă ca un joker, este un înlocuitor pentru toate simbolurile, excepție făcând cel scatter. În afară de acest ajutor real oferit de ardeiul iute, dacă ai norocul să obții 5 pe o linie de câștig vei primi 1000 de bănuți.
 • Simbolul scatter (săculețul cu bani) – acesta poate să apăra pe tamburii cu numărul 2, 3 sau 4. Dacă obții 7 simboluri de acest gen sau mai multe vei primi 60 de bănuți. În plus, dacă îți vor apărea pe tamburi între 7 și 9 simborui scatter vei obține între 7 și 30 de rotiri gratuite. Ce înseamnă asta? Vei putea roti tamburii fără să ți se rețină niciun bănuț din contul tău.

Beneficiază de tot ce înseamnă distracție garantată, bănuți peste limită și momente de neuitat cu 30 Spicy Fruits!